Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar napıyorsunuz?
Yıl sonu yoğunluğundan kendimi göremedim kaç gündür yeni yıl muhasebecilere hiç iyi gelmiyor bugünden itibaren rutinime dönmeye başlayacağım artık önce elimdeki kitabı bitirip sonra bi roman bitirmeyi planlıyorum bu ay inşallah, ya da aynı anda mı okusam diyorum kararsızım.

Hiç biter mi bizim yoğunluğumuz Ay başı, ay sonu, yılbaşı, yıl sonu diye diye ....

Hiç biter mi bizim yoğunluğumuz Ay başı, ay sonu, yılbaşı, yıl sonu diye diye ....
Sende mi aynı meslek? Valla olan bize oluyor bütün yükü biz çekiyoruz resmen ben bi de tek başımayım yanımda yardımcım yok her şey benden geçiyor ik sı, dış ticareti, muhasebesi. Eve gittiğimde saat 10 a kadar zor dayanıyorum

Evet ben de muhasebeciyim. Ben de tek çalışıyorum ama ıvır zıvır işleri sekretere paslıyorum

Evet ben de muhasebeciyim. Ben de tek çalışıyorum ama ıvır zıvır işleri sekretere paslıyorum
Muhasebecilerde +1

Günaydın kızlar

Samdanım uygulamaya baktım ama kitap yoktu bende kahraman tazeoğlu ndan "bukre" ye başladım. 44 sayfa okudum yatana kadar

günaydın canım

o zaman iyi yapmışsın:) bana bı kaç yazar önermişti arkadaşlar hikaye yazarlariydi. sen de kısa okumak istersen öyle hikayelerle devam edersin:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…