Tabi ki biraz destekle halledersin. Bak U UcanSupurge yardımcı olur sanaUmut var o zmn
Ayy bileklerimi de ov yağ ileİyi alıştın sen hamama gitmeyecumartesi gidiyoruz işte hep beraber. Ben sana gül yağı sürerim
Üstüne de patrick suskind in koku kitabını oku tam olsunAyy bileklerimi de ov yağ ileBu kadar pislik peş peşe gelemez yaaa.
Yine Türk olduğuma şükrettimHımm bugün kaz ciğeri yemişsiniz hanım efendi
biz hamama daha uzun süre giderizİyi alıştın sen hamama gitmeyecumartesi gidiyoruz işte hep beraber. Ben sana gül yağı sürerim
Zamaninda 12 kilo verdim ama suan hic motive degilim. Bugun dikkat ettim sporumu yaptim insallah devami gelir. U UcanSupurge yardımlarını bekliyorumTabi ki biraz destekle halledersin. Bak U UcanSupurge yardımcı olur sana
2021 i hamam yılı ilan ediyorumYine Türk olduğuma şükrettim
biz hamama daha uzun süre gideriz
Oldukları yere yapıp üzerine sıkıyorlarmış. eğer kokuyu dışarı vermiyorsa tamamdır
Ay bu kadar pislik yeter banaÜstüne de patrick suskind in koku kitabını oku tam olsun
Pürü pak bir yıl olur inşallah bizim için2021 i hamam yılı ilan ediyorum
Dur cumartesi kurdele keseriz2021 i hamam yılı ilan ediyorum
Doğru kişidesin canım bi kere 35 bi kere de 25 toplamda 60 kilo vermişliğim varZamaninda 12 kilo verdim ama suan hic motive degilim. Bugun dikkat ettim sporumu yaptim insallah devami gelir. U UcanSupurge yardımlarını bekliyorum
MaşallahDoğru kişidesin canım bi kere 35 bi kere de 25 toplamda 60 kilo vermişliğim var
Aynı istikrarı kilo almada da gösterebiliyorum sıkıntı oradaMaşallahdarısı bana
Benimde hiç veresim yokAynı istikrarı kilo almada da gösterebiliyorum sıkıntı orada
Canım kendine bir zinciri kırma takvimi edin internette çok var eğer bir masa takvimin ya da sayfalı olmayan bir duvar takvinin varsa onu da kullanabilirsin. Stanfield di sanırım adamın adı. İnsanın kendini disipline etmek için kullandığı basit bi teknik ama motive olmak açısından etkili. Ben şimdilik sadece kitap okumak için kullanıyorum bunu diyet için Spor için öğrenciler ders tekrarı için ... Aklınıza gelebilecek her şey için kullanilabiliyo. Tek gerekli olan seyy hedefYaa ne guzel darisi basima insallah
Harikasin yaDoğru kişidesin canım bi kere 35 bi kere de 25 toplamda 60 kilo vermişliğim var
Tesekkur ederim onerin icinCanım kendine bir zinciri kırma takvimi edin internette çok var eğer bir masa takvimin ya da sayfalı olmayan bir duvar takvinin varsa onu da kullanabilirsin. Stanfield di sanırım adamın adı. İnsanın kendini disipline etmek için kullandığı basit bi teknik ama motive olmak açısından etkili. Ben şimdilik sadece kitap okumak için kullanıyorum bunu diyet için Spor için öğrenciler ders tekrarı için ... Aklınıza gelebilecek her şey için kullanilabiliyo. Tek gerekli olan seyy hedef
Kimler kitap okuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?