- 24 Mart 2020
- 10.035
- 36.334
- 598
- 32
İnsan olan her yerde kötülük var. Hayvan tek başına hiç bir zaman bir tehlike olmuyor.İnsan mı domuzdur, yoksa domuz mu insandır? Bunu çok düşündüm kitap bitince
Ben görmemisim sanırım kaçırdım gözden üstünden geçerdim aslinda bende.Okudumm eveetama yıllar sonra unutup yeniden okumak üstünden geçmek istiyorum
Aynen okuyorumO zaman yorumlara bak
zaten olan her zman temiz inançlılara oluyor. Onun aslında sorgulama yeteneği vardı. ama buna tamamen güç yetirememenin cezasını çektiBende en çok boxer a üzüldüm.
O çabası, ter temiz inanışı
İyim sen nasılsın oretmenim
Bende en çok boxer a üzüldüm.
O çabası, ter temiz inanışı
Ya Sanki biraz da sorumlulugami güç yetiremediler veya kaçtılar miSizce bir domuza karşı o kadar kişi varken neden onu dinlediler. Yani işlerin kötüye gittiğini hiç mi göremediler
Ya Sanki biraz da sorumlulugami güç yetiremediler veya kaçtılar mi
aklı kiraya vermek daha kolay geldi. sorumluluk her zaman korkutucu olmuştur.Karşılarındaki ne kadar güçlü olabilir ki. Tek kişi
Sizce bir domuza karşı o kadar kişi varken neden onu dinlediler. Yani işlerin kötüye gittiğini hiç mi göremediler
Çok güçlü olduğu için değil de işlerine öyle geldiği için belki kurban olmak başta olmaktan daha kolay gelmistirKarşılarındaki ne kadar güçlü olabilir ki. Tek kişi
Yayınlandığı dönemde çok sansüre uğramış ve yayınlanması istenmemiş. Ama önüne geçilememiş
Bence biraz daha azla yetinseler bile hazırakonmak işlerine geldi. Bizde bir laf varya hani siyaset pis iştir diye. Her birinin üstesinden geldiği bir iş vardı domuzlar napıyordu? Onların aklının ermediği şeyi - yönetme işini- yapıyorlardıSizce bir domuza karşı o kadar kişi varken neden onu dinlediler. Yani işlerin kötüye gittiğini hiç mi göremediler
Yönetilmek kolay dediğin gibi. Gidişatın iyi olmadığını gördükleri halde kimse uğraşmadıaklı kiraya vermek daha kolay geldi. sorumluluk her zaman korkutucu olmuştur.
Keyfin bol olsun canim benim.İyi ne olsun, çay dizi keyfi
Seni dinleyelim. Mikrofon sendeGeldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?