Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın şapşikler

Bir de Calci hangi sitelerden alıyorsun kitaplari
Ben BKM den alıyorum en uygunu o site. 30Tl üzerine kargo bedava ve kapıda ödeme var. 150 TL üzerine 15TL indirim 200Tl üzerine 20TL indirim oluyor.
Eğer toplu almayacaksam ya da 150TL altı alacaksam Amazon'dan alıyorum. Oranın fiyatları da çok iyi
Bu aylar kitap fuarlarının olduğu zamanlar olduğu için bir çok sitede indirim oluyor. Mesela İdefix de baya indirimdeydi

Çok teşekkür ederim

Ne kadar kaldı doğuma canım. en kötüsü diş ağrısı zaten
Normal olur büyük ihtimalle belli olmaz kuzum 37. Haftadayım vaktini tamamlarsa 3 hafta kaldı
Ah canim ya doguma ne kadar var. Ben 2. Trimesterda kanal yaptirmistim doktor izniyle sabahlara kadar evde dolanıyordum agridan.
3 hafta var canım da normal doğum olduğu için belli de olmuyor haliyle valla ne beter bir şeymiş
Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım. Diş ağrısı zaten kötü birde hamilelikte daha da kötüdür. Ne kadar kaldı doğuma
37.hafta canım belli olmaz bücürün ne zaman geleceği bakalım
Ay Allah razı olsun canım kekik, diş ipi de aklımda bulunsun çok teşekkür ederim

Sağlıkla gelsin canım inşallah

Az kalmis canim sabir Allah yardimcin olsun. Saglikla kucagina al yavrunu insallah

Dişim ağrıyıp duruyordu dün uyuyamadım ağrıdan doktora gittim çürük derinmiş doğum yakın diye Doğumdan sonra gel dedi kanal vs yapacakmış antibiyotik parol verdi gönderdi
çok geçmiş olsun canım benim, bebişin gelişine de az kalmış. Sağlıkla gelsin kuzucuk. İsim belli mi

Selamlar başkanım ben okumadım ama spoiler almaya gelirim
Dişim ağrıyıp duruyordu dün uyuyamadım ağrıdan doktora gittim çürük derinmiş doğum yakın diye Doğumdan sonra gel dedi kanal vs yapacakmış antibiyotik parol verdi gönderdi
Geçmiş olsun canım

Kaptan Mavi Ayının 13 1⁄2 Hayatı'nı okudum bitirdim dün gece iki sularında. Yazar Walter Moers.
BKM kitaptan 7 TL'ye almıştım geçen yıl. Zamonia serisinin ilk kitabıymış geriye 5 kitap(cık) kalmışımış. Nedir yani onlarda yedi yüzcük sayfa sürüyorsa okunur... okunmalıdır... mıdır? (Bunu düşüneceğim)
Her şey bir yana okurken çok keyif aldım. Doğrusu beklentiyi yüksek tutmamıştım. Çizgi roman tadında sempatik bir dille kaleme alınmış.

Mavi ayının yirmi yedi hayatı olduğunu ancak kitapta on üç buçuğunu anlatıp diğerlerinden bahsetmiyceğini söylüyor kitaptaki anlatıcımız.

"Midem her yöne saldırarak tırmalayark ve bir çuvalın içindeki kedi gibi iç organlarımı kemirerek kafese kısılan bir hayvan gibi davranıyordu"
Dipnot: Alıntı tam olarak midemi anlattığı için bu kısımdan fazla etkilenmiş olabilirim

Eklentiler

• IMG_20210914_013834.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 31
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…