Winston kitaptaki en büyük hayal kırıkligimdi. Ama o önce baskaldirmadimi yanlsimi hatırlıyorumAslında öyle değil gibiydi
Winston cahil değilditamamen sürü psikolojisi
Evet ne yazık kiSorgularken işkence gördü adam
Ayyy evet ya en kötüsü de oGünlük tutmak bile yasak. Düşünmek bile yasak. Kendi evladını bile düşünce polislerine şikayet edecek kadar insanlar "büyük bilader" den korkuyor
Winston hayal kırıkligimdi derken son kısım için söylüyorum o kadar mücadele ettikten sonra pes edip düzene boyun eğmesi kötü olduWinston kitaptaki en büyük hayal kırıkligimdi. Ama o önce baskaldirmadimi yanlsimi hatırlıyorum
Başka yolu kalmamıştıEn son kafasını fare dolu kabın içine sokmaya çalışınca Julia yı ele verdi ve öyle kurtuldu
Önünde seçenek yoktu ya ölecekti ya da düzeni kabul edecektiWinston hayal kırıkligimdi derken son kısım için söylüyorum o kadar mücadele ettikten sonra pes edip düzene boyun eğmesi kötü oldu
Julia yi ele vermesini bekliyodum aslında ,ayrıca aralarındaki ilişki hiç samimi gelmedi banaEn son kafasını fare dolu kabın içine sokmaya çalışınca Julia yı ele verdi ve öyle kurtuldu
Baş kaldırmadan yakalandıWinston kitaptaki en büyük hayal kırıkligimdi. Ama o önce baskaldirmadimi yanlsimi hatırlıyorum
Onların ilişkisi normaldi. Julia değil başka bir kadın da olsa onunla da sevgili olurdu bulundukları durumdan dolayıJulia yi ele vermesini bekliyodum aslında ,ayrıca aralarındaki ilişki hiç samimi gelmedi bana
Orayı hatırlamıyorumBenim çok şaşırdığım kısımlardan biride julia ve winston un evinde buluştukları ev sahibinin de işin içinde olmasi
Ikisi bir evde buluşuyorlardı hatta orda yakalandılar en son.Orayı hatırlamıyorum
Her zaman bir hain oluyor işteBenim çok şaşırdığım kısımlardan biride julia ve winston un evinde buluştukları ev sahibinin de işin içinde olmasi
Ev sahibi mi ihbar etmişti hatırlamıyorum orayıBenim çok şaşırdığım kısımlardan biride julia ve winston un evinde buluştukları ev sahibinin de işin içinde olmasi
O ev terk edilmiş bir yer değil miydiIkisi bir evde buluşuyorlardı hatta orda yakalandılar en son.
Bakkal gibi bir dükkanda ya üst katı evdi orayı kiralamışlardiOrayı hatırlamıyorum
Meydandada her yerde onlardan vardıHer zaman bir hain oluyor işte
Tablonun arkasındaki tele bişeysiydi işte onun sayesinde yakalandılar
Antikacı gibi bişeydiO ev terk edilmiş bir yer değil miydi
Evlerde bile vardi düşüncesi bile korkunçMeydandada her yerde onlardan vardı
Kvkk göre bu suç amaEvlerde bile vardi düşüncesi bile korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?