Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam
Jane Eyre ve Çöl Çiçeği'ni okuyorum. Aslında dün gece Çöl Çiçeği bitecekti ama saçma işler geldi başıma ve bugüne kaldı bitmesi. Bitince de ortak okumamıza başlayacağım:)

Saçma iş açılımı : Duştan sonra bi bakım aşkı geldi kil maskesi yapayım dedim yeni aldığımı değil bana alerji yapanı sürmüşüm Yüzüm oldu domates ve yanıyor tam böyleyim
Evde ilaç da yoktu eczane ara falan gece bitti

Kızlar okumadıysanız Hakkari'de Bir Mevsim - Ferit Edgü'yü kesinlikle tavsiye ederim.
Ya tevafuk oldu bende dün aldim bu kitabiHakkari ilk gorev yerim.Gece başladım okumaya 50 sayfasını okudum anilarim canlandi her cümlesini yaşayarak gözlerim dolu dolu okudum

Said Halim Paşa bütün eserleri kitabını okuyorum. Bu ara biraz Türkçü islamcı düşünürlerle ilgilenir oldum. Biter bitmez Uğultulu tepelere başlıycam. Hali hazırda tutunamayanlara devam ediyoruz efenim

Ya tevafuk oldu bende dün aldim bu kitabiHakkari ilk gorev yerim.Gece başladım okumaya 50 sayfasını okudum anilarim canlandi her cümlesini yaşayarak gözlerim dolu dolu okudum
Ben çok severim. Şiir gibi değil mi yazısı. O kadar naif o kadar yumuşak ki yazısı hiç bitmesin istiyor insan. Aynı kitabı ikinci defa okuma gibi bir adetim yoktur ama bu kitabı okuyacağım tekrar
Filmi de varmış bu kitabın. Genco Erkal oynamış

Hüseyin Nihal Atsız kitaplarını okudun mu?

Nar ağacına başlayacağım inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…