Ben elveda gulsariyi okudum toprak ana kitabı da yarım kaldı.Arka arkaya mesaj için özür diliyorum, kendi mesajıma alıntı yapmayı unutmuşum. Bu yazarı merak ediyorum, kitapları sürükleyici mi? Özellikle Beyaz Gemi kitabından başlamak istiyorum.
Vay arkadaş bir ben mi tongaya düştümHimm kolay gelsinBen Ocak yazarini es geçiyorum kısmet Şubat yazarına olsun.
Evet . Hayır baştan soyliyim sonra gizli gizli okuyosun demeyin
Dört kitap aynı anda mı
Ben de kafkayi çok beğeniyorum sonra internetten baktım bir sürü kitabı varmışÇok büyük bir Kafka hayranı olup, bütün kitaplarını okuyup, Erasmus döneminde sadece o yazar için tee Çekya'ya kadar giden ben vs. Akbaba eserini ilk kez duyan yine ben. Utanç duyuyorum kendimden.
Çapraz okuma tekniği kullanıyorum. Bazı kitaplar çok erken sariyo bazıları daha geç. Biri biraz sıkınca daha doğrusu akış ilerlemeyince diğer kitabı alıyorum. İlerlediği kendileri belirliyo hanisini ne zaman ne kadad okuyacagimiNeeee hepisi bir arada mı aboooo
Ben de kafkayi çok beğeniyorum sonra internetten baktım bir sürü kitabı varmışben de şimdilik dönüşüm, dava , akbaba, açlık sanatı kitapları var
Selam kitap dostları
Size bir şey danışmak isterim. Ben 1Q84 adlı kitabı merak ediyorum. Üç ciltlik bir kitap. Okumaktan sıkılırmıyım. Kitap nasıl okuyan arkadaşlar varsa paylaşırsa fikirlerin sevinirim. Teşekkürler
Ben elveda gulsariyi okudum toprak ana kitabı da yarım kaldı.
Yani biraz temaları toprak emek çoğunlukla köy halkı vs öncelikle
normal gibi çokta sürükleyici demeyeyimde.
WunderLost daha fazla okudu kitablarini sanırım
Ben de kafkayi çok etkileyici buldum. Bu yaşıma kadar on yargim vardı. Herkes okuma sıkıcı boşa harcama zamanını diyodu pek dinlemem insanları ama dinleyeceğim tutmuş ben de davadan çok etkilendim. Hala Josef k. İle yatıp kalkıyor. Ama dönüşüm beni etkilediği için sonra başka kitaplarını okumak istedim.
Kafka çok depresiftir ama mükemmel benzetme yapar, ayrıca çok duygusaldır üzümlü kekim (Babasından ötürü), açık sözlüdür de. Kalemine bayılıyorum. Dönüşüm enfestir, ben ilk okuduğumda hiç anlamamıştım, bitsin demiştim, yaşım ilerledikçe ne demek istediğini anladım, her okuyuşumda farklı duygular hissettim, bambaşka şeyler öğrendim. Bunları oku muhakkak:
1-Dönüşüm (Eğer hala başlamadıysan)
2-Babama Mektup
3-Amerika
Bu kadar kitabı aynı anda okumam sanırım yaEvet . Hayır baştan soyliyim sonra gizli gizli okuyosun demeyin
Birileri körlük mü okuyorkeşke hiç baslamasa miydim acaba okumaya
Olsun ya bitanesine şans ver yinede kötü değil öyle bı araştırın olmassa yorumları elveda gulsari mesela yetiştirilen at ile ilgili çoğunluk kısım kırsal hayatın zorluklarına da değiniyor csMesajınızı çok geç gördüm, temaları bana göre değilmiş, sıkılırdım muhtemelen. Teşekkür ederim.
Yarın biraz daha pislenip artık sonraki günler bazı şeyleri unutabilirizkeşke hiç baslamasa miydim acaba okumaya
daha önceki iş yerim uzak olduğu için yolda farklı evde farklı kitap okurdum. Verimsiz de olmadı daha da hızlı okumaya başlamıştımİyi akşamlar kızlar, sohbetiniz ve okumalarınız bol olsun.
Telefonumun şarjı bitti ben de takmadım, birkaç saatliğine de olsa sosyal medya detoksu yaptım. Inanır mısınız bir oturuşta 65 sayfa okumuşum, bu akşam 100'e tamamlarım.Normalde saat 4lere kadar oturan ben şu an aşırı bir uyku çöktü üstüme yarım bırakacağım diye korkuyorum, bu yüzden aralıklarla çay, kahve molası verip devam ediyorum. Aklıma gelmişken sorayım dedim, eskiden bir kitabı bitirmeden asla diğerine başlamazdım, son yıllarda iki kitap birden okuyorum, biraz ondan biraz ondan ama sanki bazen verimsiz oluyormuş gibi hissediyorum. Benim gibi birden fazla kitabı aynı anda okuyan var mı acaba?
Şu an Tutunamayanlar ve Yabancı- Albert Camus okuyorum yabancı bu gün biter yeni bir kitaba başlarım inşallahSen hangi.kitabi okuyorsun elaGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?