- 20 Mart 2011
- 13.973
- 32.586
- 798
Aşı karşıtı değilim fakat biz tüp bebek tedavisine başlayacaktık ve aile hekimimizden tüp bebek doktorumuza kadar hespi aşı olmayın dedi biz de olmadık eşimleOkunacak bi dolu kitap var ve bu kitapları evime götürmek sıkıntısı var evet evet yetmezmiş gibi bugün 7 tane kitap Amazon’dan sipariş ettim. Allah beni napsa bilmiyorum. 50 kitap oldu yolculukta arkadaş olacak. Kırmızı ışıktan sarıya geçmezse Canım ülkem gurbetteki evime gitme olayımız baya meşakkatli olacak. Arnavutluk veya Ukrayna üzerinden. Eşimin çenesini dinlemek diye bir durum var. O kadar kitabı napacan. Diyecek. Okuyacağımı bildiği halde soracak
Arkadaşlar siz ve çevreniz aşıya karşı mesafeli misiniz ? Aşılı insan sayısı artmadıkça sınırlar sıkıntı olacak. Ben oldum iki doz ve ailemde sırası gelen oldu.
Akip gider simdi kitap
bana gülücük atan arkidiş hele söyle ne kadar okudunAkip gider simdi kitap
3 kitap bitti. 3 kitap da yarim okumaya devam ediyombana gülücük atan arkidiş hele söyle ne kadar okudun
hemi de kimsenin okumadığı aydaaaaaaaaaaa3 kitap bitti. 3 kitap da yarim okumaya devam ediyom
Okunacak bi dolu kitap var ve bu kitapları evime götürmek sıkıntısı var evet evet yetmezmiş gibi bugün 7 tane kitap Amazon’dan sipariş ettim. Allah beni napsa bilmiyorum. 50 kitap oldu yolculukta arkadaş olacak. Kırmızı ışıktan sarıya geçmezse Canım ülkem gurbetteki evime gitme olayımız baya meşakkatli olacak. Arnavutluk veya Ukrayna üzerinden. Eşimin çenesini dinlemek diye bir durum var. O kadar kitabı napacan. Diyecek. Okuyacağımı bildiği halde soracak
Arkadaşlar siz ve çevreniz aşıya karşı mesafeli misiniz ? Aşılı insan sayısı artmadıkça sınırlar sıkıntı olacak. Ben oldum iki doz ve ailemde sırası gelen oldu.
Hadi bakalım öyle umut ediyorumAkip gider simdi kitap
Kitaplar Türkiye’den İngiltere’ye gidecek. Ve kırmızı ışık ta Türkiye. Çünkü aşı karşıtı bir sürü insan var. Bende saçmaladım Türkiye’ye gelerek. İngiltere zaten saldı herşeyi Türkiye’yle derdi ne bilmiyorum.Kitap dan, yolculuk dan asiya nasil geldik
Benim cevremde karsit yok ama ben ve kardeslerim hala olmadik
Hey maşAllah3 kitap bitti. 3 kitap da yarim okumaya devam ediyom
Yaa süper. Çok severek okudum 2. Kitabı Ağustos'ta okuyacağım
Darısı bana
2 doz aşımı oldumOkunacak bi dolu kitap var ve bu kitapları evime götürmek sıkıntısı var evet evet yetmezmiş gibi bugün 7 tane kitap Amazon’dan sipariş ettim. Allah beni napsa bilmiyorum. 50 kitap oldu yolculukta arkadaş olacak. Kırmızı ışıktan sarıya geçmezse Canım ülkem gurbetteki evime gitme olayımız baya meşakkatli olacak. Arnavutluk veya Ukrayna üzerinden. Eşimin çenesini dinlemek diye bir durum var. O kadar kitabı napacan. Diyecek. Okuyacağımı bildiği halde soracak
Keyifli okumalar, inanılmaz keyif alacaksın eminim
Teo iş başındabana gülücük atan arkidiş hele söyle ne kadar okudun
Evet iki doz astra-zeneca oldum.2 doz aşımı oldum
Ne yazık ki etrafımda karşıt var, dilimde tüy bitti
Teo iş başında
Evet bebek tedavisi görene tavsiye etmiyorlarAşı karşıtı değilim fakat biz tüp bebek tedavisine başlayacaktık ve aile hekimimizden tüp bebek doktorumuza kadar hespi aşı olmayın dedi biz de olmadık eşimleannem babam kardeşlerim oldu
kız iyi ki iş başındayım2 doz aşımı oldum
Ne yazık ki etrafımda karşıt var, dilimde tüy bitti
Teo iş başında
ben oldum canım, yarın bugün hastanelerde şart koşarlar bir de o yüzden beklemeyelim dedimEvet bebek tedavisi görene tavsiye etmiyorlar
Şişli memorial aşı olabilirsiniz demiş. Ben ordan tedavi olmuştum tekrar bi niyetim vardı. Arkadaşa sordum o tedavi için iletişimdeydi olabilirsiniz demişlerEvet bebek tedavisi görene tavsiye etmiyorlar
Ne güzel söyledin. Aşılama ilerlemezse varyantlar çoğalacak ve süreç uzayacak deniyor ne kadar doğru.Kizlar herkes asilanmali bence. Ben 3 doz oldum. Suan 24 yasinda bi hastamiz var ve agir geciriyor hastaligi.bu aralar genc hasta sayimiz artmaya basladi.bizler onlemimizi alalim.gerisi Allaha kalmis artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?