Çok özlemişsin kesme işlemlerini belliHoşbuldum limonsuzumde bakim ilk kimin götünü keseyim
Hoş geldin jesim yaa. Çok özledik seni be. Polise kayıp ihbarı veriyorduk nerdeyse. Bu kadar gitme bir dahaCalciiiikoooooo nerdesin kaptanımmmm
Odalarımızda yer olmadığı için ara verdim şuan. Eve kitaplık yapınca devam edeceğimSonra noldu? İlişkinin şu an ki seviyesini merak ettim
İyi iyi içim rahatladı. Üzülmüştüm senin içinKörelmiştir onun pıçağı hem kesilecek neyimiz var limonsuz zorla kahvaltı yapıyorum burda içim almıyor
Ülen gelen tokatlıyor giden tokatlıyorHoş geldin jesim yaa. Çok özledik seni be. Polise kayıp ihbarı veriyorduk nerdeyse. Bu kadar gitme bir daha
Ben parlattım sana özelKörelmiştir onun pıçağı hem kesilecek neyimiz var limonsuz zorla kahvaltı yapıyorum burda içim almıyor
hoşgeldin canım benimKızlar beybiler hepinize selamlar
yeşil mi kuru mu acabaFasulye gibi nimetten sayıyor kedini
Teoşummm naptın köyde kaç kahvaltı keyfi yaptın yokluğumda hain kadınhoşgeldin canım benim
Hedefin sensin şu anda. hoş geldin dayağı yemeden bırakmayız seniÜlen gelen tokatlıyor giden tokatlıyorhedef ben miyim tayfun ?
Ulan gülmedim de hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?