Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Migren atağım hafiflediğine göre gidip 1538 sayfa okuyayım C Capanin Gururu Teyom Bugün çok verimsiz geçti böyle uyuyamam
Geçmiş olsn.migrenle bütünleşmiş biri olarak kitap okumak ruhen iyi gelsede gözlerimin sayfalara odaklanmasından kaynakli agrım aziyor benim.sizinde ağrınızı tetiklemesin sonra

Geçmiş olsn.migrenle bütünleşmiş biri olarak kitap okumak ruhen iyi gelsede gözlerimin sayfalara odaklanmasından kaynakli agrım aziyor benim.sizinde ağrınızı tetiklemesin sonra
Yapamadım zaten bıraktım

Ben tutunuyor gibiyim ama tam tutunamadım dbjdjdjjdkdkd
Sayın kk birinci noteri destek bekliyoruz efendim

valla benim en sevdiğin kitaptır. selim de benim ilk aşkımdir ama ağır ilerleyen bi kitap. insana çok şey kattığını inanıyorum.
bazen insanın kendini görebilmesi için kendine toplum gözünün dışında bakması gerekiyor. bu kitapta en sevdiğim şey de buydu. toplum seni gördüğü ya da görmek istediği aslında sen olmayabilirsin. ya da o olmak istemeyebilirsin.
bunun nedenlerini ve sonuçlarını çok güzel vermiş:)

ben topluma önem veririm değer veririm. ama ben de çok zaman uyumsuz olduğum için kafamda deli sorular yalnız oturur düşünürüm:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…