Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaktırma![]()
Ama çay hassas noktam be gülüm ne yapayım
Geçmiş olsun SultanımSağ ol canım![]()
Kasım ayı ortak okumasına baya erken başlamışsınNotre Dame ye başladım![]()
Evet bu teklifi iki kişi yaptı. Aklıma yattı ne yalan söyleyeyim. Sanırım onu yapacağım
bu ay çok ağlak oldum. Oğlumun kreşini değiştirdim ağladım gün boyu
Eşimle ufak bir sürtüşmem oldu ağladım
daha çok saçma sebepler ile ağlayabilecek kıvamdayım
Ben hemen hak verecegim sana kaptanimBuradakiler için demedim ki ben onu yeni gelenler için dedim. burada olanlar 2 ay aktif olmazsa listeden çıkarıyorum.
Bir de o kadar günaydın mesajı yazıyorum bir cevap dahi verilmiyor. sence onların etikette kalması bana haksızlık değil mi? mesaj atıp şundan yazamıyorum ya da ben katılmayacağım etiketten çıkarın demek zor olmamalı
senin üzerinden açıklama yaptım![]()
ahahahha yav sen de mi?
Ama ne zaman Puslu kitalar atlasini masaya serecegizKasım ayı ortak okumasına baya erken başlamışsın![]()
Okuma listemde merak ediyorumAbum Rabum - İskender Pala çok iyi gidiyor. Tarih polisiye olaylar farklı zamanlar ve mekanlar birarada. Okuyan var mı aramızda?
Benden başka hamarat var mıahahahha yav sen de mi?
Whatsapp dan devamını yazacak mısın seneye bekliyim miSende mi derken asıl o zaten
Filmini çok beğenmiştim, kitabına da bakıcamMonte Cristo Kontu II bitti. Çok severek okudum. Kalın olmasından gözün korkmasın okuyun okutturun. Çok iyi kitap. Bir 1500 sayfa daha olsa okurum dedim. Kitapla ilgili yorumumu yarın yazacağım
Allah yardımcın olsun kardeş. Çok zorİşte benim rutinim bu calcifer ve bu ışıltıyı ben seçmedim martta doğmak kaderim
Kaptanlar kaptanların halinden anlıyor azizimBen hemen hak verecegim sana kaptanim
Yazik emeklerine,harcadigin zamana. Elini korkak alistirma.
2hafta takima gelmeyeni cikariyorum ben![]()
O sende mi değil yaaSende mi derken asıl o zaten
Eylül ayı yorum ayı olacakAma ne zaman Puslu kitalar atlasini masaya serecegiz![]()
Kitabına gerçekten bayıldım. eskiden klasikler gözümü korkuturdu şimdi çok seviyorum okumayıFilmini çok beğenmiştim, kitabına da bakıcam![]()