- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
Eki Görüntüle 2915975
Eki Görüntüle 2915976
Eki Görüntüle 2915977
Eki Görüntüle 2915978
Eki Görüntüle 2915979
BANGLADEŞ
Güney Asya’da bulunan Müslüman bir ülkedir. Coğrafi olarak Hindistan’ın ortasında yer alıp Pakistan’dan bağımsızlığını kazanmıştır. Ülkenin eski dönemlerdeki adı ise Batı Pakistan diye bilinir. Hindistan ülkenin en büyük komşusu olurken Myanmar ile sınırı çok küçük ölçektedir. Meghna Nehri, ganj nehrinin bir kolu olarak ülkenin iç kısımlarında etkili olurken. Yoğun yağışlar bu akarsuyu besler ve su taşkınları yaşanır. Meghna akarsuyunun deltası ise alüvyonlu toprakların yoğunluğundadır. Bangladeş ovası ormanlarla çevrili, mangrov ormanları ve tropikal ormanlar ülke bitki örtüsü hakkında ipucu verir. Son yıllardaki aşırı tüketim Bangladeş ormanlarının eski ihtişamını kaybettirmiştir.
Yoğun yağışın görüldüğü bir iklim olurken yılın 10 ayı yağışlıdır. Muson yağmurları ve ülkede bulunan akarsular sebebi ile su taşkınları ve sellere sık rastlanır. Dünyanın en nemli ve bunaltıcı iklimi Bangladeş’te görülürken su taşkınları ise barınmaya elverişli bir ortam sağlamaz. Okuma yazma oranı düşük ülkelerden biri olan Bangladeş’te nüfusun yüzde 90’ı köylerde, yüzde 10’u ise kentlerde yaşamaktadır. Tarım ülkenin en önemli geçim kaynağını teşkil ederken, yoğun yağışlar bölgede tarım olanaklarını kısıtlamıştır. Nemli bölgelerde yetişme özelliği olan pirinç ve buğday ise Bangladeş’in en önemli tarım ürünleridir. Pirinç ülke mutfağının temelini oluştururken, çeşitli sos ve baharatlarla hazırlanan pirinç yemekleri Bangladeş halkı tarafından sık tüketilir. Nüfusun büyük kısmı tarımla uğraşırken ileri sanayi henüz kurulmamıştır. Doğal gaz rezervleri zengin, Elektrik santrallerinin ise yetersizdir. İleri sanayi her ne kadar gelişmişlik göstermese de Bangladeş, Çin’ in ardından dünya tekstil sektörünün önde gelen imalatçı ülkelerinden olmuştur. Günümüzde ünlü tekstil ve spor markalarının ürünleri Bangladeş’te üretilir
HERKESE GÜNAYDINLAR BOL OKUMALI GÜNLER DİLİYORUM
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
Bişey mi olduGünaydın
Artık kendimi sadece fakir değil aynı zamanda cahil hissediyorum calci15.09.2021 çarşamba saat 21.00'da DEMİR ÖKÇE yorumlaması olacak arkadaşlar. Okuyanların katılımını bekliyorum mutlaka
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
Gunaydin kislaaaarEki Görüntüle 2915975
Eki Görüntüle 2915976
Eki Görüntüle 2915977
Eki Görüntüle 2915978
Eki Görüntüle 2915979
BANGLADEŞ
Güney Asya’da bulunan Müslüman bir ülkedir. Coğrafi olarak Hindistan’ın ortasında yer alıp Pakistan’dan bağımsızlığını kazanmıştır. Ülkenin eski dönemlerdeki adı ise Batı Pakistan diye bilinir. Hindistan ülkenin en büyük komşusu olurken Myanmar ile sınırı çok küçük ölçektedir. Meghna Nehri, ganj nehrinin bir kolu olarak ülkenin iç kısımlarında etkili olurken. Yoğun yağışlar bu akarsuyu besler ve su taşkınları yaşanır. Meghna akarsuyunun deltası ise alüvyonlu toprakların yoğunluğundadır. Bangladeş ovası ormanlarla çevrili, mangrov ormanları ve tropikal ormanlar ülke bitki örtüsü hakkında ipucu verir. Son yıllardaki aşırı tüketim Bangladeş ormanlarının eski ihtişamını kaybettirmiştir.
