Paketlemeleri nasıl canım kargoda deforme oluyor mu? Kitapyurdu ve idefix dışındakilerden hiç alışveriş yapmadım da fiyatları uygun denk geliyorum bazen ama hasarlı gelmesinden korkuyorumEn uygunu BKM oluyor genelde. Kitapyurdu eskisi gibi çeşitlilik sağlamıyor bana göre. aldığım siteler;
-BKM
-amazon
-Babil
-İdefix
-Kitapyurdu
hangisi uygunsa ordan alıyorum
Bkm bu konuda çok iyi önce patpata sarıyorlar kitapları sonra paketleme, deforme olmuyor.Paketlemeleri nasıl canım kargoda deforme oluyor mu? Kitapyurdu ve idefix dışındakilerden hiç alışveriş yapmadım da fiyatları uygun denk geliyorum bazen ama hasarlı gelmesinden korkuyorumHepsi burada beni çok yordu da bu konuda.
aa çok iyiymiş bir bakayım bende teşekkürlerEn son kargom "Kitap koala" dan geldi. Gayet sağlam bir şekilde, en ufak hasar dahi olmadan ulaştı. Yaptığınız alışverişlerle hayvanlara mama ve tedavi katkısında bulunmuş oluyorsunuz arkadaşlar belki bilmeyen vardır söyleyeyimayrıca hediye sürpriz kitap da gönderdiler
Rica ederimBkm bu konuda çok iyi önce patpata sarıyorlar kitapları sonra paketleme, deforme olmuyor.
aa çok iyiymiş bir bakayım bende teşekkürler
Babilden hiç almadım ama diğerlerinde sıkıntı yaşamadım hiç.Paketlemeleri nasıl canım kargoda deforme oluyor mu? Kitapyurdu ve idefix dışındakilerden hiç alışveriş yapmadım da fiyatları uygun denk geliyorum bazen ama hasarlı gelmesinden korkuyorumHepsi burada beni çok yordu da bu konuda.
Ayy harikaymış ilk oraya bakacağım teşekkürlerEn son kargom "Kitap koala" dan geldi. Gayet sağlam bir şekilde, en ufak hasar dahi olmadan ulaştı. Yaptığınız alışverişlerle hayvanlara mama ve tedavi katkısında bulunmuş oluyorsunuz arkadaşlar belki bilmeyen vardır söyleyeyimayrıca hediye sürpriz kitap da gönderdiler
Bkm bu konuda çok iyi önce patpata sarıyorlar kitapları sonra paketleme, deforme olmuyor.
Teşekkür ederim Bkm hep aklımda o zaman ilk alışverişimi yapayım en kısa zamandaBabilden hiç almadım ama diğerlerinde sıkıntı yaşamadım hiç.
BKM patpat poşete sarıyor. Hiç hasarlı gelmedi bana. Belki 10dan fazla sipariş vermişimdir. Bence BKM denemelisin. Ama kargo şirketini PTT seçme. Bir de BKM uygulama üzerinden sipariş verirsen 30tl üzerine kargo ücreti almıyorPaketlemeleri nasıl canım kargoda deforme oluyor mu? Kitapyurdu ve idefix dışındakilerden hiç alışveriş yapmadım da fiyatları uygun denk geliyorum bazen ama hasarlı gelmesinden korkuyorumHepsi burada beni çok yordu da bu konuda.
Rica ederimAyy harikaymış ilk oraya bakacağım teşekkürler
Teşekkür ederim Bkm hep aklımda o zaman ilk alışverişimi yapayım en kısa zamanda
Evet onu da biliyorum ama hiç sipariş vermedimEn son kargom "Kitap koala" dan geldi. Gayet sağlam bir şekilde, en ufak hasar dahi olmadan ulaştı. Yaptığınız alışverişlerle hayvanlara mama ve tedavi katkısında bulunmuş oluyorsunuz arkadaşlar belki bilmeyen vardır söyleyeyimayrıca hediye sürpriz kitap da gönderdiler
Aslında ben birçok siteden aynı kitapları sepete ekliyor hangisi daha uyguna gelirse alışveriş yapıyordumEvet onu da biliyorum ama hiç sipariş vermedim
Ben de aynısını yapıyorum. Ama kitapyurdunun kütüphane uygulamasını da kullanıyorum. Aldığım kitaplar otomatik düştüğü için elle girmek zorunda kalmıyorum. Her ay alınca ona göre de indirimleri oluyor. Yarın doğum günüm diye de bir ücretsiz kitap seçim hakkı verdilerAslında ben birçok siteden aynı kitapları sepete ekliyor hangisi daha uyguna gelirse alışveriş yapıyordumson yaptığım alışverişte hem güzel indirimler hem de hediye kitap vardı
Evet kitapyurdu senelerin hizmeti ne de olsaBen de aynısını yapıyorum. Ama kitapyurdunun kütüphane uygulamasını da kullanıyorum. Aldığım kitaplar otomatik düştüğü için elle girmek zorunda kalmıyorum. Her ay alınca ona göre de indirimleri oluyor. Yarın doğum günüm diye de bir ücretsiz kitap seçim hakkı verdiler
Evet ya birazını okumaya çalıştım ama on sayfa falan duruyor halaAAAAA o kadardır yokmusun. Oysa ki biz neler neler konuştuk
Doğum günün kutlu olsunBen de aynısını yapıyorum. Ama kitapyurdunun kütüphane uygulamasını da kullanıyorum. Aldığım kitaplar otomatik düştüğü için elle girmek zorunda kalmıyorum. Her ay alınca ona göre de indirimleri oluyor. Yarın doğum günüm diye de bir ücretsiz kitap seçim hakkı verdiler
Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı yaşlaraBen de aynısını yapıyorum. Ama kitapyurdunun kütüphane uygulamasını da kullanıyorum. Aldığım kitaplar otomatik düştüğü için elle girmek zorunda kalmıyorum. Her ay alınca ona göre de indirimleri oluyor. Yarın doğum günüm diye de bir ücretsiz kitap seçim hakkı verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?