Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Günaydın başkan

Gunaydin kislaaaar

Dişim ağrıyıp duruyordu dün uyuyamadım ağrıdan doktora gittim çürük derinmiş doğum yakın diye Doğumdan sonra gel dedi kanal vs yapacakmış antibiyotik parol verdi gönderdi
Geçmiş olsun canım ya benim de doğumdan bir gün önce dişim düşmüştü

Gunaydinizinden döndüm ama kendime gelemedim hala.kitapda okuyamiyorumbir an once toparlanirim insallah

Dişim ağrıyıp duruyordu dün uyuyamadım ağrıdan doktora gittim çürük derinmiş doğum yakın diye Doğumdan sonra gel dedi kanal vs yapacakmış antibiyotik parol verdi gönderdi
Gecmis olsun canim ya hamilelikte dis agrisi cok fena Allah sifa versin. Cok agri yaparsa gunde 1-2 defa karanfil yagi surebilirsin biraz aliyor agriyi.

Geçmiş olsun canım ya benim de doğumdan bir gün önce dişim düşmüştü
Valla olacağı oldu mu oluyor mahvetti beni meret
Gecmis olsun canim ya hamilelikte dis agrisi cok fena Allah sifa versin. Cok agri yaparsa gunde 1-2 defa karanfil yagi surebilirsin biraz aliyor agriyi.
Çok sağol canım Ne yapmadım ki karanfil sarımsak sirke tuz yok bana mısın demedi

Çok sağol canım Ne yapmadım ki karanfil sarımsak sirke tuz yok bana mısın demedi
Ne kadar kaldı doğuma canım. en kötüsü diş ağrısı zaten

Ah canim ya doguma ne kadar var. Ben 2. Trimesterda kanal yaptirmistim doktor izniyle sabahlara kadar evde dolanıyordum agridan.

Çok geçmiş olsun canım. Diş ağrısı zaten kötü birde hamilelikte daha da kötüdür. Ne kadar kaldı doğuma

Okumadım ve hiccc duymadım Bundan sonra ki ortak kitap belli mi Calci, hazırlık yapıp alayım Bu kadar orselenme yetti gayri
Jack London'un kitabı İlk sayfada yıl sonuna kadar okunacak ve okumuş ortak okumaların listesi var.

Allah acil şifa versin o ağrıyı çok iyi bilirim.Çogu yöntemi denemissiniz zaten ama dr um hindistan cevizi yağı,karanfil yagi,tuzlu su gargarası ve kekik kaynatıp suyuyla gargara yapmayı önermişti hepsini uygulamistim.ve diş ipi özellikle ağrıyan dişin tarafına kullanmak çok önemli.Bunlar ağırımı biraz azaltmıştı umarım iclerinden biri iyi gelir size

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…