- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
Ben 50 sayfa okuyamamıştımGenelde öyle diyorlar açıkçası bende başlamadım o yüzden.
Tutunamayanlari beğendi burdakiler sanırm ağır filan dediler ama.İnan hiç bilmiyorum ünideyken kütüphaneden almıştım okumadan iade ettim geribelki o zaman öyle hissetmişte olabilirim. Kızlar okumaşlardır belki diğer kitaplarını
Ben 50 sayfa okumamışımdırTutunamayanlari beğendi burdakiler sanırm ağır filan dediler ama.
Yalnız değilsinOkumamaya karar verdim simdilik
Valla körlük te beni bı tuhaf yaptı ya açıkçası bitttigine sevindim onlarda en sonunda gördüğüne sevindiBen 50 sayfa okumamışımdır
Ben daha bitirmedim zaten. Bugun yarın biter inşallahValla körlük te beni bı tuhaf yaptı ya açıkçası bitttigine sevindim onlarda en sonunda gördüğüne sevindiama dilden ziyade yaşananlar kötüydü neyse sora konuşuruz
Şu an Tutunamayanları okuyorum ben, bir kere de deneyip bırakmıştım daha önce.Kizlar sizlerin fikirlerini alabilir miyim? Ben hic Oguz Atay okumadim. Nasil bir uslubu vardir, dili cok agir midir, sectigi konular nasildir? Bir de ilk okumam icin hangi kitabini tavsiye edersiniz?
Bitirsin de herkes konuşuruz canim nasiksin bugünBen daha bitirmedim zaten. Bugun yarın biter inşallah
Kendine ait oda kitabı ilk feminist eserlerden biri kabul ediliyor onunla başlayabilirsin. Dalgalar ve deniz feneri en iyi kitaplarından ama ilk kez okuyacaksan tavsiye etmem.Virginia Woolf un kitaplarından okuyan var mi tavsiye varsa onu alayım yoksa kafama göre bakarım artık
İyiyim canım dün ağrım vardı baya ama bugun iyi gibiyim çok şükürBitirsin de herkes konuşuruz canim nasiksin bugün
Şafak kaçİyiyim canım dün ağrım vardı baya ama bugun iyi gibiyim çok şükür
Çok niyetlendim ama henüz okuyamadım hiç, okuması zor ama keyifli bir yazar diye biliyorum.Virginia Woolf un kitaplarından okuyan var mi tavsiye varsa onu alayım yoksa kafama göre bakarım artık
Dilinin agir olmasi degil de kasvetli, karamsar olması okumami engelliyor. O yuzden erteledim simdilik. Tesekkur ederimŞu an Tutunamayanları okuyorum ben, bir kere de deneyip bırakmıştım daha önce.
Bu kez direniyorum henüz 100. sayfaya gelemdim oradan sonra aktığını söylüyorlar.
Dili ağır evet fazla edebiyat sevmeyen birinin okuyamayacağı türden, ondandır yarım yarım bırakmalar
Ama diğer kitapları biraz daha ince olduğu için belki daha hafif olabilir.
Bugun daha 5 olduŞafak kaç
Bu konuda seniKizlar sizlerin fikirlerini alabilir miyim? Ben hic Oguz Atay okumadim. Nasil bir uslubu vardir, dili cok agir midir, sectigi konular nasildir? Bir de ilk okumam icin hangi kitabini tavsiye edersiniz?
sıkıntı kitabın basımı yok uzun zamandırÖyle yapsan daha iyi olur bence de
AcabaaaKörlüğü bitirdim
Şuan telefonu buğuk görmemtelefondan okumadan kaynaklı geçici bı arıza olmaili
Neler alacaksın. Kafanda belirli kitaplar var mı yoksa gidince mi seçeceksinGünaydın sana ve herkese canım.
Bugün öğleden sonra yeni kitaplar almaya çıkacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?