Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşı karşıtı değilim fakat biz tüp bebek tedavisine başlayacaktık ve aile hekimimizden tüp bebek doktorumuza kadar hespi aşı olmayın dedi biz de olmadık eşimle annem babam kardeşlerim oldu

biz sülalecek olduk.

Kitap dan, yolculuk dan asiya nasil geldik
Benim cevremde karsit yok ama ben ve kardeslerim hala olmadik
Kitaplar Türkiye’den İngiltere’ye gidecek. Ve kırmızı ışık ta Türkiye. Çünkü aşı karşıtı bir sürü insan var. Bende saçmaladım Türkiye’ye gelerek. İngiltere zaten saldı herşeyi Türkiye’yle derdi ne bilmiyorum.

2 doz aşımı oldum
Ne yazık ki etrafımda karşıt var, dilimde tüy bitti
Selamm kknın ennn verimli enn işe yarar topiği Ben başladımmm
Eki Görüntüle 2892840
Keyifli okumalar, inanılmaz keyif alacaksın eminim
bana gülücük atan arkidiş hele söyle ne kadar okudun
Teo iş başında

Aşı karşıtı değilim fakat biz tüp bebek tedavisine başlayacaktık ve aile hekimimizden tüp bebek doktorumuza kadar hespi aşı olmayın dedi biz de olmadık eşimle annem babam kardeşlerim oldu
Evet bebek tedavisi görene tavsiye etmiyorlar

Kizlar herkes asilanmali bence. Ben 3 doz oldum. Suan 24 yasinda bi hastamiz var ve agir geciriyor hastaligi.bu aralar genc hasta sayimiz artmaya basladi.bizler onlemimizi alalim.gerisi Allaha kalmis artik

Kizlar herkes asilanmali bence. Ben 3 doz oldum. Suan 24 yasinda bi hastamiz var ve agir geciriyor hastaligi.bu aralar genc hasta sayimiz artmaya basladi.bizler onlemimizi alalim.gerisi Allaha kalmis artik
Ne güzel söyledin. Aşılama ilerlemezse varyantlar çoğalacak ve süreç uzayacak deniyor ne kadar doğru.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…