Ve Teo sahalara dönerrrrSır Saklamanın Kayıp Sanatı
Kitapta 1950'lerde İngiltere'de iki genç kızın tesadüfi tanışmaları ve arkadaşlıklarını anlatılıyor. Yabancı eserlerde alışkın olduğumuz üzere bolca balo, parti ortamları mevcut. Başlarda heyecan verici ve farklı bir tatlılıkla ilerlese de son kısımları beklentimin altında kaldı. Aşkla ilgili anlatımlar daha iyi sonlandırılmış olsaydı, kitaba bakış açım çok daha iyi olurdu. Ayrıca Elvis Presley ve Johnnie Ray gibi şarkıcılara olan abartılı ilgi ve anlatım kitabı sıkıcılaştırıyor. Boş zamanlarda okunabilir, ancak illa okunmalı diyebileceğim oranda etkilemedi beni. Fazla detay spoiler içerebileceği için bu kadar yorum yeterlidir sanırım :)
Bir Levin vardı ki 25 kitaba bedelO neden
3kitabi mi birlestimisler ?
Teşekkür ederim canım,evet dediğin gibi bu şekilde atlatmış olalımÇok şükür geçti gitti diyebiliriz artıkdoğal bağışıklık kazandın diyelim iyi tarafından bakalım
Evet bitirmek üzereyim,bu yazarın bütün kitaplarını en fazla iki günde bitiriyorum meraktanKeyifli bir kitap
Ayyy bayılıyorum hediye kitaba
HoşgeldinnMerhaba Ferfecir in değerli sakinleriBu engin kitap yolculuğunda bende size iştirak etmek isterim
Toprak Ana çok duyulandırmıştı beniToprak Ana simdi bitti. Sonlara dogru huzunluydu. Duygusalim zaten hemen agladim
2. Dünya savasi ve yasam zorluklarini anlatiyor.
Savas da esini ve 3oglunuda kayip etmis. Tek gelini ile kalmis. Gerci hikaye de geriye donup olaylari anlatiyor. Cok begendim ve gece Beyaz gemiyi okumak icin sabirsizlaniyorum :)
Böyle rakiplik en tatlı rakiplik sanirimHoşgeldinnyeni bir rakip dahaa
Aslinda bastan sona cok acikli. Cabalari, baslarina gelenler. Savas olsada ,sonrasi icin ugrasmalari. Gelinin basina gelen , Tolgonoy un harika bir kadin /anne olmasi filan cok hosuma gitti. Guclu kadin imaji verilmesi, gerci yazarin gercek hayatindan izleri varmis romanda.Toprak Ana çok duyulandırmıştı beni
Beyaz Gemi için sabırsızlanmakta haklisiniz hakikaten çok güzel bi kitap bende okurken epey duygulanmıştım belkide kitaptakiyle benzer yaşanmışlıklarim olduğu icindiToprak Ana simdi bitti. Sonlara dogru huzunluydu. Duygusalim zaten hemen agladim
2. Dünya savasi ve yasam zorluklarini anlatiyor.
Savas da esini ve 3oglunuda kayip etmis. Tek gelini ile kalmis. Gerci hikaye de geriye donup olaylari anlatiyor. Cok begendim ve gece Beyaz gemiyi okumak icin sabirsizlaniyorum :)
Kesinlikle öyleBöyle rakiplik en tatlı rakiplik sanirim
Okuduğum ilk Aytmatov kitabıydı dediğin gibi o mücadele çok hoştuAslinda bastan sona cok acikli. Cabalari, baslarina gelenler. Savas olsada ,sonrasi icin ugrasmalari. Gelinin basina gelen , Tolgonoy un harika bir kadin /anne olmasi filan cok hosuma gitti. Guclu kadin imaji verilmesi, gerci yazarin gercek hayatindan izleri varmis romanda.
Hoş geldinizMerhaba Ferfecir in değerli sakinleriBu engin kitap yolculuğunda bende size iştirak etmek isterim
Galiba yazarin obur romanlarinida siparis etmem gerekecekBeyaz Gemi için sabırsızlanmakta haklisiniz hakikaten çok güzel bi kitap bende okurken epey duygulanmıştım belkide kitaptakiyle benzer yaşanmışlıklarim olduğu icindi
Benimde ilkdiKesinlikle öyle
Okuduğum ilk Aytmatov kitabıydı dediğin gibi o mücadele çok hoştu
TeşekkürlerHoş geldiniz
Hoş geldinizMerhaba Ferfecir in değerli sakinleriBu engin kitap yolculuğunda bende size iştirak etmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?