Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyin var hayrolsun inşallah çok kötü birşey değildir

"Kendine iyi davran guzel insan. Beyhan budak" kitabim bitti. Guzel bi kisisel gelisim kitabiydi. Yazarin da dedigi gibi aslında bildiğimiz seylerin farkina varabilmemiz icin yazmis kitabi ben begendim ve hayatimda uygulayabilecegim noktalari tespit ettim. Sizlere de oneririm kitabi.
Kitaptan bir söz " Dengesiz duygu dağılımı konusunda dikkat etmen gereken her şey, içinde duygularını bekletmemen gerektiğidir.içinde biriken güzel şeyleri de, kötü şeyleri de kocaman olmadan karşı tarafa ifade etmelisin." Ne kadar dogru bi söz. Herseyi icimize ata ata kocaman bir sıkıntı yumagi olusturuyoruz. Canimizin kiymetini bilelim
Hayvan ciftligi kitabına basliyorum bugun. Bu kitapla ilgili yorumlarinizi sonra okuycam

Korkuyu Beklerken'den alıntılar ekliyorum;

"Ülkeme ve insanlarına kızmaya başladım: Kimsenin doğru dürüst okuduğu yoktu. Doğru dürüst hissetmesini ve beceremiyorlardı. Bu yüzden insan, duyduğu şeyleri söyleyen insanların kültürüne güvenmiyordu. Belki bu zavallılığın, bu yarım yamalaklığın, bu günlünç durumun bile bir aslı, gerçek bir biçimi vardı."

"İyi şeyler birdenbire olur; bu kadar bekletmez insanı. Sürüncemede kalan heyecanlardan ancak kötü şeyler çıkar. Ya da hiç bir şey çıkmaz"

Sanırım bir Beyhan Budak kitabı da ben okuyacağım. Çok güzel yorumlar geliyor merak ettim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…