Hafızamla kavga ediyorumdurAntikacı gibi bişeydi
Bireysel özgürlük olmaması korkunç zatenEvlerde bile vardi düşüncesi bile korkunç
Orada izlenmemek suçKvkk göre bu suç ama
Ordan taş gibi bişey satın almıştı ya. Üst kattada eski kitaplar vardıHafızamla kavga ediyorumdur
Evet öyle bir şeydi, ilk orayı keşfettiğinde tras bıçağı sormak için girmişti ya aklımda hep bakkal gibi kalmış
Ben 5 yıl önce okudumOrdan taş gibi bişey satın almıştı ya. Üst kattada eski kitaplar vardı
Dimi çok uygunBireysel özgürlük olmaması korkunç zatenbiri bizi gözetliyor formatı bu kitaptan mı alındı acaba
Evet sen söyleyince hatırladım zatenOrdan taş gibi bişey satın almıştı ya. Üst kattada eski kitaplar vardı
BelliBen geçen ay
Evet Evet öyle bir yerdi diye hatırlıyorum.oranın üst katında buluşuyorlardıHafızamla kavga ediyorumdur
Evet öyle bir şeydi, ilk orayı keşfettiğinde tras bıçağı sormak için girmişti ya aklımda hep bakkal gibi kalmış
Çip takılmış gibiÇok sıkı denetim olduğu belli kimseye göz açtırmıyorlar ve insanlar en sonunda pes ediyor ve sisteme boyun eğiyor
Demir ökçede, bu kitapta ve son adada sürekli sorguladım. Hiç yabancı olmadığımız şeylerBenim bu zamana kadar okuduğum distopya tarzında en keyif veren kitaptı muhtemelen bir kere daha okurum.
Geçmiş zamanda oynama yapılması haberleri değiştirmeleri gazetelerde vs. Oldukça ironik ama günümüzde bile yabancı gelmiyor hatta belki de en yakın olandır.
Yine Demir ökçe de ki gibi medyanin gücü mevzuunda geliyor.
Ben sonunda bile anlamadım dost mu düşman mı olduğunuO'brien 'in adi ilk geçtiğinde dost mu düşman mi anlayabildinzmi
Bende zindanda winston un karşısına çıktığı zamana kadar tam anlayamadim,meğer büyük bir diktatörmüşBen sonunda bile anlamadım dost mu düşman mı olduğunu
2+2 4 mü 5 miBende zindanda winston un karşısına çıktığı zamana kadar tam anlayamadim,meğer büyük bir diktatörmüş
Geldim@JES
@Mehfam
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@Nego
Life light
@Bonus
@WunderLost
@Oriana
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
@Stevya
@Tosun Pasa
@WOMAN
@Kukrim
@Nosking
C Capanin Gururu Teyom
@beatitude
U UcanSupurge
@Ysf42
@Otrera
@yet07
@Natsume
@dgdln
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@dayler dayler
@-Vera-
@minik kalp0753
@elektra
@astrojurnal
@Harpy
@firdefs
@Blue_Black
@pacman
@ummhnisa
@Nikinik
@Seridina
@Ozlemlerhayallar
@leblebici
@yesilimtrak
@gereksizkontes
@MelodiminEsi
@Amanita
@Arrietty_
@Bencebuarkadas
Irmak000
@Ladycharms
@cotard sendromu
@mavitosbik07
@kahvesizasla91
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?