Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrica Gönül bekleme de umdugumu bulamadim :))

Ilk sayfalarinda yazarin anlattiklari cocukluguma goturdu demistim. Eskiden babaannem ile neler yapar ve babaannemin konusma sekli gibi konusmalar var diyeydi.

Suan tamamen yön degistirdi. Birinin hayati,nasil biri oldugunu övüyor suan. Hayatindan anilari disaridan gözlemleyen biri. Saygi ile bahsediliyor bu kisi.

Tamda dediğiniz gibi, konudaki hayatın sert gerceklerini bu kadar yumuşak ve şiirsel bir dille yansıtmasına hayran kaldım.4 ödül almış ve bir-çok farklı dile çevrilmiş.Daha önce okumadigima hayıflandım

Dili nasıl bilmiyorum ilk Nazan Bekiroğlu kitabım olacak
Nazan Bekiroğlu 'nun okuduğum kitaplarını çok sevdim.Alışınca dili ağır gelmiyor aslında. Öyle muazzam bir kalem ki, ayni cümleyi tekrar tekrar okumak istiyor insan .keyifli okumalar size

Mefisto kulübü nü okuyorum canım. Okulun ilk günleri ya yoğun geçiyor.

İyi akşamlar hanımlar Bugün Doğan Cüceloğlu - İnsan İnsana kitabını 34 sayfa okuyarak kitabı bitirdim. Kitap daha çok insan diyaloglarında yaşadığımız sıkıntıların çözümünden bahsediyor. İletişim hakkından bahsediyor.

Mümin Sekman - Kesintisiz Öğrenme kitabını 27 sayfa okudum. Kitap toplam 155 sayfadır .
Herkese keyifli okumalar

Dili nasıl bilmiyorum ilk Nazan Bekiroğlu kitabım olacak
Nar agacini cok severek okumustum 5 yil once lohusa sendromlu halimle bile baya akici gelmisti o yuzden tereddut etmeden okuyabilirsin iyi okumalar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…