- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
Çıkardı bence, çünkü potansiyelinde kötülük vardı. Harry sadece bunu açığa çıkardı
Bende içinde kötülük olduğunu düşünüyorum tam hatırlayamadığım bir diyolog var.Çıkardı ama bu kadar abartırmıydu şüphelerim var
Ergen her dönem ergen diyorsunkızın aşkı da pek baydı ya, bdvde sevgilisi olan kızlar gibi
evet bende hanry nin çıkarımlarını cok sevıyordumBen genel olarak sevdim kitabı okurken bazı yerlerdeki alaycı usluptanda keyif aldım. En çok henry ile olan diyalogları sevdim
Gerçek ,can acıtan aynı zamanda yoldan çıkaran fikirleri vardı. Çizgi Filmlerde sağ tarafta iyilik meleği solda şeytan olur ya basil ve lord henry i ona benzetiyorum.evet bende hanry nin çıkarımlarını cok sevıyordum
Bende böyle bir şeyler okudumzatan Oscar Wilde gerçek yaşamında hemcinsine böyle bir duygu beslıyor ve bu sebepten zindana atılıyor reading baladı zindanı adlı eserrinde zindan süreci ve de profundis adlı eserinde de o kişiye yazdığı mektuplardan bahsediliyor .
zaten oscar bu sebeple bi dönem kitapların okunması bile yasaklanıyor ülkesinde
Ben Basil in sevgisini eger dorian karşılık verip onunla görüşmeye arkadaşlık etmeye devam etseydi aralarında bir etkileşim olacagına inanıyordum. biraz yazar kendini Basil ile ifşa etmiş gibiydi sankıBasilin sevgisinden ne çıkardınız kızlar.
O sanatına aşıktı. Dorian da onun için mükemmel bir modeldiBasilin sevgisinden ne çıkardınız kızlar.
Basil kendi yarattığı şeye aşık oldu.O tablo o kadar güzel olmasaydı dorian sıradan olurduBasilin sevgisinden ne çıkardınız kızlar.
Portrenin değişme fikri çok büyüledi beni.Basil kendi yarattığı şeye aşık oldu.O tablo o kadar güzel olmasaydı dorian sıradan olurdu
Kesinlikle. Çok güzel detaylar vardı. Öldüğü zaman yaşlanması da mükemmeldiPortrenin değişme fikri çok büyüledi beni.
Evet orda işte bütün kötü karakteri ortaya çıktıEn can alıcı noktası nişanlandığı zaman nişanlısınız aşkından dolayı kötü performans göstermesi ve kızın yüzüne karşı onu aşağılaması. Kız buna dayanamayıp intihar etti ama onun umrumda bile olmadı
Bu arada Henry , Harry nerden çıktı ya
Kendi içinin leş gibi karşısında olmasına tahammül bile edemedi.Portrenin değişme fikri çok büyüledi beni.
Zaten nişanlanmasıda çok saçma değil mi? Kendine aşık bir adamdı kız hiç umrunda olmadı. Farklı bir sınıftan olması çekici geldiEn can alıcı noktası nişanlandığı zaman nişanlısınız aşkından dolayı kötü performans göstermesi ve kızın yüzüne karşı onu aşağılaması. Kız buna dayanamayıp intihar etti ama onun umrumda bile olmadı
benim okuduğumda da bazen Harry bazen Henry yazmış, o yüzden aklım karıştı canımEvet orda işte bütün kötü karakteri ortaya çıktı
Benden çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?