- 26 Mart 2018
- 28.494
- 128.232
- 598
O balkonda da Tutunamazsam daha da tutunamam2018 başlamıştı artık 2022de bitirir diye umuyorum. sonuçta kocaman balkonu var
Tutunabileceğim kitaplar mümkünseBiz tutamazken sen ne okumayı düşünüyorsun
Kanmaaaaammmmmmm kiiiiiiOna da bir okuma ayarladım. Süpriiizzzz
Sende var zaten o kitap bende yokBenim hiç param yok ki, alamazsam okuyamam, küçük Teo
He ya önce başka kitap sandım. Kitap var bende neysekiSende var zaten o kitap bende yok2018 de başladın ya
Önce sana okutmayı düşünüyorumHe ya önce başka kitap sandım. Kitap var bende neyseki
Kitapsepeti.com 250 tane çok bilindik kitaplar da %50 indirimde ve 100TL 10TL, 200TL 20TL indirim var
tüh yaa
hiç öyle şey de görmedim
ama işte çok yoğundum bu konu başlığını ve indirimi görmem bile mucize bence
Oysa ki yazmıştım
Niye yaÖnce sana okutmayı düşünüyorum
Önce ben okuyunca unutuyorumNiye yaben sabıkalıyım bu kitaptan
Körleşme - Elias CanettiKanmaaaaammmmmmm kiiiiii
Körleşme - Elias Canetti
Yoo, ben de var ama. Yorumlarına bir bak istersenOkudun mu ?
Baktım biraz, yine halkı ikiye bölmüş bir kitapYoo, ben de var ama. Yorumlarına bir bak istersen
Düşündüm ve çekilmeye karar verdim dhshshelias canetti tarafından yazılmış eser. oğuz atay'ın tavsiyesi üzerine ahmet cemal tarafından çevrilmiş, aydın psikolojisini çözümleyen eser.Eleadora Oğuz atay ismi geçiyor iyi düşün
Nedeeeğğğnnnnelias canetti tarafından yazılmış eser. oğuz atay'ın tavsiyesi üzerine ahmet cemal tarafından çevrilmiş, aydın psikolojisini çözümleyen eser.Eleadora Oğuz atay ismi geçiyor iyi düşün
Nedeeeğğğnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?