Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkür ederim hoş buldum

günaydın herkese
Bebitoyu uykuya saldım, odama geçip bu kitabıma devam edeceğim. Diğerleri de bu ay okumayı düşündüğüm kitaplar.
Bitmeyecek Öykü çok sürükleyici bir kitap kısa sürede bitireceğim gibi duruyor. Aslında çocuk kitabıymış galiba ama yetişkinlere de hitap ediyor. Yazarın Momo adlı kitabını da okumuş beğenmiştim. Bu daha çok hoşuma gitti sanırım.

ben çocukken cizgifilmini izlerdim bunun

tiffanyde kahvaltı kitabına başlamıştım dün gece. bugün bitti:)

kitap Amerikada kendini ve ait olduğu yeri arayan bı kadın hakkında. filmi olduğu için dikkatimi çekmişti. en kısa zamanda filmini de izlicem.

benim sevdiğim tarzda bı kitaptı. bı kadının toplum tarafından normalin dışında olarak görülen hayatı, üçüncü bı kişinin gözünden anlatılıyo. adam daha çok kadını anlamaya çalışıyo kitap boyunca.

içindeki kocaman boşluğu neyle dolduracağını bilemeyen çok genç bı kadın holly. bulduğunda bı yere ve birine bağlanacağına inaniyo. ama daha önce ne olduğunu tatmamış olduğundan anlayıp karar veremiyo bı türlü.

C Calcifer

H M

kk birinci noteri

Less-is-More

pawlover

A Atesbocegi5

Life light

@Ozlemlerhayallar

M mehlika nur

WunderLost

Oriana

@iloveme

Margaret Hale

Night owl

Eleadora

@Mary Shelley

succulentaski

@_Gulnihal_

Kitapkurdu60

@leblebici

turuncukedininannesi

Uyuzhanim

@kukrim27

E Esila09

WOMAN

S sognatore

K Kitapkontesi

yet07

Polo33

Limonsuzzcay

Natsume

Mehfam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…