Evet bende beğenmiştim filminiHem kitabını hem filmini beğendiğim Gurur ve Önyargı oldu kesinlikle
Kendi topuğuna sıkmak diye bir şey varşimdi kızacaksın ama sipirgeyi alırken 111 tl site indirim yaptı, 100 tl de chip para yüklemiş kartım onu düştüm, 45 te önceki chipparam vardı. 250 lira düştü
he he bir de bundan mahrum edin beni
he ya tam olarak yaptığım buEvet bende beğenmiştim filmini
Kendi topuğuna sıkmak diye bir şey var
boğulacak gibi oluyorum bazen. Evde yığınla olmasını istediğim tek şeylerim iplerim ve kitaplarımBende yavrucağın odasını yaparken bı yığın şey atmistin.minimal yaşam ne güzelmiş dedim.hakikat fazla gereksiz eşyanın negatif elektrige sebeb olduğunu düşünüyorum
Heh işte tam bu sebepten bana fenalıklar getirdiBu Dorion’da Anna kadar histerik yav
Iplerinizi hangi kategoride kullaniyosunuz.boğulacak gibi oluyorum bazen. Evde yığınla olmasını istediğim tek şeylerim iplerim ve kitaplarım
Belki Hisetrik bir anımdayım ve çok seveceğimHeh işte tam bu sebepten bana fenalıklar getirdi
Örgü yapıyorum. amigurumi yapıyorumIplerinizi hangi kategoride kullaniyosunuz.
Bitince konuşalım cınımBelki Hisetrik bir anımdayım ve çok seveceğimZevkler farklıdır soğutmayın beni kitaptan Life light
Büyün indirimler feda olsun sanahe he bir de bundan mahrum edin benikitap birinciliğim gitti yetmedi
Devamında ne olur bilmiyorum ama yaşlanacak diye bunalıma girdi ya resimden sonra orda koptumHeh işte tam bu sebepten bana fenalıklar getirdi
PekiBelki Hisetrik bir anımdayım ve çok seveceğimZevkler farklıdır soğutmayın beni kitaptan Life light
Devamında Calci'den zopa yicez benceDevamında ne olur bilmiyorum ama yaşlanacak diye bunalıma girdi ya resimden sonra orda koptum
Elinde neler varBu arada Newyork Üçlemesi'ne başladım.
Yanına neye başlasam bilemedim eşimin dahiyane fikri 2. kitabına başla
Neler yok kiElinde neler var
Oyum Martin’eNeler yok ki
Şimdi gözümün önünde olanlara bakıyorum;
Jane Eyre, Martin Eden, Sarı Mustafam, Deliliğin Coğrafyası, Merhamet, Kuşatma ,Felsefenin Kısa Tarihi
Martin Eden +1Neler yok ki
Şimdi gözümün önünde olanlara bakıyorum;
Jane Eyre, Martin Eden, Sarı Mustafam, Deliliğin Coğrafyası, Merhamet, Kuşatma ,Felsefenin Kısa Tarihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?