Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Limonsuzzcay canım tess’in ateşin şarkısı kitabını sormuştun bitti kitap çok beğendim. Cinayet romanı değil farklı bir tarzda yazmış okumalısın bence
Yaa canım benim teşekkür ederim tamam mefisto kulübü bitsin okuyayım

ARJANTİN

Güney Amerika’nın güneyinde And dağları ile Atlas Okyanusu arasında uzanır. Arjantin Güney Amerika kıtasında 2. dünya genelinde 8. en büyük topraktır.

Arjantin’in Başkenti Buenos Aires’tir. Yaklaşık 41 milyon nüfusa sahiplik yapan Arjantin, çok uzun bir sahil şeridine sahiptir. Bu ülke Latin Amerika’nın en gelişmiş ve varlıklı ülkelerinden biri olmasına rağmen, enflasyon ve yüksek işsizlik oranına sahiptir.

Arjantin’de resmi dil olarak İspanyolca kullanılır. Para Birimi olarak da Arjantin Pezosu kullanılmakta. Ek olarak Arjantin ziyaretiniz sırasında yanınızda nakit USD bulundurmanızı öneririz. Çünkü burada yabancı kredi kartlarını kullanırken bankanız düşük kurdan hesaplanıyor ve zarar edebiliyorsunuz.

Arjantin Türkiye'den vize istemeyen ülkeler arasındadır. Bu ülkeye vizesiz seyahat edebilirsiniz.

Günaydınlar herkese

Ben ortak okuma olan Uğultulu Tepeler'i okuyorum
Yoklama alalım kimler neler okuyor

JES
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Nego
Life light
Bonus
WunderLost
Oriana
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Jawlensky
WOMAN
Kukrim
Nosking
C Capanin Gururu Teyom
beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Otrera
yet07
Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
nemesis
dayler dayler
Keira-
minik kalp0753
elektra
astrojurnal
Harpy
firdefs
Blue_Black
pacman
ummhnisa
Nikinik
@Seridina
Alp_BuRc
bir civciv annesi
yesilimtrak
G gereksizkontes
MelodiminEsi
X xnobodyx
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
Homer Simpson
Ladycharms
cotard sendromu
mavitosbik07

Gunaydin.

Görmek istediğim ülkelerden biri Falkland adalari Arjantinlilerindir diyerek de sloganımı yapayım

Günaydın
Aylak adama devam

Gunaydin Su anda var mısın? okuyorum. Ortak okuma her ay bir kitap mı? Öyleyse bir daha ki aya ortak olayım

Günaydın Empedokles’in Dostlarına başlıyorum

Günaydınlar efeniim
Yeşilin Kızı Anne 4'ü okuyorum 78.sayfadayım

Gunaydin. Seker portakali ve ugultulu tepeler okuyorum

Ben okumuştum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…