• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdıklarınızı okuyunca çok merak ettim bu yıl bitmeden okurum inşallah. Sonunda bende bir levinzede mi olacağım bilemiyorum artik
Her okuyucu bir gün levinzede olacak dhshsh 😁 şaka bir yana okuması çok keyifli ✌🏽 Levinin sanrıları dışında 🤪

İyi geceler hanımlar😊👋🏾😍Bugün Mümin Sekman - Kesintisiz Öğrenme kitabını 30 sayfa okuyarak kitabı bitirdim. 😍😊 Kitap toplam 153 sayfa idi. Bu kitap, başarılı öğrenmek ve öğrenerek başarmak için metotları anlatarak uygulamamızı öğretiyor. Hayat amaçlarınızı gerçekleştirmek için güçlü öğrenme teknikleri sunarak öğretmeye çalışıyor.

Bugün Steve Chandler - Kendini Yeniden Keşfet kitabını 50 sayfa okudum. 😍😊 Kitap toplam 310 sayfadır. 😍😊
Herkese keyifli okumalar 😊😍👋🏾

Puslu kitalar atlasini konustukmu ? Ben kacirmis isem cok uzulurum 😫
Yok canım daha konuşmadık. 15 Eylül Çarşamba akşamı herkes müsait olursa konuşalım mı?
Oo başkanımiz sürgünden dönmüş hoşgeldiniz, biz sizi mapus damında zannederken siz halaymi cekiyoduz ne guzel sürgünmus bu😅
Sade bir nişan oldu. Pastamızı yedik geldik 🤗
Aaa ben ferfecir kitap kulübü diye bir yere katılmıştım ya noldu o
Geçici değişiklik yaptık
Levinzedeler mi kdjdsjjs mest oldum 🤌🏻
Ahahhaha çok geç kalınmış bir hareketti🤣
Geç kalınmış bir ayaklanmamız vardı Levine karşı onu gerçekleştiriyoruz dhshshs
Levin Karenina seni sevmiyoruz 🤣
Fransız kaldım neden isim değişti acaba :110:
Zamanında Anna Karenina'yı ortak okuduk. Orda Levin vardı hepimizi gıcık etti ]🤣

Yok canım daha konuşmadık. 15 Eylül Çarşamba akşamı herkes müsait olursa konuşalım mı?

Sade bir nişan oldu. Pastamızı yedik geldik
🤗

Geçici değişiklik yaptık

Ahahhaha çok geç kalınmış bir hareketti🤣

Levin Karenina seni sevmiyoruz 🤣

Zamanında Anna Karenina'yı ortak okuduk. Orda Levin vardı hepimizi gıcık etti ]🤣
Abini de sevmezdik kdjdjdjdjsjjsirjdnsjs 😁😁😁

Karısı mıydı sevgilisi mi 🤔 abi de histerik durup dururken kadını kucumsediklerini sanıyordu 😁
Off niye her detayı hatırlıyorum :KK70:

e kadından tiksiniyolardi hem de küçümseyip duruyolardi:D kadının levinin gözünde yeri amipten sonrayı nerdeyse:D

sevgiliydi ama adam karım diyodu sanki:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X