- 12 Haziran 2019
- 20.107
- 124.233
- 598
- 37
HobuldumMerhaba hoş geldinizİlk sayfayı okuduktan sonra aklınıza takılanları sorabilirsiniz
Aynen kalan ay için hedef belirleyelimHobuldum1 ay düzenli bildirim tamam :)
1 yıllık değil de 3 aylık hedef kitap sayısı mı bildirmeliyim?
Bugün başlayayım okumaya
O zaman 9 diyeyimAynen kalan ay için hedef belirleyelim
Ruh koleksiyoncusuHangilerini arıyorsunuz? Bende bir yere kadar olanlar mevcut
BAB-I ESRAR - AHMET ÜMİT
Kimya Karen İngiliz bir anne ve Türk babanın kızıdır. Babası küçük yaşta onları terk edip gitmiştir.Çalıştığı sigorta şirketi türkçe bildiği için Konya’ya yani babasının şehrine Karen’ı gönderir. Karen Konya’da Mevlana ve Şems-i Tebrizi ile ilgili bilmediği şeyler öğrenirken kendini bir cinayet soruşturmasının ortasında bulur.
Ben çok tasavvuf kitabı okumadığım için bu kitap bana güzel geldi. Kitap biter bitmez Konya’ya gitmek anlatılan yerleri görmek istedim.
Severek bir çırpıda okuduğum kitaplardan biri oldu.
Ilgimi cekti. Listeme ekledim bunudaJANE EYRE - CHARLOTTE BRONTE
Jane küçük yaşta annesiz ve babasız kalmıştır. Dayısının yanında yaşamaya başlar. Dayısı öldükten sonra yengesi Jane’i yatılı okula yollar. On yıl sonra öğretmen olan Jane ,Edward Rochester’ın konağında öğretmenlik yapmaya başlar. Burda hem gerçek aşkını bulacaktır hemde tahmin edemeyeceği olaylara göğüs germesi gerekecektir.
Kitabı severek okudum. Ortak okuma okaraku okunacak bir kitapmış bu da. Erkek egemen bir zamanda tek başına güçlü durmaya çalışan bir kadın görmek çok güzeldi. Dili anlatımı çok sade. Bana Türkan Şoray ve Edis Hun’un Sonbahar rüzgarları filmini anımsattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?