Kıstasa bakar mısın yalnız, AnnaBence seveceksin okumalısın. Anna gibi değil
Ee Dorian Gray'in portresi ymiş buYok yok korkmasın gözün
Anna karakteri yüzeysel işlenmişti. Dorian’ın maşallahı var
Çok şükür geçti gitti diyebiliriz artıkDokuzuncu günüm canım ,son iki gündür daha iyiyim şükür sadece öksürük devam ediyor.Teşekkür ederim sorduğun için
Nedir o
Keyifli bir kitapCalcim,teşekkür ederim canım geçiyor inşallah.
Bu arada bende Sarah Jıo nun Elveda Haziran kitabını okuyorum.
Dorian Gray’in PortresiNedir o
Hızlı ilerliyorsa okuyayımDorion Gray’in Portresi
Pazartesi başlamıştım bugun bittiHızlı ilerliyorsa okuyayım
o zaman düşüneyimmmmPazartesi başlamıştım bugun bitti
vay vay vaaayyyy teo kitap bitirmiş de özet geçiyorSır Saklamanın Kayıp Sanatı
Kitapta 1950'lerde İngiltere'de iki genç kızın tesadüfi tanışmaları ve arkadaşlıklarını anlatılıyor. Yabancı eserlerde alışkın olduğumuz üzere bolca balo, parti ortamları mevcut. Başlarda heyecan verici ve farklı bir tatlılıkla ilerlese de son kısımları beklentimin altında kaldı. Aşkla ilgili anlatımlar daha iyi sonlandırılmış olsaydı, kitaba bakış açım çok daha iyi olurdu. Ayrıca Elvis Presley ve Johnnie Ray gibi şarkıcılara olan abartılı ilgi ve anlatım kitabı sıkıcılaştırıyor. Boş zamanlarda okunabilir, ancak illa okunmalı diyebileceğim oranda etkilemedi beni. Fazla detay spoiler içerebileceği için bu kadar yorum yeterlidir sanırım :)
Bence düşünme başla. Merak ettiriyor ve hızlı okunuyoro zaman düşüneyimmmm
uygulamaya ekledim şimdi. Demir Ökçe'den sonra başlayayım, o da az kaldıBence düşünme başla. Merak ettiriyor ve hızlı okunuyor
he he gözlerin bunu da gördü yavay vay vaaayyyy teo kitap bitirmiş de özet geçiyor
Biz Anna Karenina'yı 3 kitap yazmıştık1 yazayim
O nedenBiz Anna Karenina'yı 3 kitap yazmıştık
kitap 1000 küsür sayfaydı ve biraz ağırdı. Okumaya teşvik etmek için öyle yaptıkO neden
3kitabi mi birlestimisler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?