Teşekkür ederim hoş buldum
bayağı iyi gidiyor canım. Ama psikolojik olarak gözlerim çok ağrıdıHadi başlayalım
Ah harika bir kitap, ben kendime kızmıştım neden daha önce okumadım bu yazarı hiç diyeMartin Eden'a dun baslayacaktim ama olmadi. Bugun basladim. 30 sayfa okudum daha ama sardi simdiden
O minnacık zihne girip kana karışınca büyür.
Beklerim tabi sende beni beklemek zorunda kaldın
Ne durumda kargon? Yarına gelir mi acabaBeklerim tabi sende beni beklemek zorunda kaldınben de körlüğü okuyorum canim
Gelir sanırım yolda hala burasıda dünyanın biri ucu gibiNe durumda kargon? Yarına gelir mi acaba
Hadi inşallah. Benim hâlâ aynı duruyorGelir sanırım yolda hala burasıda dünyanın biri ucu gibiyarın gelmiş olur inşallah.
Allah Allah gelirler inşallah bir an önceHadi inşallah. Benim hâlâ aynı duruyor
Teşekkür ederim hoş buldum
günaydın herkese
Bebitoyu uykuya saldım, odama geçip bu kitabıma devam edeceğim. Diğerleri de bu ay okumayı düşündüğüm kitaplar.
Bitmeyecek Öykü çok sürükleyici bir kitap kısa sürede bitireceğim gibi duruyor. Aslında çocuk kitabıymış galiba ama yetişkinlere de hitap ediyor. Yazarın Momo adlı kitabını da okumuş beğenmiştim. Bu daha çok hoşuma gitti sanırım.
Eki Görüntüle 2752885
İnşallah canım. Yarın öğlen duruma göre kesin karar veririm artık ne yapacağıma. Beklemek çok zorAllah Allah gelirler inşallah bir an önce
Bugün iyi değilim 6nci bolumdeyim ama daha okuyamayacahim yarına artık..Körlük syf. 85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?