Bakayım canımNotre dame de Paris müzikali diye malum sitede aratırsan orjinali var.bizimkiler Müzikleri falan acayip oturtmuş o fransızca kalıplara
Onu demeyeydin iyiydi60 sayfa okudum. Uyuyayım artık
O zaman niye kızgın60 sayfa okudum. Uyuyayım artık
Algıda bütünlük olarak biliyorum bu durumu. Beynimiz parça halinde değilde bir bütün olarak algılıyor.
Zaman Makinesi de onun du sanırım kitapları genel olarak çok güzel olduğu söyleniyorYeni kitabim H. G. Wells Dunyalar Savasi sayfa 58deyim. Wells bilimkurgunun Shakespeare' i olarak geciyor. Kitap yorumlari cok guzeldi merakla bekliyordum okumayi. Gercekten elimden zor biraktim. Kitap okurken kendimi film izliyormus gibi hissettim yarıda birakmak istemedim. Ama el mahkum saat gec oldu birakiyorum malesef. Herkese iyi geceler
Ben de okudum çok güzel bir kitap. Doğan Cüceloğlu nun diğer kitapları da çok başarılıGünaydın herkeseDün Doğan Cuceloglu Var mısın kitabına başladım. 74 sayfa okudum, gorseniz ders çalışır gibi notlar alarak. Sanırım doğru bir zamanda girdi hayatıma
22.30da uyunur mu? senin yüzünden uykum geldi. En az 100 sayfa okurdumO zaman niye kızgınatıyorsun
Evet canim onun kitabi. Alacaklarim arasina ekledim bileZaman Makinesi de onun du sanırım kitapları genel olarak çok güzel olduğu söyleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?