Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnan hiç bilmiyorum ünideyken kütüphaneden almıştım okumadan iade ettim geri belki o zaman öyle hissetmişte olabilirim. Kızlar okumaşlardır belki diğer kitaplarını
Tutunamayanlari beğendi burdakiler sanırm ağır filan dediler ama.

Kizlar sizlerin fikirlerini alabilir miyim? Ben hic Oguz Atay okumadim. Nasil bir uslubu vardir, dili cok agir midir, sectigi konular nasildir? Bir de ilk okumam icin hangi kitabini tavsiye edersiniz?
Şu an Tutunamayanları okuyorum ben, bir kere de deneyip bırakmıştım daha önce.
Bu kez direniyorum henüz 100. sayfaya gelemdim oradan sonra aktığını söylüyorlar.
Dili ağır evet fazla edebiyat sevmeyen birinin okuyamayacağı türden, ondandır yarım yarım bırakmalar
Ama diğer kitapları biraz daha ince olduğu için belki daha hafif olabilir.

Virginia Woolf un kitaplarından okuyan var mi tavsiye varsa onu alayım yoksa kafama göre bakarım artık
Kendine ait oda kitabı ilk feminist eserlerden biri kabul ediliyor onunla başlayabilirsin. Dalgalar ve deniz feneri en iyi kitaplarından ama ilk kez okuyacaksan tavsiye etmem.

Virginia Woolf un kitaplarından okuyan var mi tavsiye varsa onu alayım yoksa kafama göre bakarım artık
Çok niyetlendim ama henüz okuyamadım hiç, okuması zor ama keyifli bir yazar diye biliyorum.
Hafif eserlerinden biri Orlando diye okumuştum belki onunla başlayabilirsin.

Dilinin agir olmasi degil de kasvetli, karamsar olması okumami engelliyor. O yuzden erteledim simdilik. Tesekkur ederim

Körlüğü bitirdim
Şuan telefonu buğuk görmem telefondan okumadan kaynaklı geçici bı arıza olmaili
Acabaaa
Günaydın sana ve herkese canım .
Bugün öğleden sonra yeni kitaplar almaya çıkacağım inşallah
Neler alacaksın. Kafanda belirli kitaplar var mı yoksa gidince mi seçeceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…