Yoğun yağışın görüldüğü bir iklim olurken yılın 10 ayı yağışlıdır. Muson yağmurları ve ülkede bulunan akarsular sebebi ile su taşkınları ve sellere sık rastlanır. Dünyanın en nemli ve bunaltıcı iklimi Bangladeş’te görülürken su taşkınları ise barınmaya elverişli bir ortam sağlamaz. Okuma yazma oranı düşük ülkelerden biri olan Bangladeş’te nüfusun yüzde 90’ı köylerde, yüzde 10’u ise kentlerde yaşamaktadır. Tarım ülkenin en önemli geçim kaynağını teşkil ederken, yoğun yağışlar bölgede tarım olanaklarını kısıtlamıştır. Nemli bölgelerde yetişme özelliği olan pirinç ve buğday ise Bangladeş’in en önemli tarım ürünleridir. Pirinç ülke mutfağının temelini oluştururken, çeşitli sos ve baharatlarla hazırlanan pirinç yemekleri Bangladeş halkı tarafından sık tüketilir. Nüfusun büyük kısmı tarımla uğraşırken ileri sanayi henüz kurulmamıştır. Doğal gaz rezervleri zengin, Elektrik santrallerinin ise yetersizdir. İleri sanayi her ne kadar gelişmişlik göstermese de Bangladeş, Çin’ in ardından dünya tekstil sektörünün önde gelen imalatçı ülkelerinden olmuştur. Günümüzde ünlü tekstil ve spor markalarının ürünleri Bangladeş’te üretilir
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
Okumadın mı yoksaArtık kendimi sadece fakir değil aynı zamanda cahil hissediyorum calciçok teşekkür ederim
Dişim ağrıyıp duruyordu dün uyuyamadım ağrıdan doktora gittim çürük derinmiş doğum yakın diye Doğumdan sonra gel dedi kanal vs yapacakmış antibiyotik parol verdi gönderdiBişey mi oldu
Geçmiş olsun canım yaDişim ağrıyıp duruyordu dün uyuyamadım ağrıdan doktora gittim çürük derinmiş doğum yakın diye Doğumdan sonra gel dedi kanal vs yapacakmış antibiyotik parol verdi gönderdi
GunaydinEki Görüntüle 2915975
Eki Görüntüle 2915976
Eki Görüntüle 2915977
Eki Görüntüle 2915978
Eki Görüntüle 2915979
BANGLADEŞ
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
WOMAN
@Kukrim
@Nosking
@teolog8579
@beatitude
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
Boncobo
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
mavitosbik07
Gecmis olsun canim ya hamilelikte dis agrisi cok fena Allah sifa versin. Cok agri yaparsa gunde 1-2 defa karanfil yagi surebilirsin biraz aliyor agriyi.Dişim ağrıyıp duruyordu dün uyuyamadım ağrıdan doktora gittim çürük derinmiş doğum yakın diye Doğumdan sonra gel dedi kanal vs yapacakmış antibiyotik parol verdi gönderdi
Valla olacağı oldu mu oluyor mahvetti beni meretGeçmiş olsun canım yabenim de doğumdan bir gün önce dişim düşmüştü
Çok sağol canım Ne yapmadım ki karanfil sarımsak sirke tuz yok bana mısın demediGecmis olsun canim ya hamilelikte dis agrisi cok fena Allah sifa versin. Cok agri yaparsa gunde 1-2 defa karanfil yagi surebilirsin biraz aliyor agriyi.
Ne kadar kaldı doğuma canım. en kötüsü diş ağrısı zatenValla olacağı oldu mu oluyor mahvetti beni meret
Çok sağol canım Ne yapmadım ki karanfil sarımsak sirke tuz yok bana mısın demedi
Ah canim ya doguma ne kadar var. Ben 2. Trimesterda kanal yaptirmistim doktor izniyle sabahlara kadar evde dolanıyordum agridan.Valla olacağı oldu mu oluyor mahvetti beni meret
Çok sağol canım Ne yapmadım ki karanfil sarımsak sirke tuz yok bana mısın demedi
Geçmiş olsunDişim ağrıyıp duruyordu dün uyuyamadım ağrıdan doktora gittim çürük derinmiş doğum yakın diye Doğumdan sonra gel dedi kanal vs yapacakmış antibiyotik parol verdi gönderdi
Çok geçmiş olsun canım. Diş ağrısı zaten kötü birde hamilelikte daha da kötüdür. Ne kadar kaldı doğumaDişim ağrıyıp duruyordu dün uyuyamadım ağrıdan doktora gittim çürük derinmiş doğum yakın diye Doğumdan sonra gel dedi kanal vs yapacakmış antibiyotik parol verdi gönderdi
Okumadım ve hiccc duymadımOkumadın mı yoksaBir ortak okuma yapmıştık bu kitabı
Jack London'un kitabıOkumadım ve hiccc duymadımBundan sonra ki ortak kitap belli mi Calci, hazırlık yapıp alayım Bu kadar orselenme yetti gayri
Allah acil şifa versin o ağrıyı çok iyi bilirim.Çogu yöntemi denemissiniz zaten ama dr um hindistan cevizi yağı,karanfil yagi,tuzlu su gargarası ve kekik kaynatıp suyuyla gargara yapmayı önermişti hepsini uygulamistim.ve diş ipi özellikle ağrıyan dişin tarafına kullanmak çok önemli.Bunlar ağırımı biraz azaltmıştı umarım iclerinden biri iyi gelir sizeDişim ağrıyıp duruyordu dün uyuyamadım ağrıdan doktora gittim çürük derinmiş doğum yakın diye Doğumdan sonra gel dedi kanal vs yapacakmış antibiyotik parol verdi gönderdi
Hemen bakıyorumJack London'un kitabıİlk sayfada yıl sonuna kadar okunacak ve okumuş ortak okumaların listesi var.
Bir de Calci hangi sitelerden alıyorsun kitaplariHemen bakıyorumToslaya Toslaya yolu bulmayı umuyorum Bence 11 şans falan hakediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?