Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Galiba yazarin obur romanlarinida siparis etmem gerekecek

Benimde ilkdi
Gün Olur Asra Bedel kitabıyla Cengizhan'a Küsen Bulut kitabını okudum bende. Aslında ikisi de aynı kitapmış ancak Stalin döneminde bir süre yasaklanınca Aymatov kitabın o bölümünü çıkarmak zorunda kalmış. yıllar sonra da o bölümü ayrı kitap olarak yayınlamış

Geçmiş olsn.migrenle bütünleşmiş biri olarak kitap okumak ruhen iyi gelsede gözlerimin sayfalara odaklanmasından kaynakli agrım aziyor benim.sizinde ağrınızı tetiklemesin sonra
Benim de öyleee çare gözlük
Yapamadım zaten bıraktım
Benim de migrenim var öyle uzun süreli okuyamıyorum maalesef. Doktor dinlendirici gözlük vermişti aynı zamanda TV ekranına bakarken kullanayım diye. Onunla odaklanabiliyorum canım aklında bulunsun. Yalnız her zaman takmıyorum tembellik olmasın diye
Hoş gördüm canım bildirim sayfasına bakmaz olaydım C Capanin Gururu Teyom dostum 400 küsür sayfa okumuş bile
Kitap ittifakı mı kursak kızlar??? C Capanin Gururu Teyom

Gün olur asra bedeli ben de merak ediyorum

Baktim da yok. Soyle bir seri buldum.

Ilk ögretmenim ; Yüz yüze ; Cemile ; Selvi boylum (al yazmalim) ; Ogulla görüsme ; Askerin oglu.

Bunlari 1kitapda toplamislar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…