Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Okuma listenizde var mı bilmiyorum ama Yusuf Atılgan - Aylak adam hala unutamadığım eserlerden biri. O kitabı Albert Camus'nün Yabancı eserine benzetiyorum. Özetini bıraktım:

Aylak Adam’ın kahramanı C., kendisine miras kalmış parayla geçim derdi olmadan rahat bir yaşam sürmektedir. Biri diğerine eklenen günlerini İstanbul’un sokaklarında, caddelerinde dolaşarak, şehrin sinemalarını, atölyelerini gezerek geçirir. Bir şey eksiktir yine de. Hayatını değiştirecek, yaşantısına anlam kazandıracak olanı aramaktadır. Ancak bu şeye, bu insana, şehrin sokaklarında rastlayabilecek midir?

Bu arada Hayvan Çiftliği kitabını yeni bitirmişsiniz, bu gün yapacağımız kitap inceleme partisinde düşüncelerinizi, eleştirilerinizi merak ediyorum. Okumadım, okumayı düşünüyorum burada güzel yorumlar gördüm çünkü. Yine de bende bir terslik var, herkese nazaran spoiler severim. Sabırsızlıkla bekliyorum.

Teşekkür ederim Natsume :)

Ama tüm bunlara rağmen 9'da buradayım
Bi önceki mesajımda fiillerin sonundaki r leri hep yutmuşum İzmirli olmak Geliyom gidiyom

Merhaba hemşerim

Öncelikle çok geçmiş olsun. Hazır seni bulmuşken İzmir'in soğuğundan dem vurmak istiyorum. Bayraklı'da yaşıyorum buraya hiç kar yağmadı sadece soğuk vuruyor. Bizim günahımız ne? Gece saat 3'te telefonda -3 diyordu, inanamadım. Alışkın değilim, insan yüz felci geçirir.

Yaa listeme ekledim hemen teşekkür ederim
Tesadüf bende Yabancı ya başladım
Hayvan çiftliği evet bugün bitirdim daha ben ama çok beğendim, akşam bol bol spoiler gezer buralarda

Geçmiş olsun canım

Rabbim ferahlık versin içinize, kendinizi harap etmeyin,hiç kimse için değmez,

Eveeetttt hazır mıyız?
Dikkat dikkat
Bu saatten sonra yazılanlar Hayvan Çiftliği spolieri içerir
.
E haydi yoruma
Eleadora filmi bırak gel.

Oriana H M hadi birbirinizi etiketleyerek gelin
Calci ben okudum ama hiç hatırlamıyorum ya 4 ayaklilar iyi 2 ayaklilar kotuydi hayvanlar ele geçirmişti yönetimi filan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…