o ne demekmiş yaw. Türkçesinden bile anlamadımDon't lose the baby in the bath water, diye bir atasozleri bile var
Eskiden Ingilizler yilda bir kez, butun aile ayni suda yikanirmis. Sirasiyla baba, anne ve buyukten kucuge cocuklar. En son kalan bebek o kadar pis suda yikanirmis ki bu atasozunu bulmuslar. Bizdeki esegini saglam kaziga bagla gibi birsey. Ne kadar dogru bilmiyorum, bir ogretmenim anlatmisti bize deo ne demekmiş yaw. Türkçesinden bile anlamadım
Gitsin kilocuklarSelam kizlar nasılsınız. Ben bugun bikac sayfa anca okuyabildim. Canim bsy yapmak istemiyor. Bi yandan da diyet spora basladim o da motivasyonumu dusurdu birazaklim yiyeceklerde zor tutuyorum kendimi ama kilo vermem lazim biri beni baglasa iyi olur
ayyyyDon't lose the baby in the bath water, diye bir atasozleri bile var
Oldukları yere yapıp üzerine sıkıyorlarmış. eğer kokuyu dışarı vermiyorsa tamamdır
Ya bence kesin doğrudur. Yılda bir banyo yapılırsa su çamur olur beeEskiden Ingilizler yilda bir kez, butun aile ayni suda yikanirmis. Sirasiyla baba, anne ve buyukten kucuge cocuklar. En son kalan bebek o kadar pis suda yikanirmis ki bu atasozunu bulmuslar. Bizdeki esegini saglam kaziga bagla gibi birsey. Ne kadar dogru bilmiyorum, bir ogretmenim anlatmisti bize de
Yaa ne guzel darisi basima insallahSelam canım. Olsun dönem dönem hepimiz yaşıyoruz bu durumuBen de diyet yapıp 6 kilo vermiştim
Kaç kilo vermen lazım kuzum ?Selam kizlar nasılsınız. Ben bugun bikac sayfa anca okuyabildim. Canim bsy yapmak istemiyor. Bi yandan da diyet spora basladim o da motivasyonumu dusurdu birazaklim yiyeceklerde zor tutuyorum kendimi ama kilo vermem lazim biri beni baglasa iyi olur
yani o anda da nasıl yapabiliorlarsaHayır beynim lütfen hayal etme
Gitsin kilocuklar
Tartıda bir kaç kilo eksik görünce motive olursun
Defolsun gitsin hem de
Simdilik yedi bucuk kılocukKaç kilo vermen lazım kuzum ?
+Dur bir dakika pırtlamam lazım (kibar davrandım)yani o anda da nasıl yapabiliorlarsa
Sağol canım. Şimdilik iyi. Annem de elinden geldiğince yemek konusunda iyi bakıyor. İnşallah bu şekilde bitirir. Ben genç olmama rağmen ağır geçirdim. O yüzden de endişeliyim aslında. Ama benim hatam başta ilaçları kullanmamak olmuştu. Babama sıtma ilacı olanı içme dediler. Diğerini kullanıyor.Geçmiş olsun canım inşallah hemen iyileşir.
Benim annem de ilk zamanlarda oldu hem de dışarıyla sıfır temaslıyken, eniştem sadece kapıya alışveriş poşeti bırakıyordu. Çok korkmuştuk şekeri ve kronik astımı var diye ama şükür çok ağır geçmedi. İçini ferah tut sen de babacığın hemen iyileşsin:) Beslenmesine çok dikkat etsin canı istemiyor olacak ama zorla da olsa yemesi lazım.
Kadın ispanya da alışmıştı endülüs hamamlarınaMahkum Prenses'e devam ediyorum. Bu İngilizler ne kadar pis yaw. Yılda bir banyo etmek de ne demektir öğğğkkkk
Ben 40 günde 7 kilo vermiştim. İmkansız değil tabi ki yapabilirsinSimdilik yedi bucuk kılocuktabi bunu 40 gunde vermem lazim
Sporla desteklersen neden olmasın ben 9. Takımdayım takım beni zorlar diyorsan Buraya da gelebilirsin diyet hakkında konuşuyoruz birlikte diyet yapıyoruzSimdilik yedi bucuk kılocuktabi bunu 40 gunde vermem lazim
o anlatırken hamama gidesim geldi valla. Ama öyle sıradan hamama değil sultanlar hamamınaKadın ispanya da alışmıştı endülüs hamamlarına
Takimlardan birine girmistim ama bazi kisilerle uyumasamamistik malesefSporla desteklersen neden olmasın ben 9. Takımdayım takım beni zorlar diyorsan Buraya da gelebilirsin diyet hakkında konuşuyoruz birlikte diyet yapıyoruz
24 yeni yıl diyeti:) 2021 e hafiflediğimiz kadar hafif girelim
valla benim bir kaç sorunum var ..bırde ulke degıstırıcem nasıpse ondan pek vaktım olmuyor nolur kusura bakmayın hiç giremiyorum. yeme içmeme dikkat edemiyorum ama sabah baktım tam 64 çıktım. pek iştahım yok ama diyette yapmıyorum baya çökmüş görünüyorum yorgunluk vsden. sizin nasıl gidiyor...www.kadinlarkulubu.com
Gel canım ben de oradayımTakimlardan birine girmistim ama bazi kisilerle uyumasamamistik malesefonerdigin sayfaya bakcam tesekkur ederim
Umut var o zmnBen 40 günde 7 kilo vermiştim. İmkansız değil tabi ki yapabilirsin
Hımm bugün kaz ciğeri yemişsiniz hanım efendi+Dur bir dakika pırtlamam lazım (kibar davrandım)
-Hımmm bu gün lavanta havanızdasınız
ay tövbe tövbeee fdgjldgjd
İyi alıştın sen hamama gitmeyeanlatırken hamama gidesim geldi valla. Ama öyle sıradan hamama değil sultanlar hamamına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?