• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Saint-Bavo-Katedrali-scaled.jpg

Gravensteen-scaled.jpg

Semois-Vadisi-scaled.jpg

aziz-peter-kilisesi-scaled.jpg

BELÇİKA
Resmi adı ile Belçika Krallığı bir Batı Avrupa ülkesidir. Belçika yaklaşık 11.5 milyon nüfusa sahiptir. Başkent ve en büyük şehir Brüksel; diğer büyük şehirler Antwerp, Ghent, Charleroi ve Liège'dir.

Belçika federal anayasal monarşik parlamenter sistem ile yönetilir. Kurumsal organizasyonu karmaşıktır ve hem bölgesel hem de dilsel temeller üzerine yapılandırılmıştır. Ülke temelde üç bölgeye ayrılır bunlar, Flaman Bölgesi, Wallonia Bölgesi ve Başkent Brüksel Bölgesi dir.

Belçika iki ana dil grubuna veya topluluğa ev sahipliği yapmaktadır: nüfusun yaklaşık yüzde 60'ını oluşturan Flemenkçe konuşan Flaman Topluluğu ve tüm Belçikalıların yaklaşık yüzde 40'ını oluşturan Fransızca Konuşan Topluluk. Doğu Kantonlarında Almanca konuşan küçük bir Topluluk yüzde 1 civarındadır. Brüksel-Başkent Bölgesi resmi olarak iki dillidir (Fransızca ve Flemenkçe), ancak Fransızca baskın dildir.

Günaydınlar, hayırlı cumalar kitap kurtları ❤️

@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
@Harpy
@firdefs
Blue_Black Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
cotard sendromu cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
Gunaydin hayırlı cumalar bereketli kazanclariniz olsun 😘

Saint-Bavo-Katedrali-scaled.jpg

Gravensteen-scaled.jpg

Semois-Vadisi-scaled.jpg

aziz-peter-kilisesi-scaled.jpg

BELÇİKA
Resmi adı ile Belçika Krallığı bir Batı Avrupa ülkesidir. Belçika yaklaşık 11.5 milyon nüfusa sahiptir. Başkent ve en büyük şehir Brüksel; diğer büyük şehirler Antwerp, Ghent, Charleroi ve Liège'dir.

Belçika federal anayasal monarşik parlamenter sistem ile yönetilir. Kurumsal organizasyonu karmaşıktır ve hem bölgesel hem de dilsel temeller üzerine yapılandırılmıştır. Ülke temelde üç bölgeye ayrılır bunlar, Flaman Bölgesi, Wallonia Bölgesi ve Başkent Brüksel Bölgesi dir.

Belçika iki ana dil grubuna veya topluluğa ev sahipliği yapmaktadır: nüfusun yaklaşık yüzde 60'ını oluşturan Flemenkçe konuşan Flaman Topluluğu ve tüm Belçikalıların yaklaşık yüzde 40'ını oluşturan Fransızca Konuşan Topluluk. Doğu Kantonlarında Almanca konuşan küçük bir Topluluk yüzde 1 civarındadır. Brüksel-Başkent Bölgesi resmi olarak iki dillidir (Fransızca ve Flemenkçe), ancak Fransızca baskın dildir.

Günaydınlar, hayırlı cumalar kitap kurtları ❤️

@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
elektra elektra
astrojurnal astrojurnal
@Harpy
@firdefs
Blue_Black Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
cotard sendromu cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
Hayırlı cumalar ve iyi okumalar herkese
Nedendir bilmiyorum 4 gündür kitap okuyamıyorum. Acilen dönmem lazm eski performansima

Bildirim topiğinde dün fark ettim çok okuduğunu, benden değil yani :-)
Evet benim okuma tempom çok iyidir normalde. Kitap araları araştırmalar da yaparım kitaplarla ilgli ona rağmen kitap arası geçişlerim kolay olur. Ama bu aralar niyeyse elimi atamadım bı turlu . İşlerim oldu gerçi kışlık hazırlıkları ile uğraştım evde değildim pek hala da bitmediler 🤦

Evet benim okuma tempom çok iyidir normalde. Kitap araları araştırmalar da yaparım kitaplarla ilgli ona rağmen kitap arası geçişlerim kolay olur. Ama bu aralar niyeyse elimi atamadım bı turlu . İşlerim oldu gerçi kışlık hazırlıkları ile uğraştım evde değildim pek hala da bitmediler 🤦
Nikinik Nikinik bak arkidiş de duraklamış. Mevsimden demek ki :confused:

C Capanin Gururu Teyom nazarcı başıdır da. maşallah dediği eline kitap alamıyor 🙄

Selam başkanım selam canım kızlar🥰

istifa ettim bugün ! şimdi kk düşünsün, şimdi okuyamadığım kitaplar, gezemediğim sokaklar düşünsün !
onca gün iş mızmızlıklarımı dinlediniz, iyi ki varsınız..
artık bol bol güzel şeyler yazarım..

günoooo canımlar :KK200:
Kararın güzellikler getirsin astrocum:)

elektra elektra Ayy gelin mi oluyorsun canım:) Topiğin taze gelini tacını sana devrediyorum o zaman😀
Ve düğün olaylarının bitip oh bee bitti diyeceğin güne ışınlanmanı diliyorum😀

Selam başkanım selam canım kızlar🥰

Kararın güzellikler getirsin astrocum:)

elektra elektra Ayy gelin mi oluyorsun canım:) Topiğin taze gelini tacını sana devrediyorum o zaman😀
Ve düğün olaylarının bitip oh bee bitti diyeceğin güne ışınlanmanı diliyorum😀

teşekkür ederimmm :KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X