- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Kitabını okumadım ama filmine bayılırımtiffanyde kahvaltı kitabına başlamıştım dün gece. bugün bitti:)
kitap Amerikada kendini ve ait olduğu yeri arayan bı kadın hakkında. filmi olduğu için dikkatimi çekmişti. en kısa zamanda filmini de izlicem.
benim sevdiğim tarzda bı kitaptı. bı kadının toplum tarafından normalin dışında olarak görülen hayatı, üçüncü bı kişinin gözünden anlatılıyo. adam daha çok kadını anlamaya çalışıyo kitap boyunca.
içindeki kocaman boşluğu neyle dolduracağını bilemeyen çok genç bı kadın holly. bulduğunda bı yere ve birine bağlanacağına inaniyo. ama daha önce ne olduğunu tatmamış olduğundan anlayıp karar veremiyo bı türlü.
C Calcifer
H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@pawlover
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
@Night owl
@Eleadora
@Mary Shelley
@succulentaski
@_Gulnihal_
@Kitapkurdu60
@leblebici
@turuncukedininannesi
@Uyuzhanim
@kukrim27
@Esila09
@WOMAN
@sognatore
@Ysf42
@yet07
@Polo33
@Limonsuzzcay
Natsume
@_Reyyan
Kitabını okumadım ama filmine bayılırımaudrey hepburn ve george peppard oynuyor.
Filmde saçı röfle ama sapsarı değil. Paul sarışınyaaaaben de filmini yakın zamanda izlicem
kitabı da çok akiciydi. ama kitapda holly sarışın baya
Filmde saçı röfle ama sapsarı değil. Paul sarışın
İzle izle kitabı olduğunu bilmiyordum bende onu okurumbuster diyodu adama Paul muymus adı
onu da röfleli hayal edemedim ya
en çok hollynin evini merak ediyorum filmde:)
Ya haberim bile yok bundanben çocukken cizgifilmini izlerdim bunun
Nereye geldin canım. 5.bölüm bitmek üzere benim. Çok sürükleyiciBeklerim tabi sende beni beklemek zorunda kaldınben de körlüğü okuyorum canim
Dimi kitaba başlar başlamaz sardı. Normalde 100.sayfadan sonra açılır kitap. Bunda hemen açıldıNereye geldin canım. 5.bölüm bitmek üzere benim. Çok sürükleyici
İzle izle kitabı olduğunu bilmiyordum bende onu okurum
Ya haberim bile yok bundanseverim çizgi filmleri hala izlerim hatta
Kitap mutsuz mu bitiyorbelki kitapla aynı değildir film:) film mutlu sonla mi bitiyo life:)
Kitap mutsuz mu bitiyoryağmurun altında öpüşüyorlardı finalde.
Hırsızın kaçışı ndan sora cnim cesedi gomulmesiNereye geldin canım. 5.bölüm bitmek üzere benim. Çok sürükleyici
Kitapta paul eşcinsel mimutsuz demeyelim de öyle buram buram aşk kokan bı kitap değil. daha çok kendini aramak için ordan oraya savrulan bı kadın
Kitapta paul eşcinsel mi
Neyin var canım ? Hasta mısın?Bugün iyi değilim 6nci bolumdeyim ama daha okuyamayacahim yarına artık..
Migrenin tutmuştu sabahtanNeyin var canım ? Hasta mısın?
Çok şükür canım geçmiş olsunMigrenin tutmuştu sabahtansmdi iyim çok şükür canim
Körlük okumakta zulüm oldu karınca gibi yazılar mübarekÇok şükür canım geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?