Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o ne demekmiş yaw. Türkçesinden bile anlamadım
Eskiden Ingilizler yilda bir kez, butun aile ayni suda yikanirmis. Sirasiyla baba, anne ve buyukten kucuge cocuklar. En son kalan bebek o kadar pis suda yikanirmis ki bu atasozunu bulmuslar. Bizdeki esegini saglam kaziga bagla gibi birsey. Ne kadar dogru bilmiyorum, bir ogretmenim anlatmisti bize de

Gitsin kilocuklar
Tartıda bir kaç kilo eksik görünce motive olursun
Don't lose the baby in the bath water, diye bir atasozleri bile var
ayyyy işte o suyu dökerken bebikte gitmiş dkhfdf

Oldukları yere yapıp üzerine sıkıyorlarmış. eğer kokuyu dışarı vermiyorsa tamamdır

Hayır beynim lütfen hayal etme

Ya bence kesin doğrudur. Yılda bir banyo yapılırsa su çamur olur bee

Kaç kilo vermen lazım kuzum ?

Sağol canım. Şimdilik iyi. Annem de elinden geldiğince yemek konusunda iyi bakıyor. İnşallah bu şekilde bitirir. Ben genç olmama rağmen ağır geçirdim. O yüzden de endişeliyim aslında. Ama benim hatam başta ilaçları kullanmamak olmuştu. Babama sıtma ilacı olanı içme dediler. Diğerini kullanıyor.

Simdilik yedi bucuk kılocuk tabi bunu 40 gunde vermem lazim
Sporla desteklersen neden olmasın ben 9. Takımdayım takım beni zorlar diyorsan Buraya da gelebilirsin diyet hakkında konuşuyoruz birlikte diyet yapıyoruz

Takimlardan birine girmistim ama bazi kisilerle uyumasamamistik malesef onerdigin sayfaya bakcam tesekkur ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…