- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.407
- 598
- 36
Benim de kırmızı kediBen bilgisayardan okuyorum canım. Sayfayı büyüttüm iyi oldu. Gerçi okuduğum yayınevinin puntosu çok küçük değil sanırım. Benim ki can yayınları, sizin kırmızı kedi galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kırmızı kediBen bilgisayardan okuyorum canım. Sayfayı büyüttüm iyi oldu. Gerçi okuduğum yayınevinin puntosu çok küçük değil sanırım. Benim ki can yayınları, sizin kırmızı kedi galiba
Bensiz

Görmek okuyacak mısınBenim de kırmızı kedi

onu da okuyalımmmmmmGörmek okuyacak mısın
Şubat'ta okuyalım
Benimde kırmızı kediBenim de kırmızı kedi
Tamam elimde var bu ay okuyacaktım gelecek ay okuyalım o ZamanGörmek okuyacak mısın
Şubat'ta okuyalım

Hile yapma yineTamam elimde var bu ay okuyacaktım gelecek ay okuyalım o Zaman

Valla yokHile yapma yine
 onu sizle tanışmadan önce yarım bırakmıştım öylece duruyordu sayenizde bitirdim kaldı 1 yarım kitap
 onu sizle tanışmadan önce yarım bırakmıştım öylece duruyordu sayenizde bitirdim kaldı 1 yarım kitap 
O zamanValla yokonu sizle tanışmadan önce yarım bırakmıştım öylece duruyordu sayenizde bitirdim kaldı 1 yarım kitap

onu da okuyalımmmmmm
Ara vermek iyi olur. O zaman Şubat'ta Görmek ortak okumamızTamam elimde var bu ay okuyacaktım gelecek ay okuyalım o Zaman

filmi de çekilmiş yakın zamanda:)

Ene ben Martin Eden’ den söz ediyorsun sanmıştım
Filmini izleyeceğim kitabı bitirince bakalım nasıl
Yedi sayfa bir şeyim kaldı artık kızçe uyuyunca bitiririm.

Varmış varmış şimdi googleda arattımyok onu okumadım belki vardır ama filmi

Sadece anlatıyorduuuuuSiyah gelinliği sardıra sardıra 15 dk da bitirdim

O kitabın güzel olduğunu duydum bendeYarım bıraktığım bi kitaba daha başlıyorum 62. Sayfada imişim kitap 505 sayfa çok da yarım sayılmazmış sıradaki kitap:Erik Ağacı
O kitabın güzel olduğunu duydum bende
DayanamadımSadece anlatıyorduuuuu

bu arada giriş gelişme gerçekten kitaba çok benziyor
 bu arada giriş gelişme gerçekten kitaba çok benziyor