Ruh adama başlamıştım ama yarım kaldı. Bir de Atsız hikayeler i okudum. Ama önerilere varımHüseyin Nihal Atsız kitaplarını okudun mu?
Tamda dediğiniz gibi, konudaki hayatın sert gerceklerini bu kadar yumuşak ve şiirsel bir dille yansıtmasına hayran kaldım.4 ödül almış ve bir-çok farklı dile çevrilmiş.Daha önce okumadigima hayıflandımBen çok severim. Şiir gibi değil mi yazısı. O kadar naif o kadar yumuşak ki yazısı hiç bitmesin istiyor insan. Aynı kitabı ikinci defa okuma gibi bir adetim yoktur ama bu kitabı okuyacağım tekrar
Filmi de varmış bu kitabın. Genco Erkal oynamış
Nazan Bekiroğlu 'nun okuduğum kitaplarını çok sevdim.Alışınca dili ağır gelmiyor aslında. Öyle muazzam bir kalem ki, ayni cümleyi tekrar tekrar okumak istiyor insan .keyifli okumalar sizeDili nasıl bilmiyorum ilk Nazan Bekiroğlu kitabım olacak
Teo ne olur sen bize nazar et diyeceksin gibi
Teşekkür ederim canımNazan Bekiroğlu 'nun okuduğum kitaplarını çok sevdim.Alışınca dili ağır gelmiyor aslında. Öyle muazzam bir kalem ki, ayni cümleyi tekrar tekrar okumak istiyor insan .keyifli okumalar size
Bütün kitapları diyorum. Hepsi birbirinden iyiRuh adama başlamıştım ama yarım kaldı. Bir de Atsız hikayeler i okudum. Ama önerilere varım
Rica ederim.Okuduktan sonraki yorumumuzu merak ediyorum ☺Teşekkür ederim canım
Kesinlikle paylaşacağımRica ederim.Okuduktan sonraki yorumumuzu merak ediyorum ☺
Dhshhahs inanır mısın bana da öyle geliyorTeo ne olur sen bize nazar et diyeceksin gibi
Mefisto kulübü nü okuyorum canım. Okulun ilk günleri ya yoğun geçiyor.Eki Görüntüle 2912243
Eki Görüntüle 2912244
Eki Görüntüle 2912245
Eki Görüntüle 2912246
Eki Görüntüle 2912247
ARJANTİN
Güney Amerika’nın güneyinde And dağları ile Atlas Okyanusu arasında uzanır. Arjantin Güney Amerika kıtasında 2. dünya genelinde 8. en büyük topraktır.
Arjantin’in Başkenti Buenos Aires’tir. Yaklaşık 41 milyon nüfusa sahiplik yapan Arjantin, çok uzun bir sahil şeridine sahiptir. Bu ülke Latin Amerika’nın en gelişmiş ve varlıklı ülkelerinden biri olmasına rağmen, enflasyon ve yüksek işsizlik oranına sahiptir.
Arjantin’de resmi dil olarak İspanyolca kullanılır. Para Birimi olarak da Arjantin Pezosu kullanılmakta. Ek olarak Arjantin ziyaretiniz sırasında yanınızda nakit USD bulundurmanızı öneririz. Çünkü burada yabancı kredi kartlarını kullanırken bankanız düşük kurdan hesaplanıyor ve zarar edebiliyorsunuz.
Arjantin Türkiye'den vize istemeyen ülkeler arasındadır. Bu ülkeye vizesiz seyahat edebilirsiniz.
Günaydınlar herkese
Ben ortak okuma olan Uğultulu Tepeler'i okuyorum
Yoklama alalım kimler neler okuyor
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
D dgdln
Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@anneshirley
Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
Üzgünüm ama yokluğunda çok şey değişti boynuz kulağı geçti
Teocuğumu aldatamam onun nazarı üstüne başka nazar koklamamÜzgünüm ama yokluğunda çok şey değişti boynuz kulağı geçti
Nar agacini cok severek okumustum 5 yil once lohusa sendromlu halimle bile baya akici gelmistiDili nasıl bilmiyorum ilk Nazan Bekiroğlu kitabım olacak
Bir dahaki kitap alisverisime nihal atsiz kitabi eklemek istiyorum ben de. sence hangisinden baslamaliBütün kitapları diyorum. Hepsi birbirinden iyi
benim en sinir olduğum karakterlerden biri doriandaha iyiyim canım. Dorian beni gıcık ediyor o ayrı. Pis herif
Kimin dedikodusunu yapiyorsunuz bakalim sizbenim en sinir olduğum karakterlerden biri dorian
ama en çok şeyi de öğrendiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?