Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• 16298905280928931848699762053034.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 24

Kitap Biti Nedir?

Düzenli olarak temizlenmeyen raflarda beliren kitap bitleri değerli kitaplarınıza büyük zararlar verebilir. Kitap biti nemli, sessiz yerleri seven insana zararı olmayan bir böcek türüdür ve düzenli bakımı yapılmayan kütüphanelere ve odalara evlerini kurarlar. Duvar kâğıtlarının ve mobilyaların altına, rafların derinliklerine saklanır ve ortamın uygun olduğunu düşündükleri zaman beslenmeye başlarlar.

Kitap Bitinden Kurtulma Yolları

Gözle göremediğiniz kitap bitleri, kitaplarınıza zarar verir ve sayfalarını sarartan küçük canlılardır. Senede en az 1 kez tüm kitaplarınızı ters çevirip 1 hafta havalanmalarını sağlamalısınız. Bu bir hafta çok değerli. Özellikle de kitaplığınız bir cam kenarına yakınsa bu daha iyi çünkü havalanması daha kolay olacaktır. Kitaplarınızı ters çevirdiğinizde onları daha rahat bir konumda sıralayın. Kitaplarınız sıkışık olmasın. Yoksa bu bir hafta uygulama boşuna gidecektir. Eğer herhangi bir kitabınızın sayfaları sararmış ise bu kitabı diğer kitaplardan ayırın. Ayrılmayan sayfaları sararmış kitaplar diğer kitaplarınıza da geçecektir.

Selam kızlar:)
Sabahtan beri çamaşır yıkıyorum sıra perdelere geldi JES sana hoş geldin temizliği olarak perdeyi seçtim canım
Bu arada kurutma makinesizlik çok üzücü
Ülen gelen yükleniyor giden yükleniyor Yavrum sen bana hoşgeldin olarak bir öpücük versene vicdansız gadın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…