- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
Pertin çıkmış gibi dostum ben de yoruldum ya daha yemek varSelam kızlarkocamaaan bir sele ütü yaptıktan sonra anca buradayım
Aa benim de serideki en sevdiğim film ve kitaptır. Hatta resimli özel baskısı var bendeharry Potter ve sırlar odası bitti çok şükür:) ne kitaptı Allahını okuyamadım bi türlü
son aday diye bi kitap daha bitirdim
yorumlarımı ay sonunda toplu yapcam inşallah:)
harry Potter serisinde en haz etmediğim film de sırlar odasıydi zaten.
elimde yarım kalan bi kitap daha var ama iş yerinde unutuyorum onu hep. yarın alayım eve getireyim o da bitsin artık
Canım sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah olur umarımStabil canım durum ama hamdolsun bu günümüzesen nasılsın? Özledim topiğimizi dayanamadım
Aa benim de serideki en sevdiğim film ve kitaptır. Hatta resimli özel baskısı var bende
O zaman bugün asamı sizin için kaldırıyorumhadi ya:) ben bi türlü sevemedim
harry Potter severleri görmek mutlu ediyo tabii her şekilde:)
O zaman bugün asamı sizin için kaldırıyorum
Teşekkür ederiiimben de elimdeki kitap bitsin azkaban tutsağına senin şerefine gecicem
Merhaba hanımlar. Keyifler nasıl?
Teşekkür ederiiim
Sormaaa hem de nasılPertin çıkmış gibi dostum ben de yoruldum ya daha yemek var
Makale ile uğraşıyorum şamdanım. Yazlıktaydık; geri döndük. Çok okuyamıyorum ya.selam:)
çok uykum var seriiii
sen nasılsın napiyosun
rica ederim
Makale ile uğraşıyorum şamdanım. Yazlıktaydık; geri döndük. Çok okuyamıyorum ya.
Yarına bitireceğim artık. Kızçem iyi çok şükür. Denizden çıkaramadım.ne zamana teslim olması lazım makalenin. Allah kolaylık versin canım.
yazlık nasip geçti peki:) bicirik nasil:)
ben de bu ay 15 i gibi başladım. dikkatimi toplayacağım bi türlü
Yarına bitireceğim artık. Kızçem iyi çok şükür. Denizden çıkaramadım.
E keser döner sap döner; gün gelir hesap döner.ben olsam ben de çıkmam seri ya. ne güzel yazlık, deniz imkanı var
ooo bisey kalmamış yarına bitecekse:)
E keser döner sap döner; gün gelir hesap döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?