Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senenin 4. Kitabi olan babalar ve ogullar kitabini bitirdim. Tavsiye edecegim bi kitap. Ismindende anlasilacagi uzere kusaklar arasi catismayi anlatiyor. Bunun yaninda kitap o dönemin batiya donup degismekte olan rus toplumsal hayatini da elestiriyor.guzel bi kitapti
Yeni baslayacagim kitap beyhan budak-kendine iyi davran guzel insan C Calcifer Mehfam

Kızlar cengiz aytmatov toprak ana okuyorum demiştim
Parçalanacak iç organim kalmadı . Henüz kitabı yariladim bile diyemem . Sürekli tüylerim duygu yoğunluğundan diken diken , göz yaşlarım sel ...
İkinci dünya savaşında Kırgız köylerinden birinde yaşananları anlatıyo. Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama benim eşim de asker. Belki bu yüzden etkilendim ve içimde her şey biraz daha büyüdü. Şuanda kendimi oradaki gelin Aliman gibi hissediyorum o kadar güzel bir roman ki böyle kitaplar okurken bu insanların böylesi güzel kitapları nasıl yazdığını duyguyu nasıl bana yaşattığıni merak ediyorum. Kahramanlar gerçek gibi. Aliman i gidil bulup sarılmak istiyorum birlikte ağlayalım demek istiyorum. Sanki kendime dert ortağı bulmuş gibiyim. Neyse fazla uzattım
Kitaptan bir söz paylaşayım

" Gerçek mutluluk yavaş yavaş, azar azar gelir ve bu bizim hayata bakış açımizla ,cevremizle, cevremizdekilere karşı davranışlarımızla doğrudan doğruya ilgili ve orantılıdır. Mutluluk birbirini tamamlayan ufak tefek şeylerin birikmesinden doğar"

Çok güzel yorumlamışsın kalemine sağlık.
Günün olur asra bedeli de okumanı tavsiye ederim

Ben de okurken çok duygulanmıştım

Cengin aytmatov kalemi cok guclu bi yazar . Bende cok severim kitaplarini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…