Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Birileri TUTUNAMAYANLAR ı okumuş

Herkese iyi aksamlar.Malum kitaptan sözedilmiş yineokurken ve okuduktan sonra herkes farklı kanıya varabilir elbette ama sizin gibi kitap severlerin okuyamayacagı bir kitap değil bence.Yalnız okurken zaman zaman daraltı geldiğinde derin derin nefes alabilmek icin teolog'un 22 m² lik balkonu gibi genisce bi balkona ihtiyaç duyabilirsiniz

Bence herkesin okuması gereken bir kitap. Ben okumayı hiç denemedim. Mental olarak hazır olmam lazım. Hakan Günay- Kinyas ile Kayra ile okurken de aynısı olmuştu

Bence herkesin okuması gereken bir kitap. Ben okumayı hiç denemedim. Mental olarak hazır olmam lazım. Hakan Günay- Kinyas ile Kayra ile okurken de aynısı olmuştu
Kesinlikle haklisiniz.lise yıllarımdan beri vardı bu kitabım ama hep kendimi mental anlamda zinde hissecegim bi dönemi bekledim .kendimi iyi hissetmeme rağmen okurken halletmeyip hali altına supurdugum bazı düşüncelerim selim yüzünden yeniden su yüzüne çıktı okunması gereken bi kitap ama.siz okutursunuz arkadaslara başkanım

Uğultulu Tepeleri de dün gece bitirdim. Sevdim .kitabın sonunda ismi lazım olmayan şahsın sonunun istediğim gibi olması hasebiyle şükrümü de eda ettiğime göre migrenim musaade ederse Adem Güneş'in Mahremiyet Eğitimi kitabına başlayacağım .Herkese iyi geceler

Okuyacaklar teeekkk tek okuyacaklar

Aldım az once o zaman havalar soğumadan 10 metrekarelik balkonumda okuyayim bana metrekare yazdıran telefonuma da yazıklar olsun

Bak bu umut oldu bana ama çok ağır bir yük yükledin artık bitirmemek ayıp olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…