- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ay evet yazılar küçük sayfalar daha geç bitiyorKörlük okumakta zulüm oldu karınca gibi yazılar mübarek
Ben bilgisayardan okuyorum canım. Sayfayı büyüttüm iyi oldu. Gerçi okuduğum yayınevinin puntosu çok küçük değil sanırım. Benim ki can yayınları, sizin kırmızı kedi galibaKörlük okumakta zulüm oldu karınca gibi yazılar mübarek
İşte bende Allah'tan iki uygulama var diğerinden devam ettim canimKitapta puntoları ideal ama
Değiştirdim uygulamayı imkanı yoktu okuyamazdm diğerindenBen bilgisayardan okuyorum canım. Sayfayı büyüttüm iyi oldu. Gerçi okuduğum yayınevinin puntosu çok küçük değil sanırım. Benim ki can yayınları, sizin kırmızı kedi galiba
Paul yazar iştekitapta erkek bı eşcinsel yoktu galiba :)
bı brezilyalı bı yahudi bı manken bı barmen bı yazar bi mafya bıde holly var. başkaları da var da temelde bunlar var:)
Geçmiş olsun canımMigrenin tutmuştu sabahtansmdi iyim çok şükür canim
Sen nasilsin nGeçmiş olsun canım
İyiyim canım bugun biraz ağrım oluyor. Saniyelik ama sağlamSen nasilsin n
İyidir iyidirİyiyim canım bugun biraz ağrım oluyor. Saniyelik ama sağlam
Hiç aklıma gelmiyor biliyor musunİyidir iyidirdaha iyi ol inşallah hoop 3 gun oldu bak
Ben kendim okuyup çözerim bunu artıkyazarına bakmamış olabilirim
Ben kendim okuyup çözerim bunu artık
Gidiyimde siyah gelinliği izliyim bari
Körlük bitsin hemen okumayı düşünüyorumadam yazdığı döneme çok hakim gibi geldi bana:)
özgür ve yalnız kadınların savrulmalari, şehirlerin küçük tek kişilik hayatları, Amerika'nın bir hayalin peşinden koşan insanları. 50 60 larin yaşam tarzı falan:)
dönemi çok iyi resmetmis:)
En iyisiHiç aklıma gelmiyor biliyor musuno yüzden stres de olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?