- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Tamam inşallah canımSevgili kitap dostlarım akşam saat 21.00'da HAYVA ÇİFTLİĞİ kitabının yorumlaması var. Herkesi bekliyorum
NOT : spolier içerdiği için kitabı okumayanlar katılmayabilir
@_Reyyan
H M
@samdan
@Less-is-More
@Kitapkurdu60
@Atesbocegi5
@Life light
@Ozlemlerhayallar
M mehlika nur
@WunderLost
Oriana
@iloveme
@Margaret Hale
Levaiz
Eleadora alarmını kurmayı unutma
@Mary Shelley
@Night owl
@succulentaski
Jawlensky
@pawlover
@WOMAN
@turuncukedininannesi
@kukrim27
@Uyuzhanim
@Esila09
C Capanin Gururu Teyom
@sognatore
@UcanSupurge
@Ysf42
@Polo33
@yet07
Natsume
@dgdln
MelodiminEsi
Limonsuzzcay
T Tamam
@dayler dayler
@Samsonn
benkahvecanavari
Hoş buldum canım
Hangi akla hizmet aldıysam ben de işte hiç kullanamadım bileHiç deri ceketim olmadı benim
Ne okusam ki
Teşekkür ederimNatsume :)
Ama tüm bunlara rağmen 9'da buradayım
Bi önceki mesajımda fiillerin sonundaki r leri hep yutmuşum İzmirli olmakGeliyom gidiyom
Yaa listeme ekledim hemen teşekkür ederimOkuma listenizde var mı bilmiyorum ama Yusuf Atılgan - Aylak adam hala unutamadığım eserlerden biri. O kitabı Albert Camus'nün Yabancı eserine benzetiyorum. Özetini bıraktım:
Aylak Adam’ın kahramanı C., kendisine miras kalmış parayla geçim derdi olmadan rahat bir yaşam sürmektedir. Biri diğerine eklenen günlerini İstanbul’un sokaklarında, caddelerinde dolaşarak, şehrin sinemalarını, atölyelerini gezerek geçirir. Bir şey eksiktir yine de. Hayatını değiştirecek, yaşantısına anlam kazandıracak olanı aramaktadır. Ancak bu şeye, bu insana, şehrin sokaklarında rastlayabilecek midir?
Bu arada Hayvan Çiftliği kitabını yeni bitirmişsiniz, bu gün yapacağımız kitap inceleme partisinde düşüncelerinizi, eleştirilerinizi merak ediyorum. Okumadım, okumayı düşünüyorum burada güzel yorumlar gördüm çünkü. Yine de bende bir terslik var, herkese nazaran spoiler severim.Sabırsızlıkla bekliyorum.
Merhaba hemşerim
Öncelikle çok geçmiş olsun. Hazır seni bulmuşken İzmir'in soğuğundan dem vurmak istiyorum. Bayraklı'da yaşıyorum buraya hiç kar yağmadı sadece soğuk vuruyor. Bizim günahımız ne?Gece saat 3'te telefonda -3 diyordu, inanamadım. Alışkın değilim, insan yüz felci geçirir.
Geçmiş olsun canımKeyifsiz bir gün
Alerjim aldı başını gidiyor, hapşu hapşu ciğerlerim çıkacak az kaldı
Gözlerim şiş sürekli ağlıyo gibiyim, burnum desen durmuyo öfffToz alerjisi olanlara bence bi dyson bi robot süpürge reçete yazmalı doktor
Rabbim ferahlık versin içinize, kendinizi harap etmeyin,hiç kimse için değmez,Canım, çok teşekkür ederim. Şu an hüngür hüngür ağlıyordum. Etiketin beni o kadar çok mutlu etti. Çok kötü bir dün, çok kötü bir gece ve akabinde çok kötü bir sabah geçiriyorum. Allah razı olsun, yüzüm güldü canım. Kızlar, bana dua eder misiniz çok canım acıyor.
Calci ben okudum ama hiç hatırlamıyorum ya 4 ayaklilar iyi 2 ayaklilar kotuydi hayvanlar ele geçirmişti yönetimi filan
4 ayaklılar sonra 2 ayaklı oldu amaCalci ben okudum ama hiç hatırlamıyorum ya 4 ayaklilar iyi 2 ayaklilar kotuydi hayvanlar ele geçirmişti yönetimi filan
Başka yolu yoktu4 ayaklılar sonra 2 ayaklı oldu ama
CanımmMelodiminEsi başlıyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?