Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
demekki bi yerde denk geldim bu kitabı okumadım:)
paylaşım için teşekkürler
Rica ederim bolumleri kisa kisa kitapda. Ama anlatim sekli guzel :) insani cocukluguna goturuyor hemen ilk sayfalardaki konu.
Bakalim hosuma gitmeye devam edecek mi

Uzun zamandır elimde olan Tolstoy'un çocukluğum kitabı bitti. İlk yarısı yavaş ilerleyen sonra akan bir kitap. Bazı yerlerinde belki kendi duygusal bir donemime denk geldiği için göz yaşlarımı sile sile okumaya çalıştım. Kendi ruhsal tahlilini de çok derin ve başarılı yapmış yani otobiyografik bir eser. Düşünmeyi sorgulamayı seven yapısı daha çocukluk yıllarında başlamış. Ben severek ders alarak düşünerek okudum. Bu ayın ikinci kitabı da bitti

DAVAM

Necmettin Erbakan'ın milli sanayileşme için ne kadar mücadele ettiğini ve bu uğurda neleri feda ettiğini anlatmış. İlk motor fabrikasını kurarken bir çok engelle karşılaşmıştır. siyasete bir toplantı sonrası katılmaya karar vermiştir. Körfez savaşı ve Kıbrıs Barış hareketinde çok önemli rollerde oynamıştır.
Bence herkesin mutlaka okuması gereken bir kitap.

Çok merak ettim şimdi.

Selaaammmmm
Notre Dame müzikalini izlemiş ve mest olmuş şekilde geldim
Yaaaa hangi kelimeleri arka arkaya dizsem de duygularımı anlatsam bilemiyorum.
Kitap zaten muhteşemdi müzikalde bir o kadar muhteşem, hayatımda bundan güzel bir gösteri izlediğimi hatırlamıyorum. Fırsatınız varsa kesinlikle kesinlikle izleyin derim

Beğenmene sevindim bende bayılmıştım

Beğenmene sevindim bende bayılmıştım
Ya beğenmemek mümkün mü
İzlemeden önce böylesine büyük ve ünlü bir eserde neden hiç tanınmış oyuncu yok diye düşünüyordum, izledikten sonra anladım nedenini.
Oyunculuk, dans, hele o sesler bayıldım bayıldım resmen, çok uzun süre etkisinden çıkamayacağım sanırım.

Notre dame de Paris müzikali diye malum sitede aratırsan orjinali var.bizimkiler Müzikleri falan acayip oturtmuş o fransızca kalıplara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…