- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- 598
aslında seviyorsun da sevdiğini bilmiyorsun şu anben kese sevmem canım acıyo
Keseleyin beni diyecek işte o zaman biz yapmayacağızaslında seviyorsun da sevdiğini bilmiyorsun şu an
Sen kese sevmiyorsun derizKeseleyin beni diyecek işte o zaman biz yapmayacağız
U UcanSupurge yardımcı olabilirKızlar ben neden şu kültür bakanlığının uygulamasını açamadımBilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi:)
Canım AppStore da kütüphane yazınca çıkıyor ilk çıkan uygulama çalışmıyor kırmızı çerçeveli logo olan beyaz çerçeve olan çalışıyorKızlar ben neden şu kültür bakanlığının uygulamasını açamadımBilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi:)
Bu dediğine göre yaptım canım kütüphane kaydımı da yaptım şifre gönderdiler ama uygulamayı açınca ekranda Ad Soyad Tc soruyor giriyorum ama açılmıyorCanım AppStore da kütüphane yazınca çıkıyor ilk çıkan uygulama çalışmıyor kırmızı çerçeveli logo olan beyaz çerçeve olan çalışıyor
E devletten kayıt oluyorsun, herhangi bir kütüphaneye üye oluyorsun telefonuna onay kodu geliyor onu giriyorsunBu dediğine göre yaptım canım kütüphane kaydımı da yaptım şifre gönderdiler ama uygulamayı açınca ekranda Ad Soyad Tc soruyor giriyorum ama açılmıyor
Olmuyor püfff giriş butonuna tıklanmıyorE devletten kayıt oluyorsun, herhangi bir kütüphaneye üye oluyorsun telefonuna onay kodu geliyor onu giriyorsun
Yok hiçbir şekilde olmuyor zaten baktım da yorumlara kimse giremiyormuşE devletten kayıt oluyorsun, herhangi bir kütüphaneye üye oluyorsun telefonuna onay kodu geliyor onu giriyorsun
Ben de bir türlü giremedim o ekranda takılıp kalıyorYok hiçbir şekilde olmuyor zaten baktım da yorumlara kimse giremiyormuşÜzdün beni Kültür Bakanlığı
Olmuyor püfff giriş butonuna tıklanmıyor
Telefondan deneyeceğim bir de ipad olmadı.
Allah Allah ben girebiliyorum amaYok hiçbir şekilde olmuyor zaten baktım da yorumlara kimse giremiyormuşÜzdün beni Kültür Bakanlığı
Sana torpil var demek ki:))Allah Allah ben girebiliyorum ama
Benim de öyle canım, bu sayfa beni de gaza getiriyor.Buraya gelmeden yarım kitaplarımın bu kadar çok olduğunu bilmiyordum. Konuştukça açığa çıkıyorben de yarısını okumuştum Anna Karaninayı. Tekrar okuyacağım burda. Biraz gaz işimi görür
Girdiğiniz tarayıcı farklı olabilirSana torpil var demek ki:))
İyi tek değilmişimBenim de öyle canım, bu sayfa beni de gaza getiriyor.
500 600 sayfa okumus insanim telefondan1000 yı sayfa telefondan okumak
Hemen bunu da deniyorumGirdiğiniz tarayıcı farklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?