- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
Gitmeden seni göremedim be kankişAğlarım heee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmeden seni göremedim be kankişAğlarım heee
Bu arada çok kitap okuyacağım didiydin ya, çok da olmasınsakın Calciye söyleme, ikimizin sırrı olsun
![]()
![]()
Kankım hakkında hayırlısı olsun inşallah şimdi onlar düşünsün kayıpları için
ceeeeeeeeeeeevet sonra ensemde boza pişircek biliyorum
şşş aramızda
![]()
umut dünyası işteBuna inaniyor musun gercekten![]()
Gunaydin hayırlı cumalar bereketli kazanclariniz olsun![]()
![]()
![]()
![]()
BELÇİKA
Resmi adı ile Belçika Krallığı bir Batı Avrupa ülkesidir. Belçika yaklaşık 11.5 milyon nüfusa sahiptir. Başkent ve en büyük şehir Brüksel; diğer büyük şehirler Antwerp, Ghent, Charleroi ve Liège'dir.
Belçika federal anayasal monarşik parlamenter sistem ile yönetilir. Kurumsal organizasyonu karmaşıktır ve hem bölgesel hem de dilsel temeller üzerine yapılandırılmıştır. Ülke temelde üç bölgeye ayrılır bunlar, Flaman Bölgesi, Wallonia Bölgesi ve Başkent Brüksel Bölgesi dir.
Belçika iki ana dil grubuna veya topluluğa ev sahipliği yapmaktadır: nüfusun yaklaşık yüzde 60'ını oluşturan Flemenkçe konuşan Flaman Topluluğu ve tüm Belçikalıların yaklaşık yüzde 40'ını oluşturan Fransızca Konuşan Topluluk. Doğu Kantonlarında Almanca konuşan küçük bir Topluluk yüzde 1 civarındadır. Brüksel-Başkent Bölgesi resmi olarak iki dillidir (Fransızca ve Flemenkçe), ancak Fransızca baskın dildir.
Günaydınlar, hayırlı cumalar kitap kurtları
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
Teşekkür ederim, hepimize kolay gele. :)Kolay gelsin Örtmenim, günaydın![]()
Benim de çok sevdiğim bir kitap.Vorinika çok sevmiştimsen beğendin mi merak ettim ?
Kankım gelicem ki o iş kolay bir Kadıköy moda yapcazGitmeden seni göremedim be kankiş![]()
OOOO tamam o zaman kankimKankım gelicem ki o iş kolay bir Kadıköy moda yapcazher ay buradayım
![]()
Gelmeden yazarım sonra artıkın üstümde şu car elimde karanfil aghjkOOOO tamam o zaman kankim![]()
Boğanın hemen yanında bekle hahahhaGelmeden yazarım sonra artıkın üstümde şu car elimde karanfil aghjk
Hayırlı cumalar ve iyi okumalar herkese![]()
![]()
![]()
![]()
BELÇİKA
Resmi adı ile Belçika Krallığı bir Batı Avrupa ülkesidir. Belçika yaklaşık 11.5 milyon nüfusa sahiptir. Başkent ve en büyük şehir Brüksel; diğer büyük şehirler Antwerp, Ghent, Charleroi ve Liège'dir.
Belçika federal anayasal monarşik parlamenter sistem ile yönetilir. Kurumsal organizasyonu karmaşıktır ve hem bölgesel hem de dilsel temeller üzerine yapılandırılmıştır. Ülke temelde üç bölgeye ayrılır bunlar, Flaman Bölgesi, Wallonia Bölgesi ve Başkent Brüksel Bölgesi dir.
Belçika iki ana dil grubuna veya topluluğa ev sahipliği yapmaktadır: nüfusun yaklaşık yüzde 60'ını oluşturan Flemenkçe konuşan Flaman Topluluğu ve tüm Belçikalıların yaklaşık yüzde 40'ını oluşturan Fransızca Konuşan Topluluk. Doğu Kantonlarında Almanca konuşan küçük bir Topluluk yüzde 1 civarındadır. Brüksel-Başkent Bölgesi resmi olarak iki dillidir (Fransızca ve Flemenkçe), ancak Fransızca baskın dildir.
Günaydınlar, hayırlı cumalar kitap kurtları
@JES
@Mehfam
@H M
@kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
@Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
Levaiz
@Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
@UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
elektra
astrojurnal
@Harpy
@firdefs
Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
@Aspasiaa
@Ladycharms
cotard sendromu
@mavitosbik07
K kahvesizasla91
Bildirim topiğinde dün fark ettim çok okuduğunu, benden değil yaniHayırlı cumalar ve iyi okumalar herkese
Nedendir bilmiyorum 4 gündür kitap okuyamıyorum. Acilen dönmem lazm eski performansima
Evet benim okuma tempom çok iyidir normalde. Kitap araları araştırmalar da yaparım kitaplarla ilgli ona rağmen kitap arası geçişlerim kolay olur. Ama bu aralar niyeyse elimi atamadım bı turlu . İşlerim oldu gerçi kışlık hazırlıkları ile uğraştım evde değildim pek hala da bitmedilerBildirim topiğinde dün fark ettim çok okuduğunu, benden değil yani![]()
Evet benim okuma tempom çok iyidir normalde. Kitap araları araştırmalar da yaparım kitaplarla ilgli ona rağmen kitap arası geçişlerim kolay olur. Ama bu aralar niyeyse elimi atamadım bı turlu . İşlerim oldu gerçi kışlık hazırlıkları ile uğraştım evde değildim pek hala da bitmediler![]()
C Capanin Gururu Teyom nazarcı başıdır da. maşallah dediği eline kitap alamıyorEvet benim okuma tempom çok iyidir normalde. Kitap araları araştırmalar da yaparım kitaplarla ilgli ona rağmen kitap arası geçişlerim kolay olur. Ama bu aralar niyeyse elimi atamadım bı turlu . İşlerim oldu gerçi kışlık hazırlıkları ile uğraştım evde değildim pek hala da bitmediler![]()
Kararın güzellikler getirsin astrocum:)istifa ettim bugün ! şimdi kk düşünsün, şimdi okuyamadığım kitaplar, gezemediğim sokaklar düşünsün !
onca gün iş mızmızlıklarımı dinlediniz, iyi ki varsınız..
artık bol bol güzel şeyler yazarım..
günoooo canımlar![]()
Selam başkanım selam canım kızlar
Kararın güzellikler getirsin astrocum:)
elektra Ayy gelin mi oluyorsun canım:) Topiğin taze gelini tacını sana devrediyorum o zaman
Ve düğün olaylarının bitip oh bee bitti diyeceğin güne ışınlanmanı diliyorum![]()