Kardeşimin Hikayesi diyorum ben:)Kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var. Korkuyu Beklerken'i yarım bırakmıyorum, ama araya farklı bir kitap alayım dedim. Zülfü Livaneli 'nin Kardeşimin Hikayesi' ne mi Ayfer Tunç 'un Suzan Defter' e mi başlayayım?
Calci seriye başlıyorsan önce mahkum prensesle başla benceBen de bir tuğlaya başlıyorum
Eki Görüntüle 2763236
Kardeşimin Hikayesi kesinlikle.Kızlar, fikirlerinize ihtiyacım var. Korkuyu Beklerken'i yarım bırakmıyorum, ama araya farklı bir kitap alayım dedim. Zülfü Livaneli 'nin Kardeşimin Hikayesi' ne mi Ayfer Tunç 'un Suzan Defter' e mi başlayayım?
Hep çok istediğim ama bir türlü okuyamadığım eserler. Kitaplıkta hep göz göze geliyorum kendileriyle.Keyifli okumalar canım:)
Benim de sürekli gördüğüm bir seri yorumunu merakla bekliyorum
Ben de Hayvan Çiftliği'ni bitirdim 1984'e başladım , gece yatakta okumak için de Korkuyu Beklerken'i indirdim bu gece başlarım:)
Başlıyorum canım, teşekkürlerKardeşimin Hikayesi diyorum ben:)
Kardeşim'in Hikayesi diyorum benKızlar, fikirlerinize ihtiyacım var. Korkuyu Beklerken'i yarım bırakmıyorum, ama araya farklı bir kitap alayım dedim. Zülfü Livaneli 'nin Kardeşimin Hikayesi' ne mi Ayfer Tunç 'un Suzan Defter' e mi başlayayım?
Hayvan Çiftliği konusunda kesinlikle hak veriyorum ama mutlaka genel tarih bilginiz vardır o sebeple okumayı bekletmeyin:) Ayrıca siyasi ironileri göremesek bile çok iyi bir eser mutlaka okunmalı:)Hep çok istediğim ama bir türlü okuyamadığım eserler. Kitaplıkta hep göz göze geliyorum kendileriyle.Bir ön yargım var, sanki Orwell okumak için bir genel kültür, bir tarih, siyaset bilmem gerekiyormuş gibi. Mesela Hayvan Çiftliği. Oradaki eleştirileri ve yaptığı ironileri görmek istiyorum ama anlattığı konuların geçmişiyle ilgili bilgim olmadığı için yüzeysel okumak da istemiyorum. Ama 1984 kitabının incelemelerini çok okudum, yazar resmen yaşadığımız bu çağı hatta durumu anlatmıyor mu? Bazı şeylerin yasak olması vs.
Hep çok istediğim ama bir türlü okuyamadığım eserler. Kitaplıkta hep göz göze geliyorum kendileriyle.Bir ön yargım var, sanki Orwell okumak için bir genel kültür, bir tarih, siyaset bilmem gerekiyormuş gibi. Mesela Hayvan Çiftliği. Oradaki eleştirileri ve yaptığı ironileri görmek istiyorum ama anlattığı konuların geçmişiyle ilgili bilgim olmadığı için yüzeysel okumak da istemiyorum. Ama 1984 kitabının incelemelerini çok okudum, yazar resmen yaşadığımız bu çağı hatta durumu anlatmıyor mu? Bazı şeylerin yasak olması vs.
Kardeşimin Hikayesine başlıyorum canım, teşekkür ederimKardeşimin Hikayesi kesinlikle.
Ya kronolojik sıraya göre mi okuyayım yani? Sırası nasıldı ?Calci seriye başlıyorsan önce mahkum prensesle başla bence
Şimdi başlıyorum canım, benim de yüreğimden daha çok bu kitap geçtiKardeşim'in Hikayesi diyorum ben
Distopya tarzında en kolay okunan bence hayvan çiftliği. Onunla başlayabilirsin. Çok ağır bir kitap değil.Hep çok istediğim ama bir türlü okuyamadığım eserler. Kitaplıkta hep göz göze geliyorum kendileriyle.Bir ön yargım var, sanki Orwell okumak için bir genel kültür, bir tarih, siyaset bilmem gerekiyormuş gibi. Mesela Hayvan Çiftliği. Oradaki eleştirileri ve yaptığı ironileri görmek istiyorum ama anlattığı konuların geçmişiyle ilgili bilgim olmadığı için yüzeysel okumak da istemiyorum. Ama 1984 kitabının incelemelerini çok okudum, yazar resmen yaşadığımız bu çağı hatta durumu anlatmıyor mu? Bazı şeylerin yasak olması vs.
Keyifli okumalar.Kardeşimin Hikayesine başlıyorum canım, teşekkür ederim
Bir Kedi, Bir Adam, Bir Ölüm'ü okudum. Diğer kitapları da elimde var, geçen Bkm indiriminden aldım canımKeyifli okumalar.Sonra eğer edinebilirseniz aynı yazarın Huzursuzluk, Son Ada, Bir Kedi Bir Adam Bir Ölüm kitaplarını da beğenebilirsiniz.
Kesinlikle, artık başlamam lazım zaten ikisi de ince kitaplar bitirilebilir dediğiniz gibi çok zaman kaybetmeye gerek yok. HaklısınızHayvan Çiftliği konusunda kesinlikle hak veriyorum ama mutlaka genel tarih bilginiz vardır o sebeple okumayı bekletmeyin:) Ayrıca siyasi ironileri göremesek bile çok iyi bir eser mutlaka okunmalı:)
Ben de heyecanlandım şu an, sonucu baya sarsıcıysa okumaktan çok büyük keyif alırım. Çok teşekkür ederim ve kesinlikle katılıyorum biraz bilgi edinir başlarım o halde.bence orwell okuduktan sonra siyasi tarih araştırıp okuyabilirsiniz. o zaman da pekişir etkileşimi güzel olur:)
kamu yönetimi okumuş birisi olarak şunu söyleyebilirim ki siyaset ve tarih sürekli aynı döngüde ilerliyo. kitap her çağın kitabı :)
1984 de baya etkilenmiştim ben:) çok gerilmistim özellikle sonunda.
Evet distopya tarzı okumayı çok denedim hep hüsran oldu belki de o yüzden geç kalmış olabilirim. Yine denerim.Distopya tarzında en kolay okunan bence hayvan çiftliği. Onunla başlayabilirsin. Çok ağır bir kitap değil.
Mahkum prenses aragonku katherine i anlatıyor. Henry nin ilk karısı. Aslında seride çıkan ilk kitap boleyn kızı ama sonra yazdığı mahkum prenses onun öncesi. Bence sıralama mahkum prenses-boleyn kızı -boleyn mirası -kraliçenin soytarısı -bakire kraliçe olmalı.Ya kronolojik sıraya göre mi okuyayım yani? Sırası nasıldı ?
Kitap yurdunun hediyesi olarak dediğin kitabı seçtim. Güzel miBen bitirmiştim, aylar oldu hala unutamıyorum. Sabahattin Ali mükemmel bir yazar, İçimizdeki Şeytan kitabını da öneririm.
O zaman öyle başlayayım. Teşekkür ederim canımMahkum prenses aragonku katherine i anlatıyor. Henry nin ilk karısı. Aslında seride çıkan ilk kitap boleyn kızı ama sonra yazdığı mahkum prenses onun öncesi. Bence sıralama mahkum prenses-boleyn kızı -boleyn mirası -kraliçenin soytarısı -bakire kraliçe olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?