Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben tatamamım

Sinüzitim azdı 2-3 gündür bugun zirveye ulaştı
Bir kaba sicak su koyup içine tuz at (deniz tuzu olsa guzel olur) basina havlu kapatip o buhari burundan alip agizdan ver , guzelce terletecek seni ve burun akıntısı başlayacak en son guzelce afedersin sumkur sinusler acilir biraz.

Birde burun kemiğini sivazla ve kaşlarin başladigi yer ve alin ortasinda dairesel hareketlerle masaj yap sinuslere ve bas agrisina iyi gelecek.
Şifa olsun inşallah

Tünaydınnn

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım
Gecmis olsun.Allah şifa versin
Teşekkür ederim
Benim artık kronikleşmiş durumda senelerden beri. Dönemsel olarak nüksediyor. Sıcak su buharını yapıyorum sadece geçici bir rahatlama sağlıyor. Ama bu masajı deneyeceğim kesinlikle. Teşekkür ederim Birde baştan çok elmacık kemiklerim ve çeneme vuruyor ağrı

Akupunktur denedin mi ?
Bi arastir denemediysen yaptir bence cok iyi gelir. Yuzdeki Akupunktur noktalarina masaj da yapabilirsin kan akisi saglandigi icin iyi geliyor yuzdeki sinirlere bende sureklj bas agrisi ceken biriyim boyun ve yuz deki bolgelere masaj yapip baski uyguladigimda (Akupunktur noktalari) gecici de olsa ise yarar ve hafiflerim.

Cene agrisi kemiklere masaj yapinca rahatlama oluyor mu ?

Tamam canım. Çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…