Kaçmadım yorumları okuyorum yetiştim
Napoleon, bir zamanlar başta olan snowball u ihanet gerekçesiyle kovuyor ve başa geçiyor.Kızlar bir de merak ediyorum, kitabın özünü Troçki ile Stalin (Snowball - Napoleòn) çekişmesi mi oluşturuyor çoğunlukla?
Snowballın kendisinden ziyade, onun hayaletiyle olan çekişme desek daha doğru belki deKızlar bir de merak ediyorum, kitabın özünü Troçki ile Stalin (Snowball - Napoleòn) çekişmesi mi oluşturuyor çoğunlukla?
Kitap bitene kadar hep bu soruyu sordum; neden kimse görmüyor ses çıkarmıyor?Sizce bir domuza karşı o kadar kişi varken neden onu dinlediler. Yani işlerin kötüye gittiğini hiç mi göremediler
tamamen saf dışı bırakmak içindi.Kaçmadım yorumları okuyorum yetiştim
Napoleon, bir zamanlar başta olan snowball u ihanet gerekçesiyle kovuyor ve başa geçiyor.
Siz snowball ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?
Aslında hiç ihanet etmemişti bana göre.
Yettim
o yüzden sonlara yakın iyice sinir oldum ben.Kitap bitene kadar hep bu soruyu sordum; neden kimse görmüyor ses çıkarmıyor?
Yazar hayvan olduklarından dolayı hatırlamama kısmına odaklanmış fakat herşeyi hatırlayan bilen hatta kanıtlandıran insanoğlu da aynı değil mi?
Şimdi ve her zaman herşeyin farkında olan ama aferdersiniz salağa yatanlar azımsanmayacak kadar çoğunlukta
Gördüler elbette ama sanki böylesi işlerine geldiSizce bir domuza karşı o kadar kişi varken neden onu dinlediler. Yani işlerin kötüye gittiğini hiç mi göremediler
Bana bolca yandaş insanları hatırlattı.Kitap bitene kadar hep bu soruyu sordum; neden kimse görmüyor ses çıkarmıyor?
Yazar hayvan olduklarından dolayı hatırlamama kısmına odaklanmış fakat herşeyi hatırlayan bilen hatta kanıtlandıran insanoğlu da aynı değil mi?
Şimdi ve her zaman herşeyin farkında olan ama aferdersiniz salağa yatanlar azımsanmayacak kadar çoğunlukta
Kesinlikletamamen saf dışı bırakmak içindi.
O değil de hiç hatırlamıyormuşum kitabı sizin yazdıklarınızı okuyunca fark ettim. Aklımda kalanları söyleyim yinede hem bolşevik ihtilalini hemde kapitalizmi eleştirdiğini hatırlıyorum. Aslında kurulmak istenen düzenler tamamen ütopikti. İktidarı bir şekilde ele geçirenler günümüz toplumlarında olduğu gibi sadece verdikleri vaatlerle kaldılar.Seni dinleyelim. Mikrofon sende
Başıma bir şey gelir mi diye korkuyorumbir gün çiftliğe yabancı hayvanlar saldırır.Yel değirmenine zarar verirler. Çiftlikteki bütün hayvanlar yaralanır ve hatta bazıları ölmüştür.Bir tüfek sesi duyuluyor yaralı bir hayvan yanındaki bir domuza: “Neden tüfek atılıyor” diye sorar. Domuz: “Zaferimizi kutlamak için “der. Yaralı hayvan; “Hangi zafer” diye sorar şaşkınlık içerisinde ,Domuz; ” düşmanı topraklarımızdan kovduk” der. Yaralı hayvan emek vererek iki yıl da yaptıkları değirmeni yok ettiklerini söyler , Domuz ise yine yapabileceklerini söyler ve kendine madalya takıp zafer kutlaması yapıp diğer hayvanları da buna inandırır.
tanıdık geldi mi
Onun yönetim şekli napoleon hoşuna gitmeyen tarzdı. bunların çekişmesi Sineklerin Tanrısı'ındaki iktidar savaşına çok benziyorKaçmadım yorumları okuyorum yetiştim
Napoleon, bir zamanlar başta olan snowball u ihanet gerekçesiyle kovuyor ve başa geçiyor.
Ah ah hem nasıl tanıdıkbir gün çiftliğe yabancı hayvanlar saldırır.Yel değirmenine zarar verirler. Çiftlikteki bütün hayvanlar yaralanır ve hatta bazıları ölmüştür.Bir tüfek sesi duyuluyor yaralı bir hayvan yanındaki bir domuza: “Neden tüfek atılıyor” diye sorar. Domuz: “Zaferimizi kutlamak için “der. Yaralı hayvan; “Hangi zafer” diye sorar şaşkınlık içerisinde ,Domuz; ” düşmanı topraklarımızdan kovduk” der. Yaralı hayvan emek vererek iki yıl da yaptıkları değirmeni yok ettiklerini söyler , Domuz ise yine yapabileceklerini söyler ve kendine madalya takıp zafer kutlaması yapıp diğer hayvanları da buna inandırır.
tanıdık geldi mi
Silivri soğuktur yapma etmeBaşıma bir şey gelir mi diye korkuyorum
Kaçmadım yorumları okuyorum yetiştim
baştan beri planlıyordu sanki.Onun yönetim şekli napoleon hoşuna gitmeyen tarzdı. bunların çekişmesi Sineklerin Tanrısı'ındaki iktidar savaşına çok benziyor
Tabi tek başına iktidar olmak onun isteğiydi. Gerisi ayak bağıbaştan beri planlıyordu sanki.
köpekleri bu yüzden yavruyken alıp yetiştirdi gibi geldi bana
Ben hazır totom donmuşken saydırsam mıSilivri soğuktur yapma etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?