- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
Günaydın keyifli pazarlar dostlar
Günaydın mutlu pazarlar herkese
@Nego
@JES
Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@asliogretmen
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Mucizemsn
Jawlensky
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@pomegranate_
@kimlanbu
elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Samsonn
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
bir civciv annesi
@yesilimtrak
@Noraa89
@gereksizkontes
MelodiminEsi
@Amanita
@Blacklight
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@hardyandholl
@LeYli NaR
Ben At tutkunuyum, bu yüzden ben severek okuyorummerak ettiklerim arasında bu da hatta alınacaklar listemde. nasıl ilerliyor
Usta ve Margarita Ekim ayı ortak okuma olacak. İstersen o zaman beraber okuyalımben de genç bir doktorun anıları adlı kitaba başladım. aslında usta ile margaritayı okuyacaktım ama yazara alışayım diye buna gitti elim. çok güzel yorumlar okudum ve izledim kitap hakkında. bayağı heyecanlıyım
Hayırlı olsun mehfam. Sağlıkla doğur inşallah cinsiyeti ne minnakinnAmin inşaAllah canım. 35+4 oldu inşaAllah
Savaş atını okumadıysan okumalısınBen At tutkunuyum, bu yüzden ben severek okuyorum
Bu kitapta da At'lar anlatılıyor. Onların sahiplerine olan sadakati, eğitimleri konu edilmiş. Siyah inci de bir at. Onun hayatı ve arkadaşları ile ettiği sohbetler güzel bir şekilde aktarılmış.
Teşekkür ederim canım. Kızımız olacak inşaAllahHayırlı olsun mehfam. Sağlıkla doğur inşallah cinsiyeti ne minnakinn
Tamam canım, not aldım hemenSavaş atını okumadıysan okumalısın
aaa söylediğin iyi oldu mutlaka bekleteyim o zamanUsta ve Margarita Ekim ayı ortak okuma olacak. İstersen o zaman beraber okuyalım
MaşallahTeşekkür ederim canım. Kızımız olacak inşaAllah
HoşgeldinnnMerhaba, ben de katılabilir miyim okuma grubunuza? İkinci kez üniversite sınavına hazırlandığım için çok çok kitap okuyamıyorum ama okumalarım bir düzene girsin ve motivasyon olsun diye katılmak istiyorum kabul ederseniz
HoşbuldummHoşgeldinnnşuan hangi kitabı okuyorsun?
Aman teo duymasınKizlaaaar su an uzun bir aradan sonra kitap okumaya basladimarilarla dans kitabi, cok dillendirmiyorum kendi nazarim deger diye ahsvaksbks
Ben sana nazar etmem, sen hiç endişe etmeKizlaaaar su an uzun bir aradan sonra kitap okumaya basladimarilarla dans kitabi, cok dillendirmiyorum kendi nazarim deger diye ahsvaksbks
Niye acabaHerkese iyi oglenlerben kendimi bu ara kitaplara veremiyorum. Cuma gunu de izne ayrilcam. Izinden dondugumde eski tempoma ulasabilirim umarim. Elimde ana kitabi var gitmeden onu bitircem. Kafam baska seylerle cok mesgul bu ara ama yinede az da olsa hergun okuma yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?