- 9 Şubat 2019
- 2.884
- 5.569
- 108
Olaylar Ankara'da geçtiği için severdimevet
bi türlü evlenmiyordu çocuk :)
Ozgur geldi sonraBaktı evlenemeyecekler Serra dehlemişti yanlış hatırlamıyorsam
2012-2013 lerde okumaya baslamistimben ilk kitabı 1996da okudum :) baya yakınım serraya
bana o dizi çok ağır geldi, kızın bakış açısı bana göre çok fazla romantik :) 3-4 bölümden sonra bıraktım. belki devam etsem severdim bilemiyorum.
Dizi de kız çok çok çok fazla konuşuyor üç bölüm dayanabildimYa bir de dizi kitaplara göre çok daha dramatize edilmiş.
Bitiremedigim kitapAma ne zaman Puslu kitalar atlasini masaya serecegiz
Ben de o dizideki aşırı dram yüzünden üçüncü bölümü izleyip bıraktım. Kitaplar çok güzel amaDizi de kız çok çok çok fazla konuşuyor üç bölüm dayanabildim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun Sultanım
Eveeettt çünkü 5 Eylül de müzikali var yetişmem gerekiyorKasım ayı ortak okumasına baya erken başlamışsın
Yok hiç alınmadım ben direkt kışlık hazırlık olarak anladımO sende mi değil yaasende mi üzerine alındın yazıyı demek istedim
Seviyorum klasikleriKitabına gerçekten bayıldım. eskiden klasikler gözümü korkuturdu şimdi çok seviyorum okumayı
Ağır melankoliBen de o dizideki aşırı dram yüzünden üçüncü bölümü izleyip bıraktım. Kitaplar çok güzel ama
Bence de. Yeni üyeler biraz bekleyebilir.Yeni üyeleri listeye hemen almayacağım artık. Çünkü üyelik iptali yapıyorlar. Evet süreye Bonus da çok dedi onu azaltacağım
Çizgi filmi vardı ya hani eskiden bir animeydi aslında onu izler miydiniz? Mesela o kitapla birebir aynı. Tabii sadece ilk kitabı içeriyor çizgi film. Linkini atacaktım da bulamadım YouTube'da vardı birkaç ay önce kalkmış demek ki.Ağır melankolikitabın da şansımı denerim.
Benim deneme sürem oldumu kiYeni üyeleri listeye hemen almayacağım artık. Çünkü üyelik iptali yapıyorlar. Evet süreye Bonus da çok dedi onu azaltacağım
Ama ararken karşıma şöyle bir video çıktı ne alakaysa ve neden 7 milyon izlendiyseÇizgi filmi vardı ya hani eskiden bir animeydi aslında onu izler miydiniz? Mesela o kitapla birebir aynı. Tabii sadece ilk kitabı içeriyor çizgi film. Linkini atacaktım da bulamadım YouTube'da vardı birkaç ay önce kalkmış demek ki.
Yok hiç alınmadım ben direkt kışlık hazırlık olarak anladım
Bu arada ben gelmeyeni direkt etiketleyip soruyorum sonra çıkarıyorum
Çoktaaann. tabloya bile eklemiştim ki seniBenim deneme sürem oldumu ki
klasik aşk ya aşk onlarSeviyorum klasikleri
Anime pek sevmiyorum, kitabına bakarımÇizgi filmi vardı ya hani eskiden bir animeydi aslında onu izler miydiniz? Mesela o kitapla birebir aynı. Tabii sadece ilk kitabı içeriyor çizgi film. Linkini atacaktım da bulamadım YouTube'da vardı birkaç ay önce kalkmış demek ki.
2012-2013 lerde okumaya baslamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?