- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Hoş geldinOf ilac gibi geldi bu başlik bana
Tekrar geçmiş olsun canım yaGünaydın canim. Gündüz fena degil ama dun gece yine biraz ateslendi. Buyuk ihtimal usuttu.
Bi yere kaçma canım gel bizimle okuKiitap isimleri toplayip kacacagim zira cok kiziyorum kendime okumaya ara verdim ve kelime dağarcigimdan farkediliyor
Nereye gel gel konuşalım. Çok zevkli oluyor kitap yorumlamalarıKiitap isimleri toplayip kacacagim zira cok kiziyorum kendime okumaya ara verdim ve kelime dağarcigimdan farkediliyor
Listemi hazirlayayim okuyayim o zaman gelecegim simdi onerileri alintiliyorumBi yere kaçma canım gel bizimle oku
Kızların çok methettiği ve benim de merakla okumak istediğim Allegrona Mektuplar ve Bülbülü Öldürmek bir sonraki alışveriş listemde
Iyiyim kuzum sen ?seni en faydali üye ilan ediyorumHoş geldin
Nasılsın ?
İçimden 4 geliyor nedenseHadi bir sayı söyle de ekleyelim seni
Ben de iyiyim. Bir topik açayım da okuyayım dedim. Biliyorsun kitap okuyan o kadar az ki etrafta kitaplardan konuşunca kaçacak yer arıyorlarListemi hazirlayayim okuyayim o zaman gelecegim simdi onerileri alintiliyorum
Iyiyim kuzum sen ?seni en faydali üye ilan ediyorum
12den aşağıyı kabul edemiyoruz malesefİçimden 4 geliyor nedense
10 olsa olmaz yani12den aşağıyı kabul edemiyoruz malesefHer aya bir kitap. Uygun mu?
tamam 12 yazdım10 olsa olmaz yaniolmazsa bikaç tanesini sayfası az olanlardan seçer 12 yi tamamlarım o zaman
İkna kabiliyeti yüksek bi arkadaştamam 12 yazdım
Ben de listeye baktim en az kac var acaba diye:) Listeye girebilir miyim, eskisi gibi okumayi becerir miyim diye düşündüm, ama bilemedim. Öyle kararsiz kalakaldim. Dışardan okuyorum şimdilik öyle12den aşağıyı kabul edemiyoruz malesefHer aya bir kitap. Uygun mu?
burada herkes daha fazla motive oluyor bu bir gerçek. 5 okuyacaksak 10 okuyoruz hedef belirlemek güzel bir başlangıç olabilirBen de listeye baktim en az kac var acaba diye:) Listeye girebilir miyim, eskisi gibi okumayi becerir miyim diye düşündüm, ama bilemedim. Öyle kararsiz kalakaldim. Dışardan okuyorum şimdilik öyle
bravo gerçektenÖyleyse ben kitap okuyamam acaba yapabilir miyim vs diyenleri motive edeyim. 15 aylık bir oğlum var ve evde yalnızız. Hem onunla ilgilenip hem evi çekip çevirip hem de kitap okuyorum. Yılbaşından bu yana 7 kitap bitirdim şuan 8. ve 9. kitaplarimi da okuyorum. Yıl başında bu yıl için haftada bir olacak şekilde 52 demiştim . Yıl sonunda karsilasacagim sayıyı ben de merak ediyorum. Yine de 52 bin altında kalmamak asıl hedefim. Herkese bol okumalar
Bence hedef belirlersen motive olursun. Zaten biraz da takılırsan ister istemez okumaya başlarsınBen de listeye baktim en az kac var acaba diye:) Listeye girebilir miyim, eskisi gibi okumayi becerir miyim diye düşündüm, ama bilemedim. Öyle kararsiz kalakaldim. Dışardan okuyorum şimdilik öyle
Gecen ay miydi, bir tane kitap okudum, Küçük Prens.Bence hedef belirlersen motive olursun. Zaten biraz da takılırsan ister istemez okumaya başlarsın
En uygunu BKM oluyor genelde. Kitapyurdu eskisi gibi çeşitlilik sağlamıyor bana göre. aldığım siteler;Gecen ay miydi, bir tane kitap okudum, Küçük Prens.
Abimden alacagim 2 kitap var, haftaya gider alır okurum:)
Netten hangi siteleri kullanıyorsunuz kitap almak icin? En cok kitapyurdu'nu kullanırdım,1-2 defa indirimden d&r'dan aldim. İndirimli satislar var mi nette?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?