Hiç biter mi bizim yoğunluğumuzKızlar napıyorsunuz?
Yıl sonu yoğunluğundan kendimi göremedim kaç gündür yeni yıl muhasebecilere hiç iyi gelmiyorbugünden itibaren rutinime dönmeye başlayacağım artık önce elimdeki kitabı bitirip sonra bi roman bitirmeyi planlıyorum bu ay inşallah, ya da aynı anda mı okusam diyorum kararsızım.
Sende mi aynı meslek? Valla olan bize oluyor bütün yükü biz çekiyoruz resmenHiç biter mi bizim yoğunluğumuzAy başı, ay sonu, yılbaşı, yıl sonu diye diye ....
Evet ben de muhasebeciyim. Ben de tek çalışıyorum ama ıvır zıvır işleri sekretere paslıyorumSende mi aynı meslek? Valla olan bize oluyor bütün yükü biz çekiyoruz resmenben bi de tek başımayım yanımda yardımcım yok her şey benden geçiyor ik sı, dış ticareti, muhasebesi. Eve gittiğimde saat 10 a kadar zor dayanıyorum
Sende mi aynı meslek? Valla olan bize oluyor bütün yükü biz çekiyoruz resmenben bi de tek başımayım yanımda yardımcım yok her şey benden geçiyor ik sı, dış ticareti, muhasebesi. Eve gittiğimde saat 10 a kadar zor dayanıyorum
Muhasebecilerde +1Evet ben de muhasebeciyim. Ben de tek çalışıyorum ama ıvır zıvır işleri sekretere paslıyorum
Evet ben de muhasebeciyim. Ben de tek çalışıyorum ama ıvır zıvır işleri sekretere paslıyorum
Kaderimiz aynı desenizeMuhasebecilerde +1
Gel kardeş sarılalımKaderimiz aynı desenize
Günaydın canımEki Görüntüle 2754230
@JES
@Reyyan__
@H M
kk birinci noteri
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
Life light
@Ozlemlerhayallar
@mehlika nur
@WunderLost
@Oriana
minseo
@Margaret Hale
@Levaiz
Eleadora
Stevya
@Night owl
@succulentaski
@_Gulnihal_
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
@teolog8579
@sognatore
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
@Natsume
Samdanım uygulamaya baktım ama kitap yoktuhmmm:)
Mustafa kutlu uzun hikayeyi oku o zaman limonsuzum:)
giderek çoğalıyorlardı
topiğin adını kitap okuyan muhasebeciler olarak değiştirelim
Günaydın kızlar
Samdanım uygulamaya baktım ama kitap yoktubende kahraman tazeoğlu ndan "bukre" ye başladım. 44 sayfa okudum yatana kadar
ilişkimiz seviyeli şekilde ilerlesin lütfen bu konuşmayı hiç yapmadık var sayıyorumyok ben baş belasıyim muhasebecileri
sizin beyanname verdiğiniz yerim
Ay sen memur musun muhasebenin her türlüsü zor valla sana da Allah kolaylık versinyok ben baş belasıyim muhasebecilerin
sizin beyanname verdiğiniz yerim
ilişkimiz seviyeli şekilde ilerlesin lütfen bu konuşmayı hiç yapmadık var sayıyorum
Ay sen memur musun muhasebenin her türlüsü zor valla sana da Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?