Fareler ve İnsanlar bizim ilk ay ortak okumamızdı. Hep beraber yorumlanmasını da yapmıştıkFareler ve insanlara hayran kalmıştım ve yazarın bu kitabı da çok övgü toplamış ve bilinen bir kitap başlayayım dedim bende benim 4 aylık bebeğim var onu uyurken kitap tutamıyorum kucağımda o nedenle telden okuyorum kitap hissiyatini vermiyor amaeşim sen sıyırmıssın diyohadi be ordan diyorum
Allah razı olsun Allah tüm anaların evladını koruyup bağışlasın dermansız dert vermesinSıyırmak olur mu yaaa şarj ediyorsun kendini ne güzelHem de en yararlı yöntemle.. Allah bağışlasın
Hayir okumadim hicArrietty_ Tarık Tufan hiç okudum mu?
Ay bu ne
4 aylık bebekle okuyor olman müthişFareler ve insanlara hayran kalmıştım ve yazarın bu kitabı da çok övgü toplamış ve bilinen bir kitap başlayayım dedim bende benim 4 aylık bebeğim var onu uyurken kitap tutamıyorum kucağımda o nedenle telden okuyorum kitap hissiyatini vermiyor amaeşim sen sıyırmıssın diyohadi be ordan diyorum
Ne kadar guzell kk yı yeni keşfettim ama artık buradayim inşallahFareler ve İnsanlar bizim ilk ay ortak okumamızdı. Hep beraber yorumlanmasını da yapmıştık
55. Sayfadayım. Şu ana kadar zorlanmadım.
AminAllah razı olsun Allah tüm anaların evladını koruyup bağışlasın dermansız dert vermesin
4 aylık bebekle okuyor olman müthişMaşAllah
Tavsiye ederim. Kalemi gerçekten çok iyiHayir okumadim hic
Benim oğlum çok emerdi sürekli memedeydi o emerken okurdum sürekli. Verimli zamanlardıHalimi bir görseniz gulmektn yerler yatarsiniz o telefonu görmesin diye nasıl okuyorum varya kucağımda uyurken gözüne bakmıyorum dikkati dağılıyor uyumuyor diye hissediyor ama huzursuzlaninca bırakıyorum kucağımda tekrar dalacakken devamuyudu mu da kalk ev işi
Tavsiye ettigin var mi ?Tavsiye ederim. Kalemi gerçekten çok iyi
Şanzelize Düğün salonu ve Kekeme Çocuklar Korosu. Biraz kasvetli bir havası var ama etkiliyor insanıTavsiye ettigin var mi ?
Kutuphanede yok. Anneme getirmesini rica edeyim
Ve Sen Kuş Olur GidersinTavsiye ettigin var mi ?
Kutuphanede yok. Anneme getirmesini rica edeyim
Tesekkur ederimŞanzelize Düğün salonu ve Kekeme Çocuklar Korosu. Biraz kasvetli bir havası var ama etkiliyor insanı
Tamamdir onuda ekliyorum hemen :)Ve Sen Kuş Olur Gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?