Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ben neden şu kültür bakanlığının uygulamasını açamadım Bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi:)
Canım AppStore da kütüphane yazınca çıkıyor ilk çıkan uygulama çalışmıyor kırmızı çerçeveli logo olan beyaz çerçeve olan çalışıyor

Eklentiler

• 8A3D772E-047A-4A84-990F-3922D61AD483.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 0AF2306B-9B69-4A94-8A28-F503F4B86E02.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 31
Canım AppStore da kütüphane yazınca çıkıyor ilk çıkan uygulama çalışmıyor kırmızı çerçeveli logo olan beyaz çerçeve olan çalışıyor
Bu dediğine göre yaptım canım kütüphane kaydımı da yaptım şifre gönderdiler ama uygulamayı açınca ekranda Ad Soyad Tc soruyor giriyorum ama açılmıyor

Bu dediğine göre yaptım canım kütüphane kaydımı da yaptım şifre gönderdiler ama uygulamayı açınca ekranda Ad Soyad Tc soruyor giriyorum ama açılmıyor
E devletten kayıt oluyorsun, herhangi bir kütüphaneye üye oluyorsun telefonuna onay kodu geliyor onu giriyorsun

E devletten kayıt oluyorsun, herhangi bir kütüphaneye üye oluyorsun telefonuna onay kodu geliyor onu giriyorsun
Yok hiçbir şekilde olmuyor zaten baktım da yorumlara kimse giremiyormuş Üzdün beni Kültür Bakanlığı

Benim de öyle canım, bu sayfa beni de gaza getiriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…