- 20 Mayıs 2019
- 8.876
- 47.369
- 548
Her okuyucu bir gün levinzede olacak dhshshYazdıklarınızı okuyunca çok merak ettim bu yıl bitmeden okurum inşallah. Sonunda bende bir levinzede mi olacağım bilemiyorum artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her okuyucu bir gün levinzede olacak dhshshYazdıklarınızı okuyunca çok merak ettim bu yıl bitmeden okurum inşallah. Sonunda bende bir levinzede mi olacağım bilemiyorum artik
henüz okumayanlardanım ondan fransızım demekAnna karanina okumayan bizi anlamaz![]()

Ferfecir Geçici bir süre hizmet dışı oldu diyelimhenüz okumayanlardanım ondan fransızım demek![]()
Yok canım daha konuşmadık. 15 Eylül Çarşamba akşamı herkes müsait olursa konuşalım mı?Puslu kitalar atlasini konustukmu ? Ben kacirmis isem cok uzulurum![]()
Sade bir nişan oldu. Pastamızı yedik geldikOo başkanımiz sürgünden dönmüş hoşgeldiniz, biz sizi mapus damında zannederken siz halaymi cekiyoduz ne guzel sürgünmus bu![]()
Geçici değişiklik yaptıkAaa ben ferfecir kitap kulübü diye bir yere katılmıştım ya noldu o
Ahahhaha çok geç kalınmış bir harekettiLevinzedeler mi kdjdsjjs mest oldum![]()
Levin Karenina seni sevmiyoruzGeç kalınmış bir ayaklanmamız vardı Levine karşı onu gerçekleştiriyoruz dhshshs
Zamanında Anna Karenina'yı ortak okuduk. Orda Levin vardı hepimizi gıcık etti ]Fransız kaldım neden isim değişti acaba![]()
Abini de sevmezdik kdjdjdjdjsjjsirjdnsjsYok canım daha konuşmadık. 15 Eylül Çarşamba akşamı herkes müsait olursa konuşalım mı?
Sade bir nişan oldu. Pastamızı yedik geldik
Geçici değişiklik yaptık
Ahahhaha çok geç kalınmış bir hareketti
Levin Karenina seni sevmiyoruz
Zamanında Anna Karenina'yı ortak okuduk. Orda Levin vardı hepimizi gıcık etti ]![]()
Abiyi neden hatırlattın ki şimdi. Sebebi neydi kiAbini de sevmezdik kdjdjdjdjsjjsirjdnsjs![]()
Levin den hallice abisinin de hakkını biraz verelim dedimAbiyi neden hatırlattın ki şimdi. Sebebi neydi ki![]()
Abiyi neden hatırlattın ki şimdi. Sebebi neydi ki![]()
Karısı mıydı sevgilisi mibide abinin karısı vardı. kendi karısıyla aynı ortamda olacak diye geriliyodu![]()
Süt levinAbini de sevmezdik kdjdjdjdjsjjsirjdnsjs![]()
Bir de diğer abi vardı yaKarısı mıydı sevgilisi miabi de histerik durup dururken kadını kucumsediklerini sanıyordu
Off niye her detayı hatırlıyorum![]()
Levin ve evrimleri diyebilir miyiz sayın bilimciBir de diğer abi vardı ya![]()
Karısı mıydı sevgilisi miabi de histerik durup dururken kadını kucumsediklerini sanıyordu
Diğer abi de saçmalamıştıLevin ve evrimleri diyebilir miyiz sayın bilimci![]()
Şu an bana hatırlattığın detaylarKarısı mıydı sevgilisi miabi de histerik durup dururken kadını kucumsediklerini sanıyordu

Yazar olan ne yapmıştı kız hatırlamadımDiğer abi de saçmalamıştı![]()
Bu yükü tek başıma taşıyamazdım dhshshŞu an bana hatırlattığın detaylar![]()
Beni yak kendini yak ferfeciri yakBu yükü tek başıma taşıyamazdım dhshsh![]()