Tıpkı bir Anna. Bütün erkekler onun olsunCatherine ‘e gıcık olan tek ben miyim
Anna bundan terbiyeliydiTıpkı bir Anna. Bütün erkekler onun olsun
Hımm çok kutsal bir misyonmuşÖnce ben okuyunca unutuyorum
Emin misin? Kocası ile sevgilisini doğum yaparken el ele tutuşturduAnna bundan terbiyeliydi
Eylül
1.Katre-i Matem Iskender Pala/ 480 syf
2.Kekeme Çocuklar Korosu Tarık Tufan 136 syf
3.Kendimin Çocuğu Olsaydım Behavioral Scientist /236 syf
4.Hakkâri'de Bir Mevsim Ferit Edgü /198 syf
5.Tutunamayanlar Oğuz Atay /724 syf
6.Uğultulu Tepeler Emily Bronte/408 syf
8 gün de okuyabildim. Selim'in günlükleri kısımını ileriki yillarda tekrar okuyup yeniden bunalıma girmeyi düşünüyorumBirileri TUTUNAMAYANLAR ı okumuş
Hahahahajaj kocasına hakaret edip duruyor onun için demiştimEmin misin? Kocası ile sevgilisini doğum yaparken el ele tutuşturdu
Bence herkesin okuması gereken bir kitap. Ben okumayı hiç denemedim. Mental olarak hazır olmam lazım. Hakan Günay- Kinyas ile Kayra ile okurken de aynısı olmuştuHerkese iyi aksamlar.Malum kitaptan sözedilmiş yineokurken ve okuduktan sonra herkes farklı kanıya varabilir elbette ama sizin gibi kitap severlerin okuyamayacagı bir kitap değil bence.Yalnız okurken zaman zaman daraltı geldiğinde derin derin nefes alabilmek icin teolog'un 22 m² lik balkonu gibi genisce bi balkona ihtiyaç duyabilirsiniz
Kesinlikle haklisiniz.lise yıllarımdan beri vardı bu kitabım ama hep kendimi mental anlamda zinde hissecegim bi dönemi bekledim .kendimi iyi hissetmeme rağmen okurken halletmeyip hali altına supurdugum bazı düşüncelerim selim yüzünden yeniden su yüzüne çıktıBence herkesin okuması gereken bir kitap. Ben okumayı hiç denemedim. Mental olarak hazır olmam lazım. Hakan Günay- Kinyas ile Kayra ile okurken de aynısı olmuştu
Okuyacaklar teeekkk tek okuyacaklarKesinlikle haklisiniz.lise yıllarımdan beri vardı bu kitabım ama hep kendimi mental anlamda zinde hissecegim bi dönemi bekledim .kendimi iyi hissetmeme rağmen okurken halletmeyip hali altına supurdugum bazı düşüncelerim selim yüzünden yeniden su yüzüne çıktıokunması gereken bi kitap ama.siz okutursunuz arkadaslara başkanım
Aldım az onceHerkese iyi aksamlar.Malum kitaptan sözedilmiş yineokurken ve okuduktan sonra herkes farklı kanıya varabilir elbette ama sizin gibi kitap severlerin okuyamayacagı bir kitap değil bence.Yalnız okurken zaman zaman daraltı geldiğinde derin derin nefes alabilmek icin teolog'un 22 m² lik balkonu gibi genisce bi balkona ihtiyaç duyabilirsiniz
Nasıl olsa gidiyorum diye düşündü zaar düşman olmasınlar dedi amaEmin misin? Kocası ile sevgilisini doğum yaparken el ele tutuşturdu
Okumamayi aklımdan bile gecirirsem, her an alnıma ekrandan bir terlik gelecekmis gibi hissediyorumOkuyacaklar teeekkk tek okuyacaklar
Bir başla da hangi kışa biter bilmemAldım az onceo zaman havalar soğumadan 10 metrekarelik balkonumda okuyayim bana metrekare yazdıran telefonuma da yazıklar olsun
Bak bu umut oldu banaHerkese iyi aksamlar.Malum kitaptan sözedilmiş yineokurken ve okuduktan sonra herkes farklı kanıya varabilir elbette ama sizin gibi kitap severlerin okuyamayacagı bir kitap değil bence.Yalnız okurken zaman zaman daraltı geldiğinde derin derin nefes alabilmek icin teolog'un 22 m² lik balkonu gibi genisce bi balkona ihtiyaç duyabilirsiniz
Anacığım milletin diline düştümAldım az onceo zaman havalar soğumadan 10 metrekarelik balkonumda okuyayim bana metrekare yazdıran telefonuma da yazıklar olsun
Ayyy şimdiden bir darlandımBir başla da hangi kışa biter bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?