- 15 Aralık 2020
- 3.943
- 26.711
- 458
- 33
Çok güzel yorumlamışsın kalemine sağlık.Kızlar cengiz aytmatov toprak ana okuyorum demiştim
Parçalanacak iç organim kalmadı . Henüz kitabı yariladim bile diyemem . Sürekli tüylerim duygu yoğunluğundan diken diken , göz yaşlarım sel ...
İkinci dünya savaşında Kırgız köylerinden birinde yaşananları anlatıyo. Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama benim eşim de asker. Belki bu yüzden etkilendim ve içimde her şey biraz daha büyüdü. Şuanda kendimi oradaki gelin Aliman gibi hissediyorumo kadar güzel bir roman ki böyle kitaplar okurken bu insanların böylesi güzel kitapları nasıl yazdığını duyguyu nasıl bana yaşattığıni merak ediyorum. Kahramanlar gerçek gibi. Aliman i gidil bulup sarılmak istiyorum birlikte ağlayalım demek istiyorum. Sanki kendime dert ortağı bulmuş gibiyim. Neyse fazla uzattım
Kitaptan bir söz paylaşayım
" Gerçek mutluluk yavaş yavaş, azar azar gelir ve bu bizim hayata bakış açımizla ,cevremizle, cevremizdekilere karşı davranışlarımızla doğrudan doğruya ilgili ve orantılıdır. Mutluluk birbirini tamamlayan ufak tefek şeylerin birikmesinden doğar"
Şimdi listeme ekliyorum son yaptığım alışverişten sonra marta kadar kitap alışverişi görünmüyo banaÇok güzel yorumlamışsın kalemine sağlık.
Günün olur asra bedeli de okumanı tavsiye ederim
Ben de okurken çok duygulanmıştımKızlar cengiz aytmatov toprak ana okuyorum demiştim
Parçalanacak iç organim kalmadı . Henüz kitabı yariladim bile diyemem . Sürekli tüylerim duygu yoğunluğundan diken diken , göz yaşlarım sel ...
İkinci dünya savaşında Kırgız köylerinden birinde yaşananları anlatıyo. Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama benim eşim de asker. Belki bu yüzden etkilendim ve içimde her şey biraz daha büyüdü. Şuanda kendimi oradaki gelin Aliman gibi hissediyorumo kadar güzel bir roman ki böyle kitaplar okurken bu insanların böylesi güzel kitapları nasıl yazdığını duyguyu nasıl bana yaşattığıni merak ediyorum. Kahramanlar gerçek gibi. Aliman i gidil bulup sarılmak istiyorum birlikte ağlayalım demek istiyorum. Sanki kendime dert ortağı bulmuş gibiyim. Neyse fazla uzattım
" Gerçek mutluluk yavaş yavaş, azar azar gelir ve bu bizim hayata bakış açımizla ,cevremizle, cevremizdekilere karşı davranışlarımızla doğrudan doğruya ilgili ve orantılıdır. Mutluluk birbirini tamamlayan ufak tefek şeylerin birikmesinden doğar"
Nasıldı nasıldı
Epey olmuş kitabı alalı niye bunca zaman okumamışım dedim gerçekten beğendimNasıldı nasıldı
Reyyan olman için gizli gizli okumalısın
Cengin aytmatov kalemi cok guclu bi yazar . Bende cok severim kitaplariniKızlar cengiz aytmatov toprak ana okuyorum demiştim
KarımsıÇok soğuk bir İstanbul'dan herkese günaydın
Kara benzeyen bir şey yağıyor ama anlamadım
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Gunaydin gunaydin
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Çaktırmadan mı yağıyor acepÇok soğuk bir İstanbul'dan herkese günaydın
Kara benzeyen bir şey yağıyor ama anlamadım
Günaydın canım
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Gunaydin guzel kitap kurtlari
Mehfam
H M
kk birinci noteri
Less-is-More
Kitapkurdu60
A Atesbocegi5
Life light
Alp_BuRc
M mehlika nur
WunderLost
Oriana
minseo
Margaret Hale
Levaiz
Eleadora
Stevya
Night owl
succulentaski
Jawlensky
pawlover
WOMAN
turuncukedininannesi
Kukrim
Uyuzhanim
E Esila09
C Capanin Gururu Teyom
S sognatore
U UcanSupurge
K Kitapkontesi
Polo33
yet07
Natsume
D dgdln
MelodiminEsi
Yok bence artık yağmur, karın yağmamasından utandı. Karmış gibi davranıyor djfhgfgÇaktırmadan mı yağıyor acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?