- 8 Ağustos 2018
- 1.439
- 3.411
- 133
SelamEki Görüntüle 2912243
Eki Görüntüle 2912244
Eki Görüntüle 2912245
Eki Görüntüle 2912246
Eki Görüntüle 2912247
ARJANTİN
Güney Amerika’nın güneyinde And dağları ile Atlas Okyanusu arasında uzanır. Arjantin Güney Amerika kıtasında 2. dünya genelinde 8. en büyük topraktır.
Arjantin’in Başkenti Buenos Aires’tir. Yaklaşık 41 milyon nüfusa sahiplik yapan Arjantin, çok uzun bir sahil şeridine sahiptir. Bu ülke Latin Amerika’nın en gelişmiş ve varlıklı ülkelerinden biri olmasına rağmen, enflasyon ve yüksek işsizlik oranına sahiptir.
Arjantin’de resmi dil olarak İspanyolca kullanılır. Para Birimi olarak da Arjantin Pezosu kullanılmakta. Ek olarak Arjantin ziyaretiniz sırasında yanınızda nakit USD bulundurmanızı öneririz. Çünkü burada yabancı kredi kartlarını kullanırken bankanız düşük kurdan hesaplanıyor ve zarar edebiliyorsunuz.
Arjantin Türkiye'den vize istemeyen ülkeler arasındadır. Bu ülkeye vizesiz seyahat edebilirsiniz.
Günaydınlar herkese
Ben ortak okuma olan Uğultulu Tepeler'i okuyorum
Yoklama alalım kimler neler okuyor
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@anneshirley
Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
Ya tevafuk oldu bende dün aldim bu kitabiKızlar okumadıysanız Hakkari'de Bir Mevsim - Ferit Edgü'yü kesinlikle tavsiye ederim.
Said Halim Paşa bütün eserleri kitabını okuyorum. Bu ara biraz Türkçü islamcı düşünürlerle ilgilenir oldum. Biter bitmez Uğultulu tepelere başlıycam. Hali hazırda tutunamayanlara devam ediyoruz efenimEki Görüntüle 2912243
Eki Görüntüle 2912244
Eki Görüntüle 2912245
Eki Görüntüle 2912246
Eki Görüntüle 2912247
ARJANTİN
Güney Amerika’nın güneyinde And dağları ile Atlas Okyanusu arasında uzanır. Arjantin Güney Amerika kıtasında 2. dünya genelinde 8. en büyük topraktır.
Arjantin’in Başkenti Buenos Aires’tir. Yaklaşık 41 milyon nüfusa sahiplik yapan Arjantin, çok uzun bir sahil şeridine sahiptir. Bu ülke Latin Amerika’nın en gelişmiş ve varlıklı ülkelerinden biri olmasına rağmen, enflasyon ve yüksek işsizlik oranına sahiptir.
Arjantin’de resmi dil olarak İspanyolca kullanılır. Para Birimi olarak da Arjantin Pezosu kullanılmakta. Ek olarak Arjantin ziyaretiniz sırasında yanınızda nakit USD bulundurmanızı öneririz. Çünkü burada yabancı kredi kartlarını kullanırken bankanız düşük kurdan hesaplanıyor ve zarar edebiliyorsunuz.
Arjantin Türkiye'den vize istemeyen ülkeler arasındadır. Bu ülkeye vizesiz seyahat edebilirsiniz.
Günaydınlar herkese
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@anneshirley
Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
Ben çok severim. Şiir gibi değil mi yazısı. O kadar naif o kadar yumuşak ki yazısı hiç bitmesin istiyor insan. Aynı kitabı ikinci defa okuma gibi bir adetim yoktur ama bu kitabı okuyacağım tekrarYa tevafuk oldu bende dün aldim bu kitabiHakkari ilk gorev yerim.Gece başladım okumaya 50 sayfasını okudum anilarim canlandi her cümlesini yaşayarak gözlerim dolu dolu okudum
Hüseyin Nihal Atsız kitaplarını okudun mu?Said Halim Paşa bütün eserleri kitabını okuyorum. Bu ara biraz Türkçü islamcı düşünürlerle ilgilenir oldum. Biter bitmez Uğultulu tepelere başlıycam. Hali hazırda tutunamayanlara devam ediyoruz efenim
Bunu sen mi diyorsunlevine kurban olsun dorian
kız levini tutmuş oluyorum, dorişi kurban ediyorumBunu sen mi diyorsun
Gıcık karakterleri severdin sen oysa kikız levini tutmuş oluyorum, dorişi kurban ediyorum
Güzel bir kitaptır,filmi de vardıKızlar okumadıysanız Hakkari'de Bir Mevsim - Ferit Edgü'yü kesinlikle tavsiye ederim.
Normal değil hemen o moddan çıkAklımın bu kadar kitaplarımda olması normal mi
Nar ağacına başlayacağım inşallahEki Görüntüle 2912243
Eki Görüntüle 2912244
Eki Görüntüle 2912245
Eki Görüntüle 2912246
Eki Görüntüle 2912247
ARJANTİN
Günaydınlar herkese
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
G gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@anneshirley
Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
Ben baslayip cok az okumustum. Tekrar sans vermeliyim bu kitaba diyenler oldu. Sonbahar tatilinde sakliyorumNar ağacına başlayacağım inşallah
Ben de okuyan arkadaşlarım güzel diye tavsiyede bulununca almıştım elimde birkaç aydır daha fazla bekletmeyeyim diyorumBen baslayip cok az okumustum. Tekrar sans vermeliyim bu kitaba diyenler oldu. Sonbahar tatilinde sakliyorum
Ilk okudugumda zor gelmisti bana. Malum türkcem pek iyidirBen de okuyan arkadaşlarım güzel diye tavsiyede bulununca almıştım elimde birkaç aydır daha fazla bekletmeyeyim diyorum
Beni asla bırakma bendede var yorumunu bekliyorumGönül bekleme okuyorum hala
Birde Kazuo Ishiguro - Beni asla birakma ya basladim bugun.
Yarin izin gunum..bol bol okurum diye plan yapiyorum
Bitirince etiketlerim sizi. Insallah unutmamBeni asla bırakma bendede var yorumunu bekliyorum
Dili nasıl bilmiyorum ilk Nazan Bekiroğlu kitabım olacakIlk okudugumda zor gelmisti bana. Malum türkcem pek iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?