- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
Allah razı olsun hepinizden sancılarım başladı dualarınıza talibim aklımda olan bebek yolu gözleyen dostlarım dilimde duamda olacaksınızCanım benim geçmiş olsun
Sağlıkla gelsin inşallah canım dualarım seninle. Rabbim bir avazda kurtarsınAllah razı olsun hepinizden sancılarım başladı dualarınıza talibim aklımda olan bebek yolu gözleyen dostlarım dilimde duamda olacaksınız
Kim ki bu bende tanımadımAy birinin rengi yeşil olmuşfarkettiniz mi siz de?
Tanıyamadım bi’an ben
Bir avazda, sağlıkla gelsin inşallah miniğinAllah razı olsun hepinizden sancılarım başladı dualarınıza talibim aklımda olan bebek yolu gözleyen dostlarım dilimde duamda olacaksınız
Darısı kırmızılıklaraAy birinin rengi yeşil olmuşfarkettiniz mi siz de?
Tanıyamadım bi’an ben
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.Allah razı olsun hepinizden sancılarım başladı dualarınıza talibim aklımda olan bebek yolu gözleyen dostlarım dilimde duamda olacaksınız
Siteler fuarlardan ucuz. Tüyap'a gitmiştim indirimler hiç tatmin edici değildiBen kitap fuarını bekliyorum. İndirimli oluyor. Bir sürü kitap alıp stok yapıyorum.
Ay birinin rengi yeşil olmuşfarkettiniz mi siz de?
Tanıyamadım bi’an ben
Rabbim yardımcın olsun,sağlıkla gelsin. Duan için çok teşekkür ederim canımAllah razı olsun hepinizden sancılarım başladı dualarınıza talibim aklımda olan bebek yolu gözleyen dostlarım dilimde duamda olacaksınız
Canım sağlıkla gelsin kolay bir doğum olsun inşallahAllah razı olsun hepinizden sancılarım başladı dualarınıza talibim aklımda olan bebek yolu gözleyen dostlarım dilimde duamda olacaksınız
Ay birinin rengi yeşil olmuşfarkettiniz mi siz de?
Tanıyamadım bi’an ben
Canımmm teşekkür ederim
Teşekkürler efenimMikemmel yakışmış
Zinhar para vermemDarısı kırmızılıklara
Ahahsjdkdk
Profil ayarlarında bir yerde seçenekler var, doğaseverimi, doğaseverler kulübüne katılmak istiyorumu işaretleyince kullanıcı adı yeşil renkli oluyormuş. Ben de dün öğrendimBu renk mevzusunu ben anlamadım
Evet, anneler kulübü de turuncu.Teşekkürler efenim
Life light altıntıyı senin mesajından yapmıştım ama mesajı yazarken başka bir ad çıktı
Zinhar para vermem
Ahahsjdkdk
Profil ayarlarında bir yerde seçenekler var, doğaseverimi, doğaseverler kulübüne katılmak istiyorumu işaretleyince kullanıcı adı yeşil renkli oluyormuş. Ben de dün öğrendim
İstediğin zaman paylaşabilirsin canım.Kitap fotoğrafı saat kaçta paylaşıyoruz?
Harika bir sunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?