Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar kızlar, sohbetiniz ve okumalarınız bol olsun.

Telefonumun şarjı bitti ben de takmadım, birkaç saatliğine de olsa sosyal medya detoksu yaptım. Inanır mısınız bir oturuşta 65 sayfa okumuşum, bu akşam 100'e tamamlarım. Normalde saat 4lere kadar oturan ben şu an aşırı bir uyku çöktü üstüme yarım bırakacağım diye korkuyorum, bu yüzden aralıklarla çay, kahve molası verip devam ediyorum. Aklıma gelmişken sorayım dedim, eskiden bir kitabı bitirmeden asla diğerine başlamazdım, son yıllarda iki kitap birden okuyorum, biraz ondan biraz ondan ama sanki bazen verimsiz oluyormuş gibi hissediyorum. Benim gibi birden fazla kitabı aynı anda okuyan var mı acaba?

Kimler kitap okuyor

Ben iki kitap aynı anda okuyorum hep, evde okuduğum ve dışarıdayken okuduğum işte, yolda vs başka okuyorum yani. Gayet verimli oluyor canım
Beeeen
1 Beyaz zambaklar ülkesinde _ petrov
2 ince memed 2 _ yaşar kemal
3 Martin eden Jack London
4 akbaba _ kafka
Dört kitap aynı anda mı

Ben iki kitap aynı anda okuyorum hep, evde okuduğum ve dışarıdayken okuduğum işte, yolda vs başka okuyorum yani. Gayet verimli oluyor canım

Çook teşekkür ederim Ben de gün gün ayırayım o zaman. Zaten okuduğum kitapların içeriğini çok çabuk unutma gibi çirkin bir huyum var, acaba bu mu tetikliyor dedim.

Çook teşekkür ederim Ben de gün gün ayırayım o zaman. Zaten okuduğum kitapların içeriğini çok çabuk unutma gibi çirkin bir huyum var, acaba bu mu tetikliyor dedim.
Ben şöyle ki iki kitab okuyordum genelde ama şu sıralar iki okuyamam ama genelde okuyordum diyeyim. Ben gayette veriyordum kendimi.

Beeeen
4 akbaba _ kafka

Çok büyük bir Kafka hayranı olup, bütün kitaplarını okuyup, Erasmus döneminde sadece o yazar için tee Çekya'ya kadar giden ben vs. Akbaba eserini ilk kez duyan yine ben. Utanç duyuyorum kendimden.

Ben de bunu yaptım bi ara 4 yarım kitabım vardı hepsini bitirdim şimdi tek kitap okuyorum kafam rahat
Arka arkaya mesaj için özür diliyorum, kendi mesajıma alıntı yapmayı unutmuşum. Bu yazarı merak ediyorum, kitapları sürükleyici mi? Özellikle Beyaz Gemi kitabından başlamak istiyorum.
Utanarak söylüyorum ben ilk kez Aytmatov okuyorum
Beeeen
4 akbaba _ kafka
Neeee hepisi bir arada mı aboooo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